eşim kıza yazmış sebincim
kızlar haklısınız ama bi kendinizi koyun benim yerime ben buı kızı duydum dedimki eşime bana herşeyi anlat ilerde duydugumda ben biliyorum deyim dedim
benden önce önemli degil dedim bana dedi ki
kız bana çok asıldı ben onu istemedim dedi
meger sırf o kızı unutmak için evlenmiş benimle bende neden bu adam 3 ayda düğün yaptı diyorum meger hepsi nisbettenmiş dünyam inançlarım herşeyim başıma yıkıldı
eşim kıza yazmış sebincim
kızlar haklısınız ama bi kendinizi koyun benim yerime ben buı kızı duydum dedimki eşime bana herşeyi anlat ilerde duydugumda ben biliyorum deyim dedim
benden önce önemli degil dedim bana dedi ki
kız bana çok asıldı ben onu istemedim dedi
meger sırf o kızı unutmak için evlenmiş benimle bende neden bu adam 3 ayda düğün yaptı diyorum meger hepsi nisbettenmiş dünyam inançlarım herşeyim başıma yıkıldı
bu çok normal demi bigün eşinizin sizinle başka bi kızı unutmak için evlendigini görüyosunuz siz böyle bişey ögrenseniz hatta o aşık oldugunuz eşinizin agzından başka kıza yazılmış aşk sözlerini duysanız normal degil mi
bu çok normal demi bigün eşinizin sizinle başka bi kızı unutmak için evlendigini görüyosunuz siz böyle bişey ögrenseniz hatta o aşık oldugunuz eşinizin agzından başka kıza yazılmış aşk sözlerini duysanız normal degil mi
kvrck ama mutlaka esınle konus ustunu kapatmakı senı bunaltmasın ...sadece daha once dedıklerını tekrar soyle ben sana daha once yasadıklarını anlat demıstım ama neden eksık veya degısık anlattın ...sevgınden suphem yok ama bunları bu sekılde ogrenmek benı cok uzdu de
ama lutfen sakınce ve sınırlenmeden
nişanlanmışlar eşim aile baskısı yüzünden kızdan ayrılmış sonra pişman olmuş
nişanlanmışlar eşim aile baskısı yüzünden kızdan ayrılmış sonra pişman olmuş
güçlü durmak lazım haklısınız ama nasıl elim ayagım titriyo resmen ya
eşim aradı sanki içine dogmuş gibi anladı sesimden niye aglıyosun dedi...aglamıyorum dedim....hayır aglıyosun anlat çabuk dedi.... senin eski nişanlına yazdıgın aşk muktupları çok duygulandırdı dedimm...çok kızdı bana ...seninle nişanlandıktan sonra tek mesajımı gördüysen o zaman kız bana...akşam gelince konuşucaz bunu bize yapma degmez üzülmeye onlar yüzünden dedi kapattı
eşim aradı sanki içine dogmuş gibi anladı sesimden niye aglıyosun dedi...aglamıyorum dedim....hayır aglıyosun anlat çabuk dedi.... senin eski nişanlına yazdıgın aşk muktupları çok duygulandırdı dedimm...çok kızdı bana ...seninle nişanlandıktan sonra tek mesajımı gördüysen o zaman kız bana...akşam gelince konuşucaz bunu bize yapma degmez üzülmeye onlar yüzünden dedi kapattı
biz eşimle evlendik 4 5 ay eşim bana evde cehennem hayatı yaşattı ...benimle aynı sofrada yemek bile yemedi...yüzüme bakmadı..aynı evde benimle aynı yatakta bile yatmadı..bana selam bile vermedi...ben ne acılar çektim meger hepsi bu kız yüzündenmiş onun yüzünden bana o kadar eziyet etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?