evet hiç belirtilere takılmayın kızlar takip etmeyin yumoşlarınızıda ne zaman canınız isterse o zaman yapın ben bu ay böyle yapacam
ayselci mtatlım 4+4 diye tahmin ettim ben. 6. 7. haftada kese görünüp 8. haftada da kalp atışı duyuluyor genelde. bazen daha erkende geç de olabiliyor. 6. haftadan önce doktora gitmeye gerek yok bence ama duramam gidip bir görüşeyim dersende zararı olmaz zemuszemus
Lorkeecık ıyıyım canım sen nasılsın bakıııımmm
AYSEL hayırlı olsun canım benım
senın ıcın nasıl sevındım anlatamam
ne kadar moralını bozdugunu hatırlıyorum
kardesım kadar sevındım cıdden
Kızlar valla Kasımdan berı yasamadıgım belırtı kalmadı benım
sızınde aklınıza bulunsun bunlarn cogu psıkolojık oluyor
benım vucudum artık benımle dalga gecmye basladı gecen aya kadar
en son 5 gunluk gecıkme yasadım kı hıc boyle bırsey basıma gelmemıstı
onun ıcın bosverın
saymayın etmeyın
Merhaba barays+, kvrck, lorkee, prayforU+, zeytin1007
kıvırcık takma sende sakın
tapusu send
cakıl caput ıcın gelecegını bozma rıske atma
bak su anlarda bır daha gelmeyecek
keyıf almaya bak
sakın tokadan baska bırsey takma kafanaaaa
edut hayatım baktım fotolara ve azıcık kıskandım üzüldüm muhteşem şeyler
amin canım sagolasınslm kızlar nasılsınız barays değerin güzel çıkmışmaşallah c.tesi falan gitsen kesen görünür canım kvrck eşinle aranın iyi olmasına sevindim allahım kimsenin evinin huzurunu bozmasın ı-umarım en kısa zamanda meleklerimiz gelir
hamişler bebişler nasıl allahım kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
hamiş olmayan arkadaşlar tez zamanda hayılrı ve sağlıklı evlat nasip etsin mevlam
kızlar değerim 537 miş eşim şimdi aradıkaydirigubbakcemile5
darısı başınıza listedeki arkadaşlarımmm bebişkom bitte edut kvrck lorkee gayee zeytin halev eksik varsa kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum
takmamak münkün değil ama belirtilere kulak asmamak lazım herkeste farklı oluyor. bazen hiç belirti olmuyor. ben önceki 2 ay öyle belirtilerle karsılastımki negatif çıkınca aglamaktan gözlerim şişti.. son seferinde de çok inanmıştım ama belirti oldugundan değil his sadece gittim adetten 4 gün önce yaptım test negatif çıktı tabii. hatta birde oturdum sigara yaktım :) ama içemeden midem kalktı söndürdüm.. sonra ugurlu perşembe tekrar test yaptım ve pozitif çıktı..
herkesin kendine göre farklı bir hikayesi var.. seninki de bu aya yazılır inşallah...
naber canlarımmmmmmm
Kizlar biraz bogazim agriyo sicak bisiler icmek istiyorum baktim adacayi var digerlerinden kalmamis.
Normal cayida sevmiyorum hic. Adacayinin bi zarari varmi icsem yani hamile olma ihtimalim varsa?bilmiyorumkismile
Kizlar biraz bogazim agriyo sicak bisiler icmek istiyorum baktim adacayi var digerlerinden kalmamis.
Normal cayida sevmiyorum hic. Adacayinin bi zarari varmi icsem yani hamile olma ihtimalim varsa?bilmiyorumkismile
sagolasın canım dua nıyetıne ınsallahn opuyorumnanaktan
ıyılık kız sen neler yapıyon bakalım ....
mart guzel basladı hepımız ıcın guzel devam eder ınsallah ...
havalar da guzel ooohhh kaydirigubbakcemile2
canım adacayı ıcme ıstersen ne olur ne olmaz suya varsa lımon sık ıc o da ıse yarar az cok ...
adaçayı içme tatlım... limonlu su yapıp sıcak bal kat iç.. ya da çörekotunu hafif ez teflonda hafif çevir az kavrulsun süt ve balla karıştır iç. çok iyi gelir bana...
içme bacım ne olur ne olmaz...sen sıcak suya limon sık varsa bal koy...
kızlar bu mide öldürcek galiba beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?