Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

delikafadulden
:lepi::sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
yetiştim kızlar bafoom hayırlı olsun canım kesesi görünür değerin güzel ikiz olabilir mii

allahım kimsenin evini çocuksuz bırakmasın olmayanlarada versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçrirsiniz hamişler inş. dua edin bizlere
hamiş listemiz fazlalaşıyo öbür ay hamiş olayan kalmasınnn

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

geldim doktordan 6 ayı bekleyelim dedi, hazirana kadar deneyin 2ay çok kısa süre dedi. miyomum varmış onu kontrol etmek lazım dedi... folik asit verdi o kadar

ay bana bısey oldu ya sulanıp duruyorum ...
yanı gozlerım :a015:
ınsallah hormonlarımda oynama vardır hayırdandır bu dalgalanmalar boshayallersmile

geldim doktordan 6 ayı bekleyelim dedi, hazirana kadar deneyin 2ay çok kısa süre dedi. miyomum varmış onu kontrol etmek lazım dedi... folik asit verdi o kadar

hayırlısı olsun canım bencede nası gectı anlamazsın hem belkı o zamana kadr hamıle kalırsın ve tedavıyle falan ugrasmazsın

evet canım bencede 2 ay cok kısa bır sureee hayırlı zmanda olur ınsallah hıcc kafana takma olunca kafana takdıgın gunlere uzulursuun benım gıbıııı

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
hepinizi çooooooooook seviyorum

ayyyy süpersin bacım...gözün aydın.... p kadar sevindim ki inanamazsınn.....alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
:teytey:

hayırlısı olsun canım bencede nası gectı anlamazsın hem belkı o zamana kadr hamıle kalırsın ve tedavıyle falan ugrasmazsın

doktorda öyle dedi...hormon veririsem çoklu gebelik olasılığın artacak, zaten sağ yumurtalığımda poliklerim azmış o yüzden adet düznesizliğim yokmuş bacım..

et canım bencede 2 ay cok kısa bır sureee hayırlı zmanda olur ınsallah hıcc kafana takma olunca kafana takdıgın gunlere uzulursuun benım gıbıııı

inşallah bacım...aman kafaya takmamk zor ama kader...bel kalınlığını incelt çok avantajın olacak dedi

ayyyyyyyyyy baafoooyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süperssiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
allaaahhhhh tamamına erdirsin canım benim..... inan o kadar mutlu oldum ki.... yemin ederim senin için ayrıca dua ettim hep.. buradaki herkese ediyorum ama sana özel o kadar çok ettim ki...
canım yyaaaaaaa........
gördünmü tüp bebek blogu yaptın ama çok şükür ki çok şey yazacak kadar zaman geçmedi bile =)
işte halayımmm geliiyyoorrr.. senin ve minişin içinnnn...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:hooray: :hooray:

edutcum... biraz daha bekle bakalım..belki dediği gibi tedaviye gerek kalmadan kendilğinden hamile kalırsın... belkide eşinle uygun zamanlarda birlikte olamadığınız için bebiş gelmiyo...
inşallaahh sana da halay çekicez tez zamanda...
ayy çok mutluyum ya... bu topice ilk girdiğimde bekleyenlerin listesi ne kabarıktı.. şimdi ise hamileler listesi doldu.. çok şüküürrr..... inşallahh sizlerde bu listeye dahil olursunuz da topic adını değiştiririz şen hamileler topiği diye :enbuyukkk:

afiyet olsun kızlar tekrardan
kafaya takmamak lazım canım oluruna bırak
kızlar ben adet olursam keçi boynuzu pekmezi içecem eşimede içirecem

bakalım kuzum... inşallah bacım:) Allah ağzından duysun...

burda her hamile haberi beni ağşlatıyor sevinçten ... hamileler topiği olalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…