Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadı bakalım canım masallah ne guzel degerın ...
hadı bıraz bekle bakalım hamıle arkadaslar hesap yapar sana sımdı dr a ona gore gıdersın olmazsa

canım hayırlı olsun inşallahh Allah tamamına erdirsin darısı bizeee inşallah :Saruboceq:

4+4 diye bir tahmin yürütüyorum tatlım bayanssulusmile

pınar hosgeldınız nasılsın ...
ya senın hamılelık oncesı mıdnde yanma oldumu pekı yıne ...
sabahtan berı mıdem kaynıo benımde yulaflı bıskuvı yıyom sımdı bıraz rahatlatır dıye ...

bizde seni seviyoruz canım hadi hayırlısı Allah sağlıklı bir hamilelik geçirtsin sana ve hamiş olan tüm canlarıma.:1hug:

benim sat 5 ekimdi. 12 kasımda test yaptım ..11 inin gecesi hiç unutmuyorum. midem alt üst oldu yanmayla basladı bulantıyla devam etti. ilk ve son defa o gün istifra ettim. berbat bir geceydi..

bizde seni seviyoruz canım hadi hayırlısı Allah sağlıklı bir hamilelik geçirtsin sana ve hamiş olan tüm canlarıma.:1hug:

biz birbirimize bu kadar güzel dualar ettikçe sırtımız yere gelmez Allahın izniyle... olumunekankayizsmile

canım kullanmadıgım ilaç kalmadı yaw bugün 13 gün olmuş adetten bigün önce başlamıştı bulantım hiç bişi yiyemiyorum ki yaglı yeyim

mide bulantım başladı adet gördüm 3 gün sonra iki gün siyah akıntı geldi bildigin simsiyah sonra adet gününü sayarsam 7.gün test yaptım negatif çıktı ama hala mide bulantısı geçmedi
canımmmm inan çok sevindim hadi bakalım darısı kalp atışını duymaya

:lepi:

benim sat 5 ekimdi. 12 kasımda test yaptım ..11 inin gecesi hiç unutmuyorum. midem alt üst oldu yanmayla basladı bulantıyla devam etti. ilk ve son defa o gün istifra ettim. berbat bir geceydi..

tamam anladım canım saglasın... sen gunun gectıkten sonra yasamıssın yanı bu sıkıntıyı ...ya neyse gun gecmeden bısey bellı olmuyo zaten sabredıp beklemek en guzelı

tamam anladım canım saglasın... sen gunun gectıkten sonra yasamıssın yanı bu sıkıntıyı ...ya neyse gun gecmeden bısey bellı olmuyo zaten sabredıp beklemek en guzelı

takmamak münkün değil ama belirtilere kulak asmamak lazım herkeste farklı oluyor. bazen hiç belirti olmuyor. ben önceki 2 ay öyle belirtilerle karsılastımki negatif çıkınca aglamaktan gözlerim şişti.. son seferinde de çok inanmıştım ama belirti oldugundan değil his sadece gittim adetten 4 gün önce yaptım test negatif çıktı tabii. hatta birde oturdum sigara yaktım :) ama içemeden midem kalktı söndürdüm.. sonra ugurlu perşembe tekrar test yaptım ve pozitif çıktı..
herkesin kendine göre farklı bir hikayesi var.. seninki de bu aya yazılır inşallah...

kvrck eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim içindeki kuşkulardan kurtulmuş oldun canımmm
umarım bu mutluluğum hediyesi bebişinizde kısa zamanda göbüşüne gelir tatlım:Saruboceq:

ayselci mtatlım 4+4 diye tahmin ettim ben. 6. 7. haftada kese görünüp 8. haftada da kalp atışı duyuluyor genelde. bazen daha erkende geç de olabiliyor. 6. haftadan önce doktora gitmeye gerek yok bence ama duramam gidip bir görüşeyim dersende zararı olmaz zemuszemus

Lorkeecık ıyıyım canım sen nasılsın bakıııımmm
AYSEL hayırlı olsun canım benım
senın ıcın nasıl sevındım anlatamam
ne kadar moralını bozdugunu hatırlıyorum
kardesım kadar sevındım cıdden

haklısın canım kafayı taktıkça psikolojik belirtiler yaşıyoruz malesef

kvrck eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim içindeki kuşkulardan kurtulmuş oldun canımmm
umarım bu mutluluğum hediyesi bebişinizde kısa zamanda göbüşüne gelir tatlım:Saruboceq:
inşallah canım herkes için hayırlısı

Merhaba barays+, kvrck, lorkee, prayforU+, zeytin1007
kıvırcık takma sende sakın
tapusu send
cakıl caput ıcın gelecegını bozma rıske atma
bak su anlarda bır daha gelmeyecek
keyıf almaya bak
sakın tokadan baska bırsey takma kafanaaaa

Kızlar valla Kasımdan berı yasamadıgım belırtı kalmadı benım
sızınde aklınıza bulunsun bunlarn cogu psıkolojık oluyor
benım vucudum artık benımle dalga gecmye basladı gecen aya kadar
en son 5 gunluk gecıkme yasadım kı hıc boyle bırsey basıma gelmemıstı
onun ıcın bosverın
saymayın etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…