Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bişi sorcam ki hep soruyorum polen bal tarçının nasıl yapılacağını bi tarif teseniz ilk sayfada kaç kaşık yazmıyor birde başka sitelerde günlük hazırlayın felan diyor ama ....

arkadaşlar iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

kızlar bişi sorcam ki hep soruyorum polen bal tarçının nasıl yapılacağını bi tarif teseniz ilk sayfada kaç kaşık yazmıyor birde başka sitelerde günlük hazırlayın felan diyor ama ....

1er kaşık karıştır canım.. zaten az oluyor o.. 2 günlük falan olur.. yedikçe yaparsın...
kürler taze uygulanmalı doğru...ama o kürler kaynatılan çay gibi olan kürler... ılıkken içilmeli o yüzden taze olmalı..bunun taze olma zorunluluğu yok

ben kaçıyorum artık.. herkese iyi akşamlarrrrr
kendinize iyi baakııınnnn
opuyorumnanaktan

Bende cikiyorum kizlar bugün mesaim erken bitti cok sükür:)
Yarin görüsürüz INSALLAH
öptüm sizleri

kenimi salak gibi hissediyorum ama baldamı 1 kaşıksempatiksalakcinni

kenimi salak gibi hissediyorum ama baldamı 1 kaşıksempatiksalakcinni

hakkatten öyle hissediyoruz. Saba bende sordum sağolsun lapaci cevap verdi ama benimde çok osrum olacaktı sormadım. Benim yaptığımı anlatayım ben sana. 4 yemek kaşığı kestane balına 1 çorba kaşığı kadar çörek otu ezdim. 1 çay kaşığı tarçın koydum. 1 tatlı kaşığı polen koydum. Tahta kaşıkla kırştırdım. Adetimin 2. Günü yemeye başladım. Inşş faydası olur tatlım bizede. Başka yerlerede baktım. Kafam karıştı benimde. Bende bildiğim gibi yaptım. Innş faydası olur bu ay bizede. Bugün bende mutluyum. Trodim 5,7 düşmüş dahada düşecek inşş.

ay bacım sağol yafu valla sormaya utanıyorum...benim ostrojenim düşük yani yumurtlamam problemli...işe yarar inşallah

ayselım burdamısın arada gırıp bakıyorum ama ...
nasıl oldu surprızın yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…