- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canımsınız...allah hepinizden razı olsun.... olsa da olmasada hep yanımdaydınız..sizi çok seviyorum
burdan daha ne mujdeler paylaşacağız inşallah
günaydıınn ayseell edaaa lorkkeee =))
nasılsınız bakalım?
lorkecim... her folic asit aynı değil.. bazıları günde 3 doz alınıyor.. bazıları ise tek doz... ben solgar folic asit alıyorum mesela o tek sefer alınıyor...
canımsınız...allah hepinizden razı olsun.... olsa da olmasada hep yanımdaydınız..sizi çok seviyorum burdan daha ne mujdeler paylaşacağız inşallah
lapacı canım benim ya sağol yaa dün bide çekyat çektim unuttum çok kötü hissediyorum bişi olur mu diye( sanırım ben 2 hafta bekleyemiycem haftaya giderim doktora kese belli olur mu acaba bafo cum canım yaa inşallah güzel haberini alıcaz ayyy heyecanlandım şimdi zemuszemus
hosgeldın lapacı...ben folbıol ıcıyorum onun dozu dusuk sanırım bırden fazla ıceme gerekıyo
bitaaannn.... Hoşgeldiinnnn.... Taze anne adayıı =))) dün tebrik ettim ama tekrar gözünüz aydın diyorum =))
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin....
Bende kalp atışını duyana kadar inanmamıştım bebeğe =) seni çok iyi anlıyorum.. Ama inan ki zaman çok çabuk geçiyor... Kalp atışınıda duyacaksın, ilk hareketlerini de.. Inşallaahhh....
nassın lapacım ya bebişimiz nası darısı bize haftaya sonucum belli olcak benşmde bu kadar erken olurmu bilmem ama bu sabah başım o kadar döndü ki yerimden kalkamadım gece bi ara kalktım ev dönüyo sanki bide mide bulantısı o her adet döneminden önce hissediyorum bu kadar erken baş dönmesi olurmu yoksa tansiyonum mu düşüyo yoksa aşılamada kullandığım ilaçların etkisimi bilmem
rabbin hayırlısını versin.....
nassın lapacım ya bebişimiz nası darısı bize haftaya sonucum belli olcak benşmde bu kadar erken olurmu bilmem ama bu sabah başım o kadar döndü ki yerimden kalkamadım gece bi ara kalktım ev dönüyo sanki bide mide bulantısı o her adet döneminden önce hissediyorum bu kadar erken baş dönmesi olurmu yoksa tansiyonum mu düşüyo yoksa aşılamada kullandığım ilaçların etkisimi bilmem
rabbin hayırlısını versin.....
rabbiM hayırlısını versin.....
canım hayırlısı tabıkı ama sen yınede heyecan yapma dedıgın gıbı asılama ılaclarının yan tekısı de olabılır...
Ama ınsallah aklımıza gelen guzellıkten dolayıdır ...
Az kaldı sabreden dervıs muradına ermışş :saruboceq:
saol edacım.. Iyiyiz çok şükür.. Bebekde iyi bende.... Geçen hafta çok korkuttu 2 kez kanama oldu.. Düşük tehlikesi diye istirahat verdi dr ama şimdi iyiyim çok şükür.. Ctesi kontrolüm var bakalım gösterirse eğer bebeişin parmaklarını ellerini ayaklarını sayıcaz =)))
vallahi herkesin belirtisi çok farklı edacım ya... Kimisi erkenden hissediyo kimisi hissetmiyo.. Ben hiç birşey hissetmedim.. Halada hissetmiyorum.. Sadece erkenden uykum geliyo... O yüzden ne desem yalan olur... Bekle bakalım 1 hafta sonucu alınca görürüz bu belirtilerin nedenini =) inş hayırlısı olur hakkında... Rabbim senin de göbişine bir minik kalp konduruverir
canım benim inşallah ilaçların etkisi değilde bebişin belirtisidir :Saruboceq:
tüm hamiş olmak isteyen arkadaşlarımızın bende dahil tez zaman da bebişleri göbüşlerine gelir inş.
inşaallaahh aysel... giderek sayı azaldı ama.. eminim sıra size de gelecek...belki biraz daha zamanı var.. ama olacak... allah kabul etsin dualarımızı.. tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizee :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?