bittaaannn.. sen ne zamandır deniyordun? klomen tedavisi görmüşmüydün? bu ay bişi denedinmi? kür falan?
slm arkadaşlar ben geldim ama yemeğe çıkacağım birazdan. gece bi karın ağrısı oldu ki arkadaşlar nedenini anlamadım kesin adet oluyorum dedim ki çok şükür henüz adet olmadım.
bu arada bende folik asit ilacı kullanayım dedim dr yazmadı değerin iyi dedi ben yinede eczaneden alayım dedim eczacı da değerin gayet iyi yapman gerekn tek şey süt, bal, peynir ve balık yemek zaten folik asit de balık yağından yapılan bir ilaç dedi boşuna kendine ilac enjekte edip midede fazlalık yaptırma demişti canlarım.
neyse ben yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz hepinize afiyet olsun.
canım biz geçen sene şubat ayı başladık korunmamaya haziran da hamile olduğumu öğrendim.Kan testi yaptırmıştım.300 lü bir değer çıkmıştı.Sonra 1 hafta sonra ara ara kanama oluyodu.Neyse gittim doktora kese gözüküyo ama bebek yok.Her gittiğim doktor bi 10 gün daha bekle geç döllenme olabilir diyodu.6 doktora falan gitmiştim o zaman :)) En sonunda artık 8 haftalık olması gereken zamanda hala ortalarda olmadığı için boş olduğu anlaşıldı.Temmuzun sonunda kürtaj oldum.3 ay tekrar korunduk.Kasım ayında yine başladık :)) Adetlerimde hep düzenliydi bu arada tabi geçen aya kadar 2 hafta gecikince kürtaj olduğum kendi doktoruma gittim.Pcoslu olduğumu söyledi.Farlutal dan başka bişi vermedi.1 sene dene ondan sonra gel dedi.İşte böyle :)) İnşallah hamileyimdir kızlar :)) yani bebişim vardır :))
canım biz geçen sene şubat ayı başladık korunmamaya haziran da hamile olduğumu öğrendim.Kan testi yaptırmıştım.300 lü bir değer çıkmıştı.Sonra 1 hafta sonra ara ara kanama oluyodu.Neyse gittim doktora kese gözüküyo ama bebek yok.Her gittiğim doktor bi 10 gün daha bekle geç döllenme olabilir diyodu.6 doktora falan gitmiştim o zaman :)) En sonunda artık 8 haftalık olması gereken zamanda hala ortalarda olmadığı için boş olduğu anlaşıldı.Temmuzun sonunda kürtaj oldum.3 ay tekrar korunduk.Kasım ayında yine başladık :)) Adetlerimde hep düzenliydi bu arada tabi geçen aya kadar 2 hafta gecikince kürtaj olduğum kendi doktoruma gittim.Pcoslu olduğumu söyledi.Farlutal dan başka bişi vermedi.1 sene dene ondan sonra gel dedi.İşte böyle :)) İnşallah hamileyimdir kızlar :)) yani bebişim vardır :))
:kedi:
:kedi::kedi: hamıle arkadaslar ben kocamla ılışkide bulunmuyorum hamıle oldugumu ogrendıkteen beriii korkuyozz sızdede oyle oldumu kıslarrrr
:kedi:
:kedi::kedi: hamıle arkadaslar ben kocamla ılışkide bulunmuyorum hamıle oldugumu ogrendıkteen beriii korkuyozz sızdede oyle oldumu kıslarrrr
geçmiş olsun halev... inşallah senden de güzel haber alırız..
bir dr nasıl folic aside gerek yok der.. bu imkansız... dünya sağlık örgütü açıklamış.. hamile kalmayı düşünen kadın 2 ay öncesinde ve hamile kaldıktan sonra 3 ay boyunca folic asit içmelidir diye.. bunu tüm dr lar söylüyor.. ve uyguluyor... kesinlikle almalısın derim ben...
günde 400mg folic asidi hiç kimse yiyeceklerden alamaz... o yüzden şart koşuyorlar zaten.. bebeğin omurilik ve sinir sistemi için şart günde 400mg almak...
internette doktorların sitelerini araştırmanı öneririm.. hepsinde aynı şey yazar.. alper mumcu, aytuğ kolonkaya, nevra topalismailoğlu....vs..
bafo hadi hayırlısı bugün hamiş haberi senden gelsin canım yaaa
gültuğ bende 28 şubatta olacam adet
soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... Dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
hepinizi çooooooooook seviyorum
soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?