Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz

gayecim gelmişsin sonunda sevindim gördüğüme valla..naber kızlar bebişim ve edutum...

Prayforu hoŞgeldın canım . Ben sana ada Çayını sorcaktım canım ne zaman ıÇıcem dıye. BÇt kÜrÜne baŞladım bende. AdaÇayı kafamı karıŞtırdı.

nurzul'cum evet fazla tanımıyorum seni ama senden 2 ay sonra hamiş haberi alıcaz gibi doğdu içime.
Lorkee'cim seninde bizi yaz ayında sevindireceğini düşünüyorum.Temmuz yada ağustosta.

Prayforu hoŞgeldİn canım . Ben sana ada Çayını sorcaktım canım ne zaman İÇİcem dİye. BÇt kÜrÜne baŞladım bende. AdaÇayı kafamı karıŞtırdı.

adetin 2.3 . günü başlayıp 10. günü bitir .riske atma.. yumurtlamaya kadar içmeyi öneriyorlar. adetten sonra 10 gün günde 2 büyük fincan içtim ben tatlım..

selamlar kızlar hepinize...

bugün bi ara sitede onarım vardı heralde gene ..denedim kaç kere giremedim...

bebişkom gaye sadece yorumda bulundu belki de senin ikiz olur aklinialirimsmile

pınar hoşgeldin nasılsın?
evet öğlen civarı sabahtan bakım vardı saat 1 de düzeldi sitekaydirigubbakcemile5

evet öğlen civarı sabahtan bakım vardı saat 1 de düzeldi sitekaydirigubbakcemile5

ailede varda ama benim olmaz herhalde CADIARZU
Hem hayirlisi ile bitane olsunda cnm baska bisi istemiyorum

ellerim titredi sinirden. işle ilgili. sizle konusayım dedim bıraktım işleri ama kimseye ulasamadım
tek katlı eve merdiven istemişler çatıya.. kuralