afiyet olsun kızlar tekrardan
kafaya takmamak lazım canım oluruna bırak
kızlar ben adet olursam keçi boynuzu pekmezi içecem eşimede içirecem
mugmug nerelerde kızlar? haberiniz var mı? ben mi denk gelmiyorum acaba?
ya bızde aldık gecen ay bı kac gun esım ıctı burnunu kapatıp ama daha faazla o da bende dayanamadık kokusu kotu bayagı..
bıde pekmez yerıne kurunu tavsıye edıyolar
kuzum bana öksürük için verdiler pekmezini...ben tahim pekmez yaptım kahvaltıda çıkarıyorum...çok güzel öle dene
:
ah canıııııım tebrıklerrr degerııın cok guzeeeeeelllllllldelikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bafooo keseyi görmeye gitti soluğu dr. aldı galibaaa
delikafadulden
:lepi::sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
yetiştim kızlar bafoom hayırlı olsun canım kesesi görünür değerin güzel ikiz olabilir mii
ayyyy süpersin bacım...gözün aydın.... p kadar sevindim ki inanamazsınn.....alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
:teytey:
ayyyyyyyyyy baafoooyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süperssiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
allaaahhhhh tamamına erdirsin canım benim..... inan o kadar mutlu oldum ki.... yemin
allah razı olsun hepinizden.... sağolun sağolunnnn...hepiniz için hep dua ediyorum tek tek gece yatarken artık daha fazla edeceğim inşallah
*kızlar değerrim 1881 miş ama kse için gel falan demedi..ama yarın bir daha gitmeyi düşünüyorum
*tek transfer ettiler canım
*bu arada bizim sperm azlıgı ve jhareket sorunumuz vardı biliyorsunuz ...bal ve arı sutu karıstırıp biray sabah ac karnına kullandı esım 20 milyondan 80 milyona,
%19 dan %60 a cıktı areketi tavsiye ederim. Prayforyou da aynısını kullanmıstıı
opuyorumnanaktan hepinizi çoook sevıyorum
evet belkı yole yenebılır bız faydası oyle olmaz dıye dırek ıctık ama elde kalmasın oyle tuketmeye bakalım
:
kaydirigubbakcemile5ayyyyyyyyyy baafoooyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süperssiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
allaaahhhhh tamamına erdirsin canım benim..... inan o kadar mutlu oldum ki.... yemin
allah razı olsun hepinizden.... sağolun sağolunnnn...hepiniz için hep dua ediyorum tek tek gece yatarken artık daha fazla edeceğim inşallah
*kızlar değerrim 1881 miş ama kse için gel falan demedi..ama yarın bir daha gitmeyi düşünüyorum
*tek transfer ettiler canım
*bu arada bizim sperm azlıgı ve jhareket sorunumuz vardı biliyorsunuz ...bal ve arı sutu karıstırıp biray sabah ac karnına kullandı esım 20 milyondan 80 milyona,
%19 dan %60 a cıktı areketi tavsiye ederim. Prayforyou da aynısını kullanmıstıı
opuyorumnanaktan hepinizi çoook sevıyorum
ay kuzum tüylerfim dken diken oldu...gözün aydın aslında hepimizin gözü aydın... bizde seni seviyoruzz
bafocum tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
halevim sağolasın...darısı sizlerinde basına olacak yakında insallhhh
allahım sonunda benimde böyle bir tickerım oldu 32 ay sonra çok şükür allahıma çok şükürrrrr:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız yeni hamişlerimiz var galiba hayırlısı olsun
halevim sağolasın...darısı sizlerinde basına olacak yakında insallhhh
allahım sonunda benimde böyle bir tickerım oldu 32 ay sonra çok şükür allahıma çok şükürrrrr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?