biz eşimle evlendik 4 5 ay eşim bana evde cehennem hayatı yaşattı ...benimle aynı sofrada yemek bile yemedi...yüzüme bakmadı..aynı evde benimle aynı yatakta bile yatmadı..bana selam bile vermedi...ben ne acılar çektim meger hepsi bu kız yüzündenmiş onun yüzünden bana o kadar eziyet etmiş
ewet emin ol giderdi kız hemen evlenmeseydi zaten kız hemen nişanlanmış o da ondan önce evlenmek için acele etmiş o yüzden hemen evlenmiş benimlehayatım haticeye değil neticeye bakacaksın.seni sevmeseydi öyle sürüp giderdi hatta sürdürmez ayrılırdı.ama artık siz normal bir evlilik hayatı yaşıyorsunuz.haksızmıyım arkadaşlar.adam sevmese boşanır çok da pişmansa ötekine giderdi çoktan.belli ki o köprünün altından çoook sular akmış.evliliğinizi bozacak hareketlerden kaçın lütfen.
kızlar sagolun hepiniz haklısınız dogru katılıyorum ..sizin başınıza aynısı gelse bende siz gibi konuşurdum ..ama ben bu adamı sevdim ya tahammül edemedim bana da hakverin ...ben bu kızı tanıyorum her teyzesine gittigimizde görüyorum evlerini bu kızın konusu illaki konuşuluyor ailede...eşime yalvardım resmen ne varsa bu kızla ilgili bana anlat ki ilerde bunu kullanmak isteyenler olursa arkanda durabileyim dedim...ama o bana yalan söyledi...herhangi bi kız olsa bu kadar uzatmam emin olun ama bu kız hakkında bana yalan söylemiycekti
kızlar sagolun hepiniz haklısınız dogru katılıyorum ..sizin başınıza aynısı gelse bende siz gibi konuşurdum ..ama ben bu adamı sevdim ya tahammül edemedim bana da hakverin ...ben bu kızı tanıyorum her teyzesine gittigimizde görüyorum evlerini bu kızın konusu illaki konuşuluyor ailede...eşime yalvardım resmen ne varsa bu kızla ilgili bana anlat ki ilerde bunu kullanmak isteyenler olursa arkanda durabileyim dedim...ama o bana yalan söyledi...herhangi bi kız olsa bu kadar uzatmam emin olun ama bu kız hakkında bana yalan söylemiycekti
ewet emin ol giderdi kız hemen evlenmeseydi zaten kız hemen nişanlanmış o da ondan önce evlenmek için acele etmiş o yüzden hemen evlenmiş benimle
ewet emin ol giderdi kız hemen evlenmeseydi zaten kız hemen nişanlanmış o da ondan önce evlenmek için acele etmiş o yüzden hemen evlenmiş benimle
dogru haklısınız bende bu yüzden yazdım size hemen ne yapacagıma karar veremedim haklısınız...ben mantıklı düşünemedim..4 te gelir gelince karşıma alıp konuşucam ama mantıklı bir şekilde...güçlü olmaya çalışıcam ..neden yalan söyledigini sorucam..ve şuan o kız hakkında neler düşündügünü..tamam da bana ewet ben hala o kızı düşünüyorum demiycek herhalde
Eğer hala o kıza karşı duyguları aynı olsaydı seninle mutlu olmazdı ve mutlaka bunu belli ederdi.bunun değerlendirmesini sen daha iyiy yaparsın çünkü evliliğinizi bilen sensin.eşini tanıyan da sensin.sence eşin aylarca hatta yıllarca sevmediği biri ile evlilik sürdürecek ve de ondan çocuk isteyecek bir kişiliğie sahip mi onu düşün.
dogru haklısınız bende bu yüzden yazdım size hemen ne yapacagıma karar veremedim haklısınız...ben mantıklı düşünemedim..4 te gelir gelince karşıma alıp konuşucam ama mantıklı bir şekilde...güçlü olmaya çalışıcam ..neden yalan söyledigini sorucam..ve şuan o kız hakkında neler düşündügünü..tamam da bana ewet ben hala o kızı düşünüyorum demiycek herhalde
işte burda senin vicdanına kalıyo herşey.. eşine güvenebilirsen eğer herşey yoluna girer...
bu konuyu bir kenara bırak.. başka konularda hiç sana yalan söylediği oldu mu? genel olarak nasıl bir insan? bunları düşün... öyle karar ver... ona güvenmek durumundasın.. güven olmazsa evlilik olmaz zaten...
o kız evlenmiş...eşin artık seninle... o kızda çookttaannn unutmuştur herşeyi, eşinde... herkes kendi yolunu çizmiş... bunları yaşamayı sen haketmiyorsun. çok haklısın.. ama şunuda düşün.. eşinde istemezdi böyle olmasını.. geçmiş irdelendikçe emin ol üzülüyordur.. mutsuz oluyordur.. o yüzden bu konuyu güzelce konuşup sonuca bağlayıp bir daha assslllaaaa açmamanız gerekir..... imada dahi bulunmamalısın... aklına hiç getirmemelisin.. mutluluğunuz için.... yoksa iş uzaar gider...
zaten uzatıcak birşey yok bence... bunları yaşayan tek eş değilsin emin ol.. dedim ya bende yaşadım.. ama ben kazandım... eşimi çok seviyorum... allah huzurumuzu bozmasın.. sizinde böyle sevgi dolu bir çift olduğunuzu düşünmek istiyorum...
erkekler daha basit düşünürler.. yaşadım bitti şimdi sen varsın diyecek.. ve gerçekten öyle hissediyor.. ama kadın daha duygusal.. neler getiriyor aklına... bu seferlik sende onun gibi basit düşünmeye çalış.. olmuş bitmiş üzmeyelim birbirimizi de gitsinn...
inş herşey güzel olur.. tatlıya bağlanır... hayırlısı olsun hakkınızda
dogru eşimin beni sevdiginden emindim hemde çok ben üzülmeyim diye üzerime titriyor
ya da ben böyle kendimi kandırıyorum beynim durdu resmen ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum
bi duş alsam iyi gelicek galiba şöyle buz gibi bi suyla
zaten midem mahvolmuş durumda daha kötü oldum ya uffffffffffffffff
haklısın canım böyle yalnız düşünüp durmak dogru degil..bi gelsin bakalım konuşalım artık bende eşimin tepkisine göre davranırım degil mi şimdi ne tepki verecegini bile bilmiyorum
kızlar hepinize teşekkür ediyorum gerçekten bikere daha anladım buraya girmenin ne kadar dogru oldugunu allah bir degil bin kere razı olsun sizden rabbim dileklerinizi kabul etsin bana yardımcı oldunuz..ben hepinizden tektek razı oldum rabbimde sizden razı olsun...eşim 4 te gelir ben çıkayım kızlar o gelmeden bi duş alayım
bu arada ayselcim senden çok özür dilerim sevincini yaşatamadım sana tekrar tebrik ederim rabbim saglıklı şekilde kucagına almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?