Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kesinlikle haklısın üzülmen kendini berbat hissetmen normal... ama eşinlede aranı bozacaksın geçmişteki şeyler için... herşey berbat olacak... berbat olan hislerin iğrenç ötesi olacak.. herşey kötüye gidecek.. ne olur yapma bunu.. eşin seni sevmese illaki bir yerde birşey patlak verirdi.. senden bebek istemezdi... soğukluk olurdu...sen bugüne bak.. o zamanki duyguları öyle olabilir.. ama eminim şimdi öyle değildir.. güvenin sarsıldı senin.. umarım kısa zamanda toparlarsın kendini ve eşinin güvenini tekrar kazanırsın....

bak akşam sakince otur eşinle konuş.biliyorum çok zor bir durum.seni çok iyi anlıyoruz.ama bence evliliğiniz,mutluluğun ve geleceğin için en doğrusu eşinle sakince bağırıp çağırmadan açık açık konuşman.facebooku falan karıştırmadan (çünkü o zaman takip edildiğini anlayıp başka hesaplar açar) eşine herşeyi bildiğini aslında kızın ondan ayrıldığını bildiğini söyle.nasıl öğrendiğini sorarsa önemli olan nasıl öğrendiğim değil senin ne düşündüğün ve hissettiğin de.karşısında asla ezik durma.kendine güvenin olsun.sakın ağlama.evliliğinizi devam ettirmek isteyip istemediğini sor.Biliyorum ki seninle mutlu yoksa bebek olayına girmezdi.insan sevmediği bir kadından bebek ister mi?yanlışlıkla olur ama bilerek de istemez.

bak kuzum kocan istenmediğini söyleyememiş... ama sen kendinden pay biç sen hiç bu kadar zamandır şüpelendinmi adamdan...ki ne demiş kimseyi istemedim ama seni istemiş ve bu kadar zamandır devam ediyor evliliğiniz....anladığım kadarıylada mutlusunuz...evet teredilemk zamanında ona koymuştur sanada itiraf edememiştir ama sakince konuş..çünkü eğer fevri karar veririsen sonra daha çok üzüleceksin....hem sen düşün kendini eskiden hiçmi sevdiğin olmadı yada aşık olduğun...herkesiz olur ama gerçek olan şuan...

kvrck ama mutlaka esınle konus ustunu kapatmakı senı bunaltmasın ...sadece daha once dedıklerını tekrar soyle ben sana daha once yasadıklarını anlat demıstım ama neden eksık veya degısık anlattın ...sevgınden suphem yok ama bunları bu sekılde ogrenmek benı cok uzdu de
ama lutfen sakınce ve sınırlenmeden

canım çok kırıldın biliyorum.normal değil.tabii ki insann dünyası başına geçer.şok olur ama eğer eşini kaybetmek istemiyorsan sakin olmaslısın bizim demek istediğimiz o.yoksa tabi tepkilerinde çok haklısın.malesef bize en fazla kötülüğü yine hemcinsimiz yapıyor.kız da onu silebilirdi facebookundan.offff ne dicemi bilemiyorum.tesellisi yok ama iyi düşün.

normal değil tatlım yaaa.. üzüntü verici.. kalp kırıcı birşey...
ama sen kendini kötü hissettikçe aranızda uçurum olacak... herşey kötüye gidecek.. belkide kopacaksınız..bunu istermisin? eşinden ayrılmak istermisin? emin ol eşin seni seviyor.. seni bırakmak istemez.. istese şimdiye kadar birşey illaki çıkardı... cinsel hayatınız kötü giderdi.. ama sen hissetmedin bile şimdiye kadar... eşine şans tanı.. o seni seviyor.. senden önce başkasını sevmiş ve bunu senin kabul etmen çok zor..ama etmek zorundasın.. bunu yaşamış o... değiştirme şansı yok... emin ol oda yaşamak istemezdi... mutlu olmak isterdi... kötü şeyler olmasın hayatında isterdi.. ama olmuş... sonra sen hayatına girmişsin.. bir yanda kötü hatırlanan şeyler var diğer yanda sen... kim kötü yaşanılanların gölgesinde kalmayı, eşinden uzak olmayı ister ki????

Bence burda önce sen düşün.ediyelim eşinle konuştun ev eşin dediki oldu bitti benim için sadece sen varsın.Bu konuyu tamamen geçmişe gömeceksen ileride fırsat buldukça eşine hatırlatmayacaksan önemi yok ama bu senin içini hep kemirecekse o zaman zor olur ikiniz için de.ayyy canım benim yanında olsaydım da sana sarılsaydım şimdi.böyle sanal sanal yazmakla olmuyor bazen.ama sakın eşine kötü davranma bağırma.güçlü dur karşısında.

bak kuzum...karşıdan konuşmak cidden kolay ama şunu anladım ki ben bu kızı sana anlatmış, evet belki gurur yapmış ben istemedim demiş, evet hatalı ama 1,5 senede sen sana davranşlarından hi süpeendinmi? cevabımn evetse haklısın ama hayırsa belkide o mailleride o zaman elinden gidiyor diye korkudan yapmış haklımı hayır...ama şimdi bağırsan kızsan ne olacak...düşün biraz

