Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:Saruboceq: kan verdim sonucu bekliyorum çoooooooooooooooook heyecanlıyım çoooooooooooooook :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımsınız...allah hepinizden razı olsun.... olsa da olmasada hep yanımdaydınız..sizi çok seviyorum

burdan daha ne mujdeler paylaşacağız inşallah

iyiyim aysel.. çok saol... ctesi kontrolüm var.. iple çekiyorum hihoyyyt

bafocum yaa... inş güzel haberler alırız senden... çok dua ettim senin için..rabbim kabul etsin... inşallah gönlünce olur herşey...

canımsınız...allah hepinizden razı olsun.... olsa da olmasada hep yanımdaydınız..sizi çok seviyorum

burdan daha ne mujdeler paylaşacağız inşallah

bafooo bende çok heyecanlıyımmm senin sonucu bekliyorum walla tatlım
sendeki heyecanı hiç düşünemüyorum :dance:
işe konsantre olamadım sürekli topiğe bakıyorum acaba sonuç belli oldu mu diyee
ay canımmm benimmm olumunekankayizsmile

bitaaannn.... hoşgeldiinnnn.... taze anne adayıı =))) dün tebrik ettim ama tekrar gözünüz aydın diyorum =))
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin....
bende kalp atışını duyana kadar inanmamıştım bebeğe =) seni çok iyi anlıyorum.. ama inan ki zaman çok çabuk geçiyor... kalp atışınıda duyacaksın, ilk hareketlerini de.. inşallaahhh....

lapacı canım benim ya sağol yaa dün bide çekyat çektim unuttum çok kötü hissediyorum bişi olur mu diye ( sanırım ben 2 hafta bekleyemiycem haftaya giderim doktora kese belli olur mu acaba bafo cum canım yaa inşallah güzel haberini alıcaz ayyy heyecanlandım şimdi zemuszemus

hosgeldın lapacı...ben folbıol ıcıyorum onun dozu dusuk sanırım bırden fazla ıceme gerekıyo

canımsınız...allah hepinizden razı olsun.... olsa da olmasada hep yanımdaydınız..sizi çok seviyorum burdan daha ne mujdeler paylaşacağız inşallah

bızde senı sevıyoruzzz

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

canım hiç korkma... ben hamile olduğumu bilmeden 5 haftalıkmış evi temizledim.. hemde ne temizlik... herşeyi ittim çektim tek başıma kıyı köşe temizledim.. o hafta öğrendimki hamileyim.... bundan sonra dikkat et kendine... zaten içtiğin ilaçlar yada yaptığın işler etki etseydi bebek düşerdi.. düşmediğine göre gayet sağlıklı.. bundan sonrası için dikkatli ol yeter =)
benim kese 5+5 de görünmüştü... =) ama kalp atışı 6. hafta içinde duyuldu.. özel hastanede çok dikkatli dinledikleri için erken duyabilirsin.. milimetrik olduğu için bebek kalbini bulup dinlemek zor oluyor.. nefes bile almadan yatman lazım.. nefes aldıkça ses gidiyor =)

nassın lapacım ya bebişimiz nası darısı bize haftaya sonucum belli olcak benşmde bu kadar erken olurmu bilmem ama bu sabah başım o kadar döndü ki yerimden kalkamadım gece bi ara kalktım ev dönüyo sanki bide mide bulantısı o her adet döneminden önce hissediyorum bu kadar erken baş dönmesi olurmu yoksa tansiyonum mu düşüyo yoksa aşılamada kullandığım ilaçların etkisimi bilmem
rabbiM hayırlısını versin.....

Son düzenleme:

canım hayırlısı tabıkı ama sen yınede heyecan yapma dedıgın gıbı asılama ılaclarının yan tekısı de olabılır...
ama ınsallah aklımıza gelen guzellıkten dolayıdır ...
az kaldı sabreden dervıs muradına ermışş :Saruboceq:

saol edacım.. iyiyiz çok şükür.. bebekde iyi bende.... geçen hafta çok korkuttu 2 kez kanama oldu.. düşük tehlikesi diye istirahat verdi dr ama şimdi iyiyim çok şükür.. ctesi kontrolüm var bakalım gösterirse eğer bebeişin parmaklarını ellerini ayaklarını sayıcaz =)))
vallahi herkesin belirtisi çok farklı edacım ya... kimisi erkenden hissediyo kimisi hissetmiyo.. ben hiç birşey hissetmedim.. halada hissetmiyorum.. sadece erkenden uykum geliyo... o yüzden ne desem yalan olur... bekle bakalım 1 hafta sonucu alınca görürüz bu belirtilerin nedenini =) inş hayırlısı olur hakkında... rabbim senin de göbişine bir minik kalp konduruverir

canım benim inşallah ilaçların etkisi değilde bebişin belirtisidir :Saruboceq:
tüm hamiş olmak isteyen arkadaşlarımızın bende dahil tez zaman da bebişleri göbüşlerine gelir inş.

inaşllah kızlar rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşallah.........

canım benim inşallah ilaçların etkisi değilde bebişin belirtisidir :Saruboceq:
tüm hamiş olmak isteyen arkadaşlarımızın bende dahil tez zaman da bebişleri göbüşlerine gelir inş.

inşaallaahh aysel... giderek sayı azaldı ama.. eminim sıra size de gelecek...belki biraz daha zamanı var.. ama olacak... allah kabul etsin dualarımızı.. tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizee :Saruboceq:

inşaallaahh aysel... giderek sayı azaldı ama.. eminim sıra size de gelecek...belki biraz daha zamanı var.. ama olacak... allah kabul etsin dualarımızı.. tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizee :Saruboceq:

amin canım
sizlerde rahat sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerinizi de sağlıkla kucağına almayı nasip olur inş.

bittaaannn.. sen ne zamandır deniyordun? klomen tedavisi görmüşmüydün? bu ay bişi denedinmi? kür falan?

slm arkadaşlar ben geldim ama yemeğe çıkacağım birazdan. gece bi karın ağrısı oldu ki arkadaşlar nedenini anlamadım kesin adet oluyorum dedim ki çok şükür henüz adet olmadım.
bu arada bende folik asit ilacı kullanayım dedim dr yazmadı değerin iyi dedi ben yinede eczaneden alayım dedim eczacı da değerin gayet iyi yapman gerekn tek şey süt, bal, peynir ve balık yemek zaten folik asit de balık yağından yapılan bir ilaç dedi boşuna kendine ilac enjekte edip midede fazlalık yaptırma demişti canlarım.
neyse ben yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz hepinize afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…