Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağoll gayecim önümüzdeki ay senin haberini alıcaz inanıyorum ben sana da az kaldı içimde öle bişi varr :))

İnşallah canım... Nedense benimde içimde diğer aylara göre daha garip bir his var. Umarım Mart ayında bebeğime kavuşurum.Allahım dualarımı kabul etsin inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız
test yapacak arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş.
allahım kimsenin evini bebeksiz bırakmasın

Günaydınnnnn canlarımmmmopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.Haftayı güzel haberlerle açtık inşallah Mart ayımızda böyle bol hamişli geçer.Bugün klomene başlıyorum tekrar.Bu sefer nedense içimde daha değişik bir his var.Rabbim inşallah bebeğimi mart ayında gönderir bana.22 Mart günü sanırım topicin en yoğun günü olacak.Bir çoğumuz o güne biriktik.

Hayırlı olur inşallah hepimiz mart ayında güzel haberler
alırız cnm ya.. Haklısın hep 20 mart etrafına toplandık
ilginçççç...
Heyecan dolu olucaaak mart ayııı zemuszemus

günaydın kızlar bafo ne zaman yaptıracaktı testi çok merak ediyorum ya....... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar günaydın.... bugün doktora gidiyorum....dedim ya neden bilmem heycanlıyım diye....rüyamda doktora gidiyorum gökhan adı olan doktor bayan...adetim ya rüyamdada adetmişim bana diyorki hamilesinboshayallersmile... ama ne test ne bişi yaptı... diyorum bari kan testi yapın değilim hamile diyorki yok hamilesin... ayrıldım ordan kendime diyporum ki ona sormadan kan testi yaptırayım...nasıl hastanede koştururken telefon sesine uyandım...servis gelmiş aşağıda ve ben yeni kalktım....kaydirigubbakcemile3...nasıl koşturmaca hazıarlandım allahtan testlerimi unutmadım.... komik bir gün hayırlısı

hayırdır inşş. Allah işini rast getirsin canım.

barays, edut, gyshnky+, lorkee, nurzul günaydıın kızlarr inşallah herkes iyidirrr

barays+, bitte, edut, EKAKAL, gyshnky, nurzul

gunyadın kızlar hepınıze...
herkes bafonun sonucunu beklıyo sanırım heyecanla ınsallah bıcok halay da onun ıcın cekerız bugun

heyyyyyy cetvel super olmus ay ıns.bebişi getirsin leylek sana kaydirigubbakcemile5

saol canım ınsalah oyle olur...bakalım sebebsız bı umıt var bende de nedense

günaydınnnnn kızlarrrrr rbarays+, bitte, EKAKAL, gyshnky, lorkee, nurzul öpüyorum hepinizi anacaımmm

BENCE SENİN BEBEĞİN ERKEK OLCAK CANIM.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN. KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN. BEBEĞİ OLMAYANLARADA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI NUR TOPU GİBİ BEBEK NASİP ETSİN RABBİM. AMİN.

günaydın kızlarrrrr
nasılsınızzzz
ayyy bafoyu çok merak ediyorummm
testi ne zaman yapacaktı acaba?
inşallah fazla bekletmeden güzel haberle gelir inş.boshayallersmile

Cnm tebriklerrrrropuyorumnanaktan

BugÜn herkes bıtana odaklandı bence. Edut canım senıde akŞama hayırlı haberlerle beklıyoruz.

bende seni öpüyorum seninle konuşurken şu tatlı bebişi öpesim geliyo zatenŞeniz

ay kuzum...inşallah allah sanada banada verir öle tatlı bişi....allah nazardan saklasın çok güzel bir velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…