Kvrcıkım ve de şunu düşün.bu bugün senin başına gelmiş olabilir.eşlerimizle aramız ok iyi olabilir çok mutlu olabiliriz.ama bu demek değil ki bu tip bir şey bir gün bizim de başımıza gelmicek.o nedenle biz bayanlar olarak tüm dünyamız onlarmış gibi göstermemeliyiz onlara hiç bir zaman.onsuz da çok rahat yaşayabileceğimizi evlenmiş olmamızın onların malı olduğumuz analamına gelmediğini,istersek onları terk edebileceğimizi hissettirmeliyiz.erkekte kaybetme duygusu olmalı bence.bizim doğamız gereği o kokrku var zaten de işte onu da erkeğe belli etmemek lazım.

erkekler geçmişi anlatmaktan kaçınır ama... hadi bana anlat neler yaşadın benden önce dediğinde çoğu erkek üstünkörü bilgi verir.... zaten bilmek sadece sana acı verir..öğrenmek başka birşeye yaramaz... ben o yüzden hiçbirşey öğrenmek istemedim eşimden.. hiç bilmek istemem neler olmuş.. sonuçta o benim kocam... anlattığı şeyler için onu kıskanabilirim.. bana acı verebilir.. en özel şeyleri benle yaşasın isterim.. ne gerek var anlattırıp kendimi üzeyim... en güzeli anlatmaması... bence kıvırcıkın eşi çok doğru yapmış anlatmamakla.. anlatsaydı aklından hiç çıkmazdı.. sürekli gerginlik olurdu...

nişanlanmışlar eşim aile baskısı yüzünden kızdan ayrılmış sonra pişman olmuş

güçlü durmak lazım haklısınız ama nasıl elim ayagım titriyo resmen ya
eşim aradı sanki içine dogmuş gibi anladı sesimden niye aglıyosun dedi...aglamıyorum dedim....hayır aglıyosun anlat çabuk dedi.... senin eski nişanlına yazdıgın aşk muktupları çok duygulandırdı dedimm...çok kızdı bana ...seninle nişanlandıktan sonra tek mesajımı gördüysen o zaman kız bana...akşam gelince konuşucaz bunu bize yapma degmez üzülmeye onlar yüzünden dedi kapattı

biz eşimle evlendik 4 5 ay eşim bana evde cehennem hayatı yaşattı ...benimle aynı sofrada yemek bile yemedi...yüzüme bakmadı..aynı evde benimle aynı yatakta bile yatmadı..bana selam bile vermedi...ben ne acılar çektim meger hepsi bu kız yüzündenmiş onun yüzünden bana o kadar eziyet etmiş

anlattıklarının hepssssiii 1,5 yıl önce olmuş..... üzmek endini kıvırcığım.. benim babamda aynı şeyi yaşamış.. sevdiği varmış yıllarca birliktelermiş.. sonra dedem annemle evlenmesini söylemiş...zorlamış babamı.. babamda mecbur annemle evlenmiş.. diğer kız kaçmak istemiş babamla ama olmamış.. annemi düşünsene... nasıl bir psikolojisi vardır.. ama 30 sene oldu annemle evli babam... diğer kadın unutuldu gtti... insanoğlu hiç bir duyguyu ömür boyu yaşayamaz.. anlık yaşar hep... bugün önemli olan...
düşün ki annemizi babamızı kaybediyoruz... ömür boyu o acıylamı yaşıyoruz.. hayır.. zamanla o duygu baskılanıyor.... hiç bir duygu ömür boyu sürmez... emin ol eşinin o zamank hisleri çookttaaannn baskılandı gitti.. zaten acı çekmek istemezki sürekli onu düşünerek... seni sevip seninle mutlu olmak ister.. o yüzden seninle evlendi...

sen nerdesin şimdi tatlım?? evdemisin???

biraz dışarı çık istersen.. oksijen almak çok iyi gelir... kafanı boşaltmaya çalış.. eşinin yerine koy kendini... sen olsan ne yapardın?

bu duyguyu ne zaman hissetmiş taaa siz nişanlandığınızda.eğer çok çok pişman olsaydı seninle evlemez ailesini karşısına lır ve onu seçerdi.ama o seni seçti

işte bak eşinin düşüncesi çok belli.. bizim tahmin ettiğimiz gibi... kendinide eşini de üzme kıvırcığım yaaaa... eşin seni seviyor..

bak gördün mü durduk yere adamı da üzdün.tatlım hepimizin geçmişinde yaşadığı şeyler var.ama geçmişte kaldılar.dediği gibi senden öncesi değil senden sonrası önemli olan.sakın eşine bağırma.sakn konuş olur mu?bak yoksa o kıza olmasa da başkasına gitmesine sebep olursun.lütfen

ya kızlar biz hiçmi yaşamadık.... bu kötü bişi değil ki benimkocam ilk aşkım değil, eminim bende onun değilim...kvrk ın tek kötü olayı onun nişan tarihine çok yakın olması...evet kötü ama benim demek istediğim şu anda evliliği nasıl bunu o bilir, belkide biz bilmiyoruz ama ilgisizi biri yada çok soğuk.... evet belkide evlendikten sonra sevdi....dediğim gibi üzüldük ve sen üzüldün diye çabamız kuzmmmm

ama kolay dğilki tatlım... onuda düşün.. haklısın sana eziyet etmeye hiiçç ama hiiiçç hakkı yok.. ama sen sabrettin ve sen kazandın.. herşey yoluna girmişken üzmeyin birbirinizi.. bundan sonrası çok güzel olsun bari... bir miniş katılsın aranıza... sen onu sev o seni sevsin... zaten geçmiş bir anda silinmez.. biraz zaman almış demekki ama silinmiş gitmiş işte....

e gördünmü kuzum..oda bak nasıl üzülür şimdi...birde haklı adam sonuçtra senden sonra olmuş bişi değil...bak boşuna üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…