tesekkurlerr canimm opuyorumnanaktankizlar ben ciktim kendinize iyi bakinn .fazla kaynatmayinn bak ben yokkenn sayfalar ilerlemesin .sonra meraktan catliyom n olmus diye ..bazen zaman da olmuyyoo oyle kaliyom vallahiicanım alıntı yaparak cevap yazıyorsun ya orda ifadelerin altında mesaj simgelerini kullan şıkkı var ordan istediğini seçebiliyorsun tamam tatlım:1hug:
ravzanur şekerim senin için zaman doğmuyor içime ama senin kızın olacak gibi hissediyorum.
canimm dogruu olur insallah kizimin isminide ravza verecegim allah kismet ederseee..:lepi:sagol guzelimmmopuyorumnanaktanravzanur şekerim senin için zaman doğmuyor içime ama senin kızın olacak gibi hissediyorum.
Evet yaptim ama korktum kist olusuyo diye bazilarinda. Normalde 12.güne kadar yapiliyo ben 8.gün felan biraktim. Ama allaha sükür kist felan yok sadece sanirim adetim düzene girdi ilk defa 28.günde rgl oldum.
hemen farkettim seni çünkü keyfin yerindeyse hepimize umut veriyorsunkaydirigubbakcemile5
canım hiç sıkma canını bebişler hem nazlı hem asiler bekleterek geliyorlar
bu ay belki alamayacağız ama nisanın ilk günlerinde hamiş haberleri almaya başlarız inş.:Saruboceq:
woooowwwwwwww gaye süper dönüş yaptın:))))))))))
bebişler konusu açılmışken hadi benimkinin cinsiyetini de tahmin ediver?
Ayselcim sen bu ay ne yapmıştın? kür falan uygulamış mıydın? ilişki sıklığın nasıldı?
bence senin oğluşun olcak vede aynı sana benzeyecek
canimm dogruu olur insallah kizimin isminide ravza verecegim allah kismet ederseee..:lepi:sagol guzelimmmopuyorumnanaktan
İNŞŞ EN KISA ZAMANDA SENDE BÜTÜN KIZLAR VE BENDE HAMİŞ OLURUZ.:CüvCüv:
atın birer 5'lik bakayım falınıza be yaw. :))) bebiskom henüz senin için bişiy hissetmedim. kıvırcığım senin için içimden Mayıs ayı geçiyor nedense. Mayıs ayında senden güzel haber alıcaz gibi geliyor.
ama benimle ilgili ne düşünüyorsun gayeeeeeee bende istiyom bi tahminakannehir
kızlar ben ayağımı sürüdüm
şimdi sırayla gelin kasım ayına yetişin listeyi bafo hazırlıyor süper olur yerimseniben
lorkeee'yi halev'i bekliyorum gayeyi bekliyorumm kvrck bekliyorummm edut ve nurzul u bekliyorumm
eda da bu ay olacak gibi geliyor bannna
bence senden haziran ayında güzel haber gelecek... ve senin de oğlun olacak gibi geliyor.
hamişlerin duası tutarmış. Allah razı olsun canım benim. Rabbim görür inşş yazdıklarını. Allah kucağına almak nasip etsin bebeğini.
atın birer 5'lik bakayım falınıza be yaw. :))) bebiskom henüz senin için bişiy hissetmedim. kıvırcığım senin için içimden Mayıs ayı geçiyor nedense. Mayıs ayında senden güzel haber alıcaz gibi geliyor.
ayy kızlar saolasınız hadı bız cıkıyoruz hastaneden ....yarın gorusurz....
Gaye tahmımını beklıom a.s.
kızlar ben ayağımı sürüdüm
şimdi sırayla gelin kasım ayına yetişin listeyi bafo hazırlıyor süper olur yerimseniben
lorkeee'yi halev'i bekliyorum gayeyi bekliyorumm kvrck bekliyorummm edut ve nurzul u bekliyorumm
eda da bu ay olacak gibi geliyor bannna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?