Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kizlar biraz bogazim agriyo sicak bisiler icmek istiyorum baktim adacayi var digerlerinden kalmamis.
Normal cayida sevmiyorum hic. Adacayinin bi zarari varmi icsem yani hamile olma ihtimalim varsa?bilmiyorumkismile

canım gebe kadınlar adaçayını dahilen kullanmamalıdır ve sürekli yüksek dozda alınmamalıdır diyor

telepatiyle anlaşıcaz yakında.. az kaldı... kaydirigubbakcemile5

Ada çayı fazla kullanıldığında tansiyon yükselebilir. Gebelik süresince ve emziren annelere tavsiye edilmez. Günde 3 fincandan fazla içilmemelidir. Rahim kaslarını uyardığından dolayı gebelik sürecinde kullanılmaması öneriliyor ayrıca anne sütü üretimini durdurabiliyor.

Lorkeecım
valla hava super
yuruyuse mı cıksam dıye dusunuyorumm
hmmmmm

dusunme hemen cık bence ben evde olsam hemen cıkardım yanı sahıl kenarı falan da ne guzeldır ıstanbul da sımdı ...
ben annemın karsısında bos bı hasta yatagında yatıyorum :1rolleyes:
olsun burda olmakta guzel :1hug:

annen nasıl oldu bu arada canım çok geçmiş olsun

Alah acıl sıfalar versın canım
senınde gunune az kalmıs
hayırlısı dıyelım ha...

Ayselcım tessekkurler

kızlar yemeğpe gidiyorum bekleyin anacımmmm

Bilgilendirdigin icin sagol tatlim.

kizlar istanbul avrupa yakasinda bildiginiz güzel bir hotel varmi? Yani cok lüks bisi aramiyorum sadece temiz olsun yeter. Zaten sadece yatmak icin kullanicaz. esimle bir istanbul tatili yapmak istiyoruzda önümüzdeki günlerde.

hosbulduk bebişkom ya inanmıyorum yanlışmı okudum diye ilk sayfaya baktım ayselin yanında :CüvCüv: bu duruyoo ay gercektenmi ya. cok sevindim ya nerde bu kız peki şimdi nezaman ögrendi

hosbulduk bebişkom ya inanmıyorum yanlışmı okudum diye ilk sayfaya baktım ayselin yanında :CüvCüv: bu duruyoo ay gercektenmi ya. cok sevindim ya nerde bu kız peki şimdi nezaman ögrendi

Evet canim ayselimizde hamisler arasina katildi :lepi:
Cok olmadi daha yeni ögrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…