kıs bafo sevıncten bayıldınmı neredesııın senın asılamaydııı demiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
geldim doktordan 6 ayı bekleyelim dedi, hazirana kadar deneyin 2ay çok kısa süre dedi. miyomum varmış onu kontrol etmek lazım dedi... folik asit verdi o kadar
geldim doktordan 6 ayı bekleyelim dedi, hazirana kadar deneyin 2ay çok kısa süre dedi. miyomum varmış onu kontrol etmek lazım dedi... folik asit verdi o kadar
soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
hepinizi çooooooooook seviyorum
hayırlısı olsun canım bencede nası gectı anlamazsın hem belkı o zamana kadr hamıle kalırsın ve tedavıyle falan ugrasmazsın
et canım bencede 2 ay cok kısa bır sureee hayırlı zmanda olur ınsallah hıcc kafana takma olunca kafana takdıgın gunlere uzulursuun benım gıbıııı
edutcum... biraz daha bekle bakalım..belki dediği gibi tedaviye gerek kalmadan kendilğinden hamile kalırsın... belkide eşinle uygun zamanlarda birlikte olamadığınız için bebiş gelmiyo...
inşallaahh sana da halay çekicez tez zamanda...
ayy çok mutluyum ya... bu topice ilk girdiğimde bekleyenlerin listesi ne kabarıktı.. şimdi ise hamileler listesi doldu.. çok şüküürrr..... inşallahh sizlerde bu listeye dahil olursunuz da topic adını değiştiririz şen hamileler topiği diye :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?