Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım alıntı yaparak cevap yazıyorsun ya orda ifadelerin altında mesaj simgelerini kullan şıkkı var ordan istediğini seçebiliyorsun tamam tatlım:1hug:
tesekkurlerr canimm opuyorumnanaktankizlar ben ciktim kendinize iyi bakinn .fazla kaynatmayinn bak ben yokkenn sayfalar ilerlemesin .sonra meraktan catliyom n olmus diye ..bazen zaman da olmuyyoo oyle kaliyom vallahiilmaz:lmaz:

Evet yaptim ama korktum kist olusuyo diye bazilarinda. Normalde 12.güne kadar yapiliyo ben 8.gün felan biraktim. Ama allaha sükür kist felan yok sadece sanirim adetim düzene girdi ilk defa 28.günde rgl oldum.

İNŞŞ EN KISA ZAMANDA SENDE BÜTÜN KIZLAR VE BENDE HAMİŞ OLURUZ.:CüvCüv:

Ayselcim sen bu ay ne yapmıştın? kür falan uygulamış mıydın? ilişki sıklığın nasıldı?

ama benimle ilgili ne düşünüyorsun gayeeeeeee bende istiyom bi tahminakannehir

Ayselcim sen bu ay ne yapmıştın? kür falan uygulamış mıydın? ilişki sıklığın nasıldı?

canım ben kür uygulamadım
ilişki sıklığına hiç dikkat etmedim
hiçbirşeyi takip etmedim inan hergün topikteydim ama günümü unutmuştum öyle giryordum sohbet falan ediyorduk o kadar hiç hesaplama yapmadım zaten 3-4 gün öncesi test negatif çıkmıştı bu aydan ümidi kesmiştim

bence senin oğluşun olcak vede aynı sana benzeyecek

amin canım benim gönlümdende kız geçiyrdu :))

canimm dogruu olur insallah kizimin isminide ravza verecegim allah kismet ederseee..:lepi:sagol guzelimmmopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım

ayy kızlar bnede geldım sukur cıkıcaz hastaneden de ıslemler falan vardı...
sabah yazdıklaırmızın hepsı gıtmıs....
ay gaye gelmısken bana da guzel bıseyler soyleyıversen
ıstedıgın 5 lık olsunn opuyorumnanaktan

GAYECıM LÜTFEN BENıM SESıMıDE DUYARMISIN. BEN NE ZAMAN HAMıŞ OLUCAM. TANIMIYOSUN BENı AMA ÇOK FAZLA ıLK ıÇıNE DOĞAN NEDıR TATLIM...a.s.

kızlar ben ayağımı sürüdüm
şimdi sırayla gelin kasım ayına yetişin listeyi bafo hazırlıyor süper olur yerimseniben
lorkeee'yi halev'i bekliyorum gayeyi bekliyorumm kvrck bekliyorummm edut ve nurzul u bekliyorumm
eda da bu ay olacak gibi geliyor bannna

hamişlerin duası tutarmış. Allah razı olsun canım benim. Rabbim görür inşş yazdıklarını. Allah kucağına almak nasip etsin bebeğini.

ayy kızlar saolasınız hadı bız cıkıyoruz hastaneden ....yarın gorusurz....
gaye tahmımını beklıom a.s.

Benim hic olmayacakmi yoksa mafoldumben

ayy kızlar saolasınız hadı bız cıkıyoruz hastaneden ....yarın gorusurz....
Gaye tahmımını beklıom a.s.

lorkecim annen için çok geçmiş olsun canım. Allahtan acil şifa diliyorum. Seninde güzel haberlerle dönmeni temenni ediyorum canım

martımı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…