sağoll gayecim önümüzdeki ay senin haberini alıcaz inanıyorum ben sana da az kaldı içimde öle bişi varr :))
ayselım bı sen varsın galıba bende cıkıom esım gelıomus...
yarın gorusurz ınsallah ...
Günaydın kızlar.Haftayı güzel haberlerle açtık inşallah Mart ayımızda böyle bol hamişli geçer.Bugün klomene başlıyorum tekrar.Bu sefer nedense içimde daha değişik bir his var.Rabbim inşallah bebeğimi mart ayında gönderir bana.22 Mart günü sanırım topicin en yoğun günü olacak.Bir çoğumuz o güne biriktik.
kızlar günaydın.... Bugün doktora gidiyorum....dedim ya neden bilmem heycanlıyım diye....rüyamda doktora gidiyorum gökhan adı olan doktor bayan...adetim ya rüyamdada adetmişim bana diyorki hamilesinboshayallersmile... Ama ne test ne bişi yaptı... Diyorum bari kan testi yapın değilim hamile diyorki yok hamilesin... Ayrıldım ordan kendime diyporum ki ona sormadan kan testi yaptırayım...nasıl hastanede koştururken telefon sesine uyandım...servis gelmiş aşağıda ve ben yeni kalktım....kaydirigubbakcemile3...nasıl koşturmaca hazıarlandım allahtan testlerimi unutmadım.... Komik bir gün hayırlısı
heyyyyyy cetvel super olmus ay ıns.bebişi getirsin leylek sana kaydirigubbakcemile5
aslında günüm geçmedi bugün olmam gerekiyodu :)) ama ben dayanamadım dün test yaptım silik çıknca bide başım çok dönüyo bu aralar şüphe girdi içime kan testinde pozitif çıktı bugün keseyi de 2 hafta sonra görmeye gidicem bebişimi görmeden hamile olduğuma şuan inanmıyorum
günaydınnnnn kızlarrrrr rbarays+, bitte, EKAKAL, gyshnky, lorkee, nurzul öpüyorum hepinizi anacaımmm
aslında günüm geçmedi bugün olmam gerekiyodu :)) ama ben dayanamadım dün test yaptım silik çıknca bide başım çok dönüyo bu aralar şüphe girdi içime kan testinde pozitif çıktı bugün keseyi de 2 hafta sonra görmeye gidicem bebişimi görmeden hamile olduğuma şuan inanmıyorum
bende seni öpüyorum seninle konuşurken şu tatlı bebişi öpesim geliyo zatenŞeniz
BugÜn herkes bİtana odaklandı bence. Edut canım senİde akŞama hayırlı haberlerle beklİyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?