kızlar değerim 537 miş eşim şimdi aradıkaydirigubbakcemile5
darısı başınıza listedeki arkadaşlarımmm bebişkom bitte edut kvrck lorkee gayee zeytin halev eksik varsa kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum
darısı başınıza listedeki arkadaşlarımmm bebişkom bitte edut kvrck lorkee gayee zeytin halev eksik varsa kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum
pınar hosgeldınız nasılsın ...
ya senın hamılelık oncesı mıdnde yanma oldumu pekı yıne ...
sabahtan berı mıdem kaynıo benımde yulaflı bıskuvı yıyom sımdı bıraz rahatlatır dıye ...
bizde seni seviyoruz canım hadi hayırlısı Allah sağlıklı bir hamilelik geçirtsin sana ve hamiş olan tüm canlarıma.:1hug:
canım kullanmadıgım ilaç kalmadı yaw bugün 13 gün olmuş adetten bigün önce başlamıştı bulantım hiç bişi yiyemiyorum ki yaglı yeyimsende beni öldürcen kız... agzım yüreğimde okudum geçmişi..
midem çok yanıyor diye dr rennie surup verdi. dünde kırılmıştı. gece döndüm durdum evde.. bugün alıcam hemen...
yediklerine dikkat et. yağlı yeme kahva çay içme. haşlama patates ,yağsız peyni r ekmek falan ye.. nane limon iç ..ne diyim bilemedim valla.. en güzeli kocana sarıl yat. hemen geçer Şeniz
hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah guzel cıkar degerlerın...
kacta alacaksın sonucunu
kız sen en son testı hangı gun yaptınn...
ba dıom kı lapacıda kan testı bıle negatıf cıktıydı ya bu kdr bulantı ılgınc yanı bı dr a gıtsen ya
canımmmm inan çok sevindim hadi bakalım darısı kalp atışını duymayakızlar değerim 537 miş eşim şimdi aradıkaydirigubbakcemile5
benim sat 5 ekimdi. 12 kasımda test yaptım ..11 inin gecesi hiç unutmuyorum. midem alt üst oldu yanmayla basladı bulantıyla devam etti. ilk ve son defa o gün istifra ettim. berbat bir geceydi..
tamam anladım canım saglasın... sen gunun gectıkten sonra yasamıssın yanı bu sıkıntıyı ...ya neyse gun gecmeden bısey bellı olmuyo zaten sabredıp beklemek en guzelı
mugicim nerlerdesin canım hemen kaçma bakiyiiim
naber canlarımmmmmmm
haklısın canım kafayı taktıkça psikolojik belirtiler yaşıyoruz maleseftakmamak münkün değil ama belirtilere kulak asmamak lazım herkeste farklı oluyor. bazen hiç belirti olmuyor. ben önceki 2 ay öyle belirtilerle karsılastımki negatif çıkınca aglamaktan gözlerim şişti.. son seferinde de çok inanmıştım ama belirti oldugundan değil his sadece gittim adetten 4 gün önce yaptım test negatif çıktı tabii. hatta birde oturdum sigara yaktım :) ama içemeden midem kalktı söndürdüm.. sonra ugurlu perşembe tekrar test yaptım ve pozitif çıktı..
herkesin kendine göre farklı bir hikayesi var.. seninki de bu aya yazılır inşallah...
inşallah canım herkes için hayırlısıkvrck eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim içindeki kuşkulardan kurtulmuş oldun canımmm
umarım bu mutluluğum hediyesi bebişinizde kısa zamanda göbüşüne gelir tatlım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?