Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

afiyet olsun kızlar tekrardan
kafaya takmamak lazım canım oluruna bırak
kızlar ben adet olursam keçi boynuzu pekmezi içecem eşimede içirecem

ya bızde aldık gecen ay bı kac gun esım ıctı burnunu kapatıp ama daha faazla o da bende dayanamadık kokusu kotu bayagı..
bıde pekmez yerıne kurunu tavsıye edıyolar

ya bızde aldık gecen ay bı kac gun esım ıctı burnunu kapatıp ama daha faazla o da bende dayanamadık kokusu kotu bayagı..
bıde pekmez yerıne kurunu tavsıye edıyolar

kuzum bana öksürük için verdiler pekmezini...ben tahim pekmez yaptım kahvaltıda çıkarıyorum...çok güzel öle dene

kuzum bana öksürük için verdiler pekmezini...ben tahim pekmez yaptım kahvaltıda çıkarıyorum...çok güzel öle dene

evet belkı yole yenebılır bız faydası oyle olmaz dıye dırek ıctık ama elde kalmasın oyle tuketmeye bakalım

bafocum tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bafocum tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

halevim sağolasın...darısı sizlerinde basına olacak yakında insallhhh

allahım sonunda benimde böyle bir tickerım oldu 32 ay sonra çok şükür allahıma çok şükürrrrr:Saruboceq:

bafooooohamileeeeeee

süperrrrrsin canım tebrik ederimmmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dancepuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız yeni hamişlerimiz var galiba hayırlısı olsun

allahım sonunda benimde böyle bir tickerım oldu 32 ay sonra çok şükür allahıma çok şükürrrrr:Saruboceq:

canım ya hep hamılelrın tıckerlarına gıdıyo dımı ınsanın gozu artık senınkıne de gıdecek gozumuz ...
32 ay dıle kolay Allah sabrının mukafatını verdı ınsallah

hihoyyytkızlar çıkıyorum işallah en kısa zamanda rabbim sizlerede verir bitan ve bafo çok sevindim hayırlısı olsunhihoyyyt

bafonun hamile olmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam kızlarrrr
sağlıklı hamilelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına alır inş.:Saruboceq:

oyy.. 4 haftalık daha kuzujuk.. yerim onnuu.. minijiikkk....güçlü olsun sımsıkı tutunsun annesine inş...
aman bafocum dikkat et kendine... iyi bak bebişe de...

allahım bütün hamişlerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle sağlıkla ve hayırla

bende bağlıyorum halaya cnm çok sevindim
Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah
:teytey: :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…