canim ben munihteyimmbilmiyorumkismile
bizdede gecen hafta oyleydii ama simdi yagdi yagacakk guzelim yaa ayy ruhum daraldii
kizlar ben cikmam lazim islerim var yine gorusurzzopuyorumnanaktan
sağol tatlımbol bol potakal suyu falan iç.ahhh canım benim.dikkat et kendine.geçmiş olsun
sağol kıvırcıgım ıste dıkkat etmeye calısıyorumhaklısın canım ben mutlulugu zor buldum rabbim çabuk kaybettirmesin
kıyamam sana hasta olmuş dikkat et kendine ya opuyorumnanaktan
inşallah canım rabbim herkese nasip etsin hayırlı ve saglıklı bir bebek
bafocum şu anne karınındaki kalp li resim ...onu çeken fotografçının linkini vermiştim.
ıhlamur içebiliyormuyum bitki çayı içmeyin diye okumustumgeçmiş olsun bafo.. bol ıhlamur tavsiye ediyo dr lar.. kivi, portakal, greyfurt... c vitamini almak gerekiyo..
bende haftalarca hiç birşey hissetmedim..sende benim gibi olacaksın galiba =)
barays+, BebisKoM88+, edut, halev, kvrck, lapaci+, mervam, ravzanur, sebin+
herkese gunaydınlar ....
ınsallah cok guzel gecer gunumuz...bende anca gırebıldım merak ıcındeyım kvrck esıye konusmasını ve ayselın surprızını zemuszemus
kvrck okudum sevındım cok hemen senın yazılarını okudum ne yaptınız dıye Allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah ...ebedı bırlıktelık versın hepımıze eslerımızle opuyorumnanaktan
ayselım senın d surprızın cok hos olmus ...
degısık duygular yasadı esım demıssın ya ...benım esım kesın hemen aglar masallah fazla duygusal ama senın esın de aglamıstır gıbı gelıyo bana sengözlerimebaksanab
cok hassas oldugunu soyluyorsun ya hep...
ne guzel yaa bende o anı yasadıgımız hayal ettım hayalı bıle guzel yanı
ya eskısehırde bıle hava acaıb sıcak patladım valla sıkıntıdan ...
masallah yanı de ...
bafocan gecmıs olsun ıhlamur ve elma dılımlerını tarcın ve katanfılle kaynatmak cok guzel oluyo tavsıye edılır....
evde mısın sen ne yapıyorsun
sen beni kiskandiriyosun bakkaklinialirimsmileya eskısehırde bıle hava acaıb sıcak patladım valla sıkıntıdan ...
masallah yanı de ...
bafocan gecmıs olsun ıhlamur ve elma dılımlerını tarcın ve katanfılle kaynatmak cok guzel oluyo tavsıye edılır....
evde mısın sen ne yapıyorsun
geçmiş olsun bafo.. bol ıhlamur tavsiye ediyo dr lar.. kivi, portakal, greyfurt... c vitamini almak gerekiyo..
bende haftalarca hiç birşey hissetmedim..sende benim gibi olacaksın galiba =)
günaydın kızlar nasılsınız
kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorumm geçmişi okumadım
okuyup geliyorumm
günaydın kızlar nasılsınız
kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorumm geçmişi okumadım
okuyup geliyorumm
kızlar bu mide öldürcek galiba beni
kızlar bu mide öldürcek galiba beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?