Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

klava: belki bu seni kendine getirir.biz ne diyoruz her zaman umutsuzluk yok.neye inanırsan başına gelir ona göre aklını başına topla aaaaaaaaaa bir daha duymıcam böyle şeyler senden

ben dövemeyeyim dedim ama eline sağlık tatlım kaydirigubbakcemile5

aman kuzum insanlarla uğraşmak zor salla kuzum sen onu

sen işini ne kadar düzgün yaparsan yap çevrendeki insanlar seni strese sokabiliyor herkes aynı önemi vermiyor maalesef canımm kendini üzme rahat bırak tatlıma.s.

pinarcim bisi sorcam adacayi ictim demissin. Ne icin iyi geliyor? Bende icsem mi bugün 1.günüm.

sen işini ne kadar düzgün yaparsan yap çevrendeki insanlar seni strese sokabiliyor herkes aynı önemi vermiyor maalesef canımm kendini üzme rahat bırak tatlıma.s.

doğru ama elde değil işte..

sen gitmedinmi doktora? haftayı bekleyeceksin galiba

pinarcim bisi sorcam adacayi ictim demissin. Ne icin iyi geliyor? Bende icsem mi bugün 1.günüm.

Aybaşı düzensizliklerini ve aşırı sancıları giderir.
Östrojen hormonu içerir. Menopoz dönemi sıkıntılarını azaltır.
HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR.
ama dölyatağı kaslarını uyardıgı için sadece ilk 10 gün içilecek. hamileyken içilmeyecek..

ayrıca hayıtı da tavsiye ediyorum : Hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. Bu nedenle hayıt meyvesi yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir. Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur.
hamileyken içmeyin ...

alkisalkisalkis

pray'cim döndüm ve bir anda falcı bacı oldum :)) ama cidden aysel'in hamiş olduğu içime doğdu dün akşam. Diğer arkadaşlarım da benim dediklerime bakmasınlar benimkisi atmasyon tahminler.Gerçeği sadece yüce Rabbim bilir. Hepimiz elbet bebişlerimize kavuşacağız ama hepimizin zamanları farklı farklı.

Ozaman iceyim bende. Zarari olmaz sanirim faydasi olmasa bile.

a.selam teyzesi :)))
aaa evet unutmadan akşam yazarım hatırlattığın için teşekkürleryerimseniben

benide benide yaz canim lütfennnkaydirigubbakcemile3

gayeeeee ağlıyom bakkk ...............

Canım ağlamaaaa... valla zor duruyorum ayakta... boğazım çok kötü.ateşim de çıkmaya başladı yine ilaçlarımı eşim getirecek.bugün eczanelerin sistemleri açılmıyordu.alamadım hemen ilacımı.

bazen içine doğuyor hakikaten insanın.. bu arada bende arada fal bakarım. annem çok kızıyor günah şey bu diye :) eğlencelik işte...
allahım bu ay listemizi komple hamile eylesin hayırlısıyla inşallah... en güzel vakti o biliyor muhakkak.. :Saruboceq:

geçmiş olsun. ilaca yüklenme, portakal suyu limon suyu falan iç.. bebişmin ne zaman geldiği belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…