klava: belki bu seni kendine getirir.biz ne diyoruz her zaman umutsuzluk yok.neye inanırsan başına gelir ona göre aklını başına topla aaaaaaaaaa bir daha duymıcam böyle şeyler senden
yok tatlım
kasım ayı hamiş listesini yapıyor :))
ellerim titredi sinirden. işle ilgili. sizle konusayım dedim bıraktım işleri ama kimseye ulasamadım
tek katlı eve merdiven istemişler çatıya.. kuralda da yok . proje gecikti bi salağın yüzünden. mahcub oldum öte yandan..
ama biz iyiyiz. sizde iyisiniz umarım gittinmi doktora?
gayeeeee kız özledim seni diyorum bi ses ver ... :gitme:
ellerim titredi sinirden. işle ilgili. sizle konusayım dedim bıraktım işleri ama kimseye ulasamadım
tek katlı eve merdiven istemişler çatıya.. kuralda da yok . proje gecikti bi salağın yüzünden. mahcub oldum öte yandan..
ama biz iyiyiz. sizde iyisiniz umarım gittinmi doktora?
gayeeeee kız özledim seni diyorum bi ses ver ... :gitme:
sen işini ne kadar düzgün yaparsan yap çevrendeki insanlar seni strese sokabiliyor herkes aynı önemi vermiyor maalesef canımm kendini üzme rahat bırak tatlıma.s.
ben dövemeyeyim dedim ama eline sağlık tatlım kaydirigubbakcemile5
pinarcim bisi sorcam adacayi ictim demissin. Ne icin iyi geliyor? Bende icsem mi bugün 1.günüm.
doğru ama elde değil işte..
sen gitmedinmi doktora? haftayı bekleyeceksin galiba
Aybaşı düzensizliklerini ve aşırı sancıları giderir.
Östrojen hormonu içerir. Menopoz dönemi sıkıntılarını azaltır.
HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR.
ama dölyatağı kaslarını uyardıgı için sadece ilk 10 gün içilecek. hamileyken içilmeyecek..
yarın gidecem kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis
selam söyle bıdışıma.....
benim ayakkabıya yazdığım isimlerden 5-6 arkadaş kaldı. sende yaz ugurun bulassın ..
Aybaşı düzensizliklerini ve aşırı sancıları giderir.
Östrojen hormonu içerir. Menopoz dönemi sıkıntılarını azaltır.
HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR.
ama dölyatağı kaslarını uyardıgı için sadece ilk 10 gün içilecek. hamileyken içilmeyecek..
a.selam teyzesi :)))
aaa evet unutmadan akşam yazarım hatırlattığın için teşekkürleryerimseniben
gayeeeee ağlıyom bakkk...............
pray'cim döndüm ve bir anda falcı bacı oldum :)) ama cidden aysel'in hamiş olduğu içime doğdu dün akşam. Diğer arkadaşlarım da benim dediklerime bakmasınlar benimkisi atmasyon tahminler.Gerçeği sadece yüce Rabbim bilir. Hepimiz elbet bebişlerimize kavuşacağız ama hepimizin zamanları farklı farklı.
Canım ağlamaaaa... valla zor duruyorum ayakta... boğazım çok kötü.ateşim de çıkmaya başladı yineilaçlarımı eşim getirecek.bugün eczanelerin sistemleri açılmıyordu.alamadım hemen ilacımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?