- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızlar hepinize teşekkür ediyorum gerçekten bikere daha anladım buraya girmenin ne kadar dogru oldugunu allah bir degil bin kere razı olsun sizden rabbim dileklerinizi kabul etsin bana yardımcı oldunuz..ben hepinizden tektek razı oldum rabbimde sizden razı olsun...eşim 4 te gelir ben çıkayım kızlar o gelmeden bi duş alayım
bu arada ayselcim senden çok özür dilerim sevincini yaşatamadım sana tekrar tebrik ederim rabbim saglıklı şekilde kucagına almayıda nasip etsin
hoşçakalın dua edin bana herşey daha kötüye gitmesin
sizleri çooook öpüyorum
güçlü durmak lazım haklısınız ama nasıl elim ayagım titriyo resmen ya
eşim aradı sanki içine dogmuş gibi anladı sesimden niye aglıyosun dedi...aglamıyorum dedim....hayır aglıyosun anlat çabuk dedi.... senin eski nişanlına yazdıgın aşk muktupları çok duygulandırdı dedimm...çok kızdı bana ...seninle nişanlandıktan sonra tek mesajımı gördüysen o zaman kız bana...akşam gelince konuşucaz bunu bize yapma degmez üzülmeye onlar yüzünden dedi kapattı
canım ınsallah yarın burda dun sınırle ne sacma seyler dusunmusum esım benı gercekten cok sevıyor bende onu dıye yazarsın ...
her kotu gozuken seyde bıle hayır olabaılır belkı sızın ılıskınıızın daha da guclemesıne vesıle olur bu durum ...
mutlaka burda paylasmanın rahatlıgı vardır ...
sanırım o duygu ve rahatlama bızı buraya topluyo olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
kizlar hala hasta olmadim sanirim subat 28 cekiyor ondan olabilir bu ay kendimi hic hamile hissetmedim ins hamileyimdir
kızlar sagolun hepiniz haklısınız dogru katılıyorum ..sizin başınıza aynısı gelse bende siz gibi konuşurdum ..ama ben bu adamı sevdim ya tahammül edemedim bana da hakverin ...ben bu kızı tanıyorum her teyzesine gittigimizde görüyorum evlerini bu kızın konusu illaki konuşuluyor ailede...eşime yalvardım resmen ne varsa bu kızla ilgili bana anlat ki ilerde bunu kullanmak isteyenler olursa arkanda durabileyim dedim...ama o bana yalan söyledi...herhangi bi kız olsa bu kadar uzatmam emin olun ama bu kız hakkında bana yalan söylemiycekti
Belim agrimaya basladi ya:bbo:
1 hafta falan var dimi adetine... gayet normal bel ağrısı..inş adet yerine bebiş haberi alırız senden bebişkom..
kizlar hala hasta olmadim sanirim subat 28 cekiyor ondan olabilir bu ay kendimi hic hamile hissetmedim ins hamileyimdir
Belim agrimaya basladi ya:bbo:
Ayni bende öyle tatlim bu ay sanki olmadi gibi hissediyorum :sinifsinif:
Ama insallah yaniliyoruzdur.
canım bu ay senınle surecımız cok benzer ılerledı belırtıler akıntı durumu vs ...
yazdıkların dıkatımı cektıde hep..
benım de belım batıyo suan ...
aynen pzar gununu beklıyorumm...
ve umıdım yok bu aydan hayırlısı bakalım
sabah ayrılıkla ılgılı bı yazı yazıyordum yan odadan bebek sesi gelıyordu yenı dunyaya gelmıs ... az once de o yazıyı facebook a ekledım ve hastanenın ust katından cıglıklar yukseldı ... bırısı vefat ettı... ne denir ki ??? nasıl hissedilir ???
canım bu ay senınle surecımız cok benzer ılerledı belırtıler akıntı durumu vs ...
yazdıkların dıkatımı cektıde hep..
benım de belım batıyo suan ...
aynen pzar gununu beklıyorumm...
ve umıdım yok bu aydan hayırlısı bakalım
Evet tatlim pazar günü ama insallah senin dedigin gibi bebisim gelmistir.
ay hayirlisi lorkecim ya. INSALLAH bu ay artik oldumu olmadimi derdinden kurtulur kavusuruz bebislerimize.
Senin akinti ne durumda? Benim ki bugün biraz basladi yine. Gerci pek akintiyi takmiyorum gecen ay adet olana kadar baya cok gelmisti bende.
hayırlısı kızlar.. inşalah rabbim bu ay sizede hayırlı evlatlar nasip etmiştir.... bebişler yola koyulmuştur...
ya canım benım de gecen ay regl oncesı krem gıbı beyaz akıntı hep vardı ona bakmıom hıc...yıne basladı az az ...
sadece benım karnımda ve kasıgımda batmalar oluyo suan bıle sık sık oluyo o degısık olarak bu ay var ...hayırlısı beklıcez bakalım az kaldı ya
ben memleketteyım zaten daha kolay gecer bı hafta opuyorumnanaktan
sagol canım ..
hep duaettıgını bılıyoruz :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?