Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

TATLIM GÜZEL ŞEYLER OLACAK
SAKIN MORAL BOZMA TATLIMopuyorumnanaktan

canım ınsallah yarın burda dun sınırle ne sacma seyler dusunmusum esım benı gercekten cok sevıyor bende onu dıye yazarsın ...
her kotu gozuken seyde bıle hayır olabaılır belkı sızın ılıskınıızın daha da guclemesıne vesıle olur bu durum ...
mutlaka burda paylasmanın rahatlıgı vardır ...
sanırım o duygu ve rahatlama bızı buraya topluyo olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

aynen dediğin gibi lorke.. şu fırtınayı atlatabilse daha da güçlü olacak bağları eminim ki.. birbirlerini sevdikelrini ve birşey olduğunda ne kadar üzüldüklerini görecekler çünkü...
inş dediğin gibi yarın gelir ohh bbeee derrr

kizlar hala hasta olmadim sanirim subat 28 cekiyor ondan olabilir bu ay kendimi hic hamile hissetmedim ins hamileyimdir

tsk umarim oyle olur ama hissetmiyorum gecen aylar hep hamileyim sandim bu ay birsey hissetmiyorum esimde diyor ki hissetmiyorsan kesin hamilesin

tatlım benim başımada geldi aynışey. Halasının kızı idi. O halen bekar. Ben ne yaptım. Güçlü oldum. Ondan daha üstünüm ben dedim. Karşısında dimdik durdum. Ilk başlarda çok mutluyum rolü yaptım.
Zamanla zaten bizi buldu mutluluk. Her zaman kızı ezmeyi başardım. çok şükür rabbime o gücü verdi bana. Inanıyorum ki sende güçlüsün. Eşin unutmamış olsa şimidiye kadar zaten giderdi. Senin yanındaysa şu an keyfini çıkar ve eşini kırmamaya dikkat et. Eşini kendinden soğutma canım. Eşim benim yanımda de çatlat herkesi tamam mı tatlım.

Belim agrimaya basladi ya:bbo:

Ayni bende öyle tatlim bu ay sanki olmadi gibi hissediyorum :sinifsinif:
Ama insallah yaniliyoruzdur.

canım bu ay senınle surecımız cok benzer ılerledı belırtıler akıntı durumu vs ...
yazdıkların dıkatımı cektıde hep..
benım de belım batıyo suan ...
aynen pzar gununu beklıyorumm...
ve umıdım yok bu aydan hayırlısı bakalım

sabah ayrılıkla ılgılı bı yazı yazıyordum yan odadan bebek sesi gelıyordu yenı dunyaya gelmıs ... az once de o yazıyı facebook a ekledım ve hastanenın ust katından cıglıklar yukseldı ... bırısı vefat ettı... ne denir ki ??? nasıl hissedilir ???

ay hayirlisi lorkecim ya. INSALLAH bu ay artik oldumu olmadimi derdinden kurtulur kavusuruz bebislerimize.
Senin akinti ne durumda? Benim ki bugün biraz basladi yine. Gerci pek akintiyi takmiyorum gecen ay adet olana kadar baya cok gelmisti bende.

mafoldumben
hayatta herşey var işte...biri doğuyor biri ölüyor....

Evet tatlim pazar günü ama insallah senin dedigin gibi bebisim gelmistir.

hayırlısı kızlar.. inşalah rabbim bu ay sizede hayırlı evlatlar nasip etmiştir.... bebişler yola koyulmuştur...

bakalim ayin besinde ak koyun kara koyun belli olacak kizlar

ya canım benım de gecen ay regl oncesı krem gıbı beyaz akıntı hep vardı ona bakmıom hıc...yıne basladı az az ...
sadece benım karnımda ve kasıgımda batmalar oluyo suan bıle sık sık oluyo o degısık olarak bu ay var ...hayırlısı beklıcez bakalım az kaldı ya
ben memleketteyım zaten daha kolay gecer bı hafta opuyorumnanaktan

hayırlısı kızlar.. inşalah rabbim bu ay sizede hayırlı evlatlar nasip etmiştir.... bebişler yola koyulmuştur...

sagol canım ..
hep duaettıgını bılıyoruz :lepi:

Zaten 4 günün kalmis tatlim senin. Ben olsam bi test yapardim belki duramazdim aklinialirimsmile Ama sen sakin yapma bana bakma kaydirigubbakcemile3
Bende hicbir degisiklik yok sadece bekliyorum.....boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…