Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar nasılsınız barays değerin güzel çıkmış maşallah c.tesi falan gitsen kesen görünür canım kvrck eşinle aranın iyi olmasına sevindim allahım kimsenin evinin huzurunu bozmasın ı-umarım en kısa zamanda meleklerimiz gelir
hamişler bebişler nasıl allahım kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
hamiş olmayan arkadaşlar tez zamanda hayılrı ve sağlıklı evlat nasip etsin mevlam

evet hiç belirtilere takılmayın kızlar takip etmeyin yumoşlarınızıda ne zaman canınız isterse o zaman yapın ben bu ay böyle yapacam

evet hiç belirtilere takılmayın kızlar takip etmeyin yumoşlarınızıda ne zaman canınız isterse o zaman yapın ben bu ay böyle yapacam

bebişler böyle zamanlarda gelmeyi seviyor zaten kanımca..
eyvah unutcak istemicek bunlar beni, elimi çabuk tutayımda yerleşivereyim diyor heralde....

bilemiyorum aslında gidersem haftaya gitmeyi planlıyorum sanırım lapaci değerin 2000 olunca gidersin diye yazmış hergün katlıyorsa h.sonuna kadar 2000 i geçer diye düşündüm ama inan çok kararsız kaldım. Zaten dr konusunda da kararsızım halen kafamçokkarıştı

canım sağol tatlım ayağımı sürüyorum ki arkadamdan sizlerde tez zamanda geleceksiniz inanıyorum
sadece kafaya takmamak lazım oluruna bırakınca oluyor
ben hergün burdaydım ama kendi tarihimi hiç takip etmedim günlük yaşanılanları takip ettim. Hayırlısı ile tez zamanda bebişler göbüşünüze gelir kızlar inş.:Saruboceq:

kendini dinleme boşver bende son gün belirti oldu beyaz akıntı ve bulantı oldu.
dün gecede bulantım vardı

canım benim ya ne güzelde konuşmuşsun vallahi agzına saglık opuyorumnanaktan

amin canım sagolasın

canım gözümüz aydın...

Kizlar biraz bogazim agriyo sicak bisiler icmek istiyorum baktim adacayi var digerlerinden kalmamis.
Normal cayida sevmiyorum hic. Adacayinin bi zarari varmi icsem yani hamile olma ihtimalim varsa?bilmiyorumkismile

sagolasın canım dua nıyetıne ınsallahn opuyorumnanaktan

naber canlarımmmmmmm

ıyılık kız sen neler yapıyon bakalım ....
mart guzel basladı hepımız ıcın guzel devam eder ınsallah ...
havalar da guzel ooohhh kaydirigubbakcemile2

Kizlar biraz bogazim agriyo sicak bisiler icmek istiyorum baktim adacayi var digerlerinden kalmamis.
Normal cayida sevmiyorum hic. Adacayinin bi zarari varmi icsem yani hamile olma ihtimalim varsa?bilmiyorumkismile

canım adacayı ıcme ıstersen ne olur ne olmaz suya varsa lımon sık ıc o da ıse yarar az cok ...

adaçayı içme tatlım... limonlu su yapıp sıcak bal kat iç.. ya da çörekotunu hafif ez teflonda hafif çevir az kavrulsun süt ve balla karıştır iç. çok iyi gelir bana...

içme bacım ne olur ne olmaz...sen sıcak suya limon sık varsa bal koy...

Ok ozaman öyle yapim sagol cnmyerimseniben

adaçayı içme tatlım... limonlu su yapıp sıcak bal kat iç.. ya da çörekotunu hafif ez teflonda hafif çevir az kavrulsun süt ve balla karıştır iç. çok iyi gelir bana...

içme bacım ne olur ne olmaz...sen sıcak suya limon sık varsa bal koy...

Tamam kizlar sagolun ben gidim yapim limonlu suyumu ozaman.
Cörekotundan yaptigim kürden sonra midem bulaniyo yiyemiyorum maalesef.

:dance:

cok guldum hepımız aynı anda aynı seyı yazmısız bebıskoma ...
artık uzmanlıga dogru terfı edıyoruz bu konularda ...
cok da bılıyoruz masallah kk ve google saolsun ...
google cağı anneleri olucaz sengözlerimebaksanab

kızlar bu mide öldürcek galiba beni

tatlım eşinle aranı düzeltmene sevindim. Uzatmaman iyi olmuş.
Miden neden bulanıyo adet olmadın mıki sen. Nane limonu kaynat canım yudum yudum iç. Yudunlarının arasındada yarım dakika beklet. Mide bulantımı alırdı benim. Ama önce hamilelik testi yatır istersen yoksa bişey öyle yap bence iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…