Kizlar biraz bogazim agriyo sicak bisiler icmek istiyorum baktim adacayi var digerlerinden kalmamis.
Normal cayida sevmiyorum hic. Adacayinin bi zarari varmi icsem yani hamile olma ihtimalim varsa?bilmiyorumkismile
:dance:
cok guldum hepımız aynı anda aynı seyı yazmısız bebıskoma ...
artık uzmanlıga dogru terfı edıyoruz bu konularda ...
cok da bılıyoruz masallah kk ve google saolsun ...
google cağı anneleri olucaz sengözlerimebaksanab
Lorkeecım
valla hava super
yuruyuse mı cıksam dıye dusunuyorumm
hmmmmm
Ayselcım sen adetten oncemı yaptın testı?
Lorkeecım
valla hava super
yuruyuse mı cıksam dıye dusunuyorumm
hmmmmm
dusunme hemen cık bence ben evde olsam hemen cıkardım yanı sahıl kenarı falan da ne guzeldır ıstanbul da sımdı ...
ben annemın karsısında bos bı hasta yatagında yatıyorum :1rolleyes:
olsun burda olmakta guzel :1hug:
dusunme hemen cık bence ben evde olsam hemen cıkardım yanı sahıl kenarı falan da ne guzeldır ıstanbul da sımdı ...
ben annemın karsısında bos bı hasta yatagında yatıyorum :1rolleyes:
olsun burda olmakta guzel :1hug:
Ada çayı fazla kullanıldığında tansiyon yükselebilir. Gebelik süresince ve emziren annelere tavsiye edilmez. Günde 3 fincandan fazla içilmemelidir. Rahim kaslarını uyardığından dolayı gebelik sürecinde kullanılmaması öneriliyor ayrıca anne sütü üretimini durdurabiliyor.
selam arkadaşlar =)
hosbulduk bebişkom ya inanmıyorum yanlışmı okudum diye ilk sayfaya baktım ayselin yanında :CüvCüv: bu duruyoo ay gercektenmi ya. cok sevindim ya nerde bu kız peki şimdi nezaman ögrendi
hosbulduk bebişkom ya inanmıyorum yanlışmı okudum diye ilk sayfaya baktım ayselin yanında :CüvCüv: bu duruyoo ay gercektenmi ya. cok sevindim ya nerde bu kız peki şimdi nezaman ögrendi
burdayımm şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?