Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım biz geçen sene şubat ayı başladık korunmamaya haziran da hamile olduğumu öğrendim.Kan testi yaptırmıştım.300 lü bir değer çıkmıştı.Sonra 1 hafta sonra ara ara kanama oluyodu.Neyse gittim doktora kese gözüküyo ama bebek yok.Her gittiğim doktor bi 10 gün daha bekle geç döllenme olabilir diyodu.6 doktora falan gitmiştim o zaman :)) En sonunda artık 8 haftalık olması gereken zamanda hala ortalarda olmadığı için boş olduğu anlaşıldı.Temmuzun sonunda kürtaj oldum.3 ay tekrar korunduk.Kasım ayında yine başladık :)) Adetlerimde hep düzenliydi bu arada tabi geçen aya kadar 2 hafta gecikince kürtaj olduğum kendi doktoruma gittim.Pcoslu olduğumu söyledi.Farlutal dan başka bişi vermedi.1 sene dene ondan sonra gel dedi.ışte böyle :)) ınşallah hamileyimdir kızlar :)) yani bebişim vardır :))

:kedi:
bittaaannn.. sen ne zamandır deniyordun? klomen tedavisi görmüşmüydün? bu ay bişi denedinmi? kür falan?

:kedi::kedi: hamıle arkadaslar ben kocamla ılışkide bulunmuyorum hamıle oldugumu ogrendıkteen beriii korkuyozz sızdede oyle oldumu kıslarrrr

geçmiş olsun halev... inşallah senden de güzel haber alırız..
bir dr nasıl folic aside gerek yok der.. bu imkansız... dünya sağlık örgütü açıklamış.. hamile kalmayı düşünen kadın 2 ay öncesinde ve hamile kaldıktan sonra 3 ay boyunca folic asit içmelidir diye.. bunu tüm dr lar söylüyor.. ve uyguluyor... kesinlikle almalısın derim ben...
günde 400mg folic asidi hiç kimse yiyeceklerden alamaz... o yüzden şart koşuyorlar zaten.. bebeğin omurilik ve sinir sistemi için şart günde 400mg almak...
internette doktorların sitelerini araştırmanı öneririm.. hepsinde aynı şey yazar.. alper mumcu, aytuğ kolonkaya, nevra topalismailoğlu....vs..

bı kere oyle oldu dıye sımdıde oyle olacak dıye bısey yokkı canım sen içini ferah tut hamılesın işte tadını cıkarrrr valla ben kocısee cektırıyoruuum kendımı asabılıge vuruyom bagırıp cagırıyooom delikafaduldendelikafadulden

bir kez kötü bir olay yaşamışsın ama bu her zaman olacak diye birşey yok.. inş bebişin sımsıkı tutunmuştur sana.. herşeyin çok güzel olacağını düşün.. pozitif ol ki herşey güzel olsun
kanamasız, sıkıntısız geçer inş günlerin

:kedi::kedi: hamıle arkadaslar ben kocamla ılışkide bulunmuyorum hamıle oldugumu ogrendıkteen beriii korkuyozz sızdede oyle oldumu kıslarrrr

kanama olmadığı sürece dr ilişki öneriyor.. ama bir kez de olsa az da olsa kanama olursa o zaman yasaklıyor... ben geçen haftaya kadar hiç korkmadan eşimle birlikte oldum.. çünkü bebek zaten kese içinde ve rahim duvarına gömülü... ilişkiden zarar görecek bir yerde değil.. o yüzden için rahat olsun.. ama çok az da olsa kanama olursa o zaman hemen kesmek gerekiyor ilişkiyi....ben şu an yasaklıyım kafamçokkarıştı

ya bırak hamılelıgı ben adete yakın bıle cekınıyorum ya varsa bısey olursa dıye ama ...
okudum kı sacmaymıs zaten dusuk tehlıkesı olan bebek dusermıs bunu ılıskı tetıklememzmıs

canım folik asitin değeri 3 ila 17 arası ve benim değerim 10,5 çıktı o yüzden gerek görüşlmedi ama hamile olduğunda kullanabilrsin dediler. ayrıca bi arkadaş da istemiş ısrarla hamileydi ve onada vermemişler değeri gayet iyi olduğu için zaten proteinin iyi bu ilacı boşuna alırsın vücut fazlalığı zaten atıyor demiş canım neyse ben kaçtım

inşallah bu topik bana uğurlu gelir kızlar geçen ay ilk denedik ama bilinçsizceydi. göremedim çift çizgiyi
inşallah bu ay artık kısmet

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
hepinizi çooooooooook seviyorum

ya bafocum yaaa süpersin yaaaaaaaa çok sevindim canım ya senin adına ayyy içim kıpır kıpır oldu zemuszemus Allahhhhh tutmayın beni :teytey::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::dance: bütün halaylar senin için yaa bende görürüm inşallah bebişimi

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... Dua eden herkesten allah bin kere razı olsun

alahım tüylerim diken diken oldu ollllleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

huhuhuhuuu kızlarr yaa nerdesiinizzz bafo hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: KIZLAR HADı HALAAYAAAAAAAAAAAA...........

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun

canım yaaaa coook mutluyum Allah kucagına almayı nasıb etsın ....
valla okurken gozlerım doldu tutamadım kendımı....bızede dua et ... cook sevındım gercekten senın ıcın

halaylarım da kalmasın
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

ah canıııııım tebrıklerrr degerııın cok guzeeeeeelllllllldelikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey:

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

çpk tebrik ederim inan çok sevindim hayırlısi ile allah kucağınada almayı nasip eder inş. allah bizde bu sevinci yaşatır umarım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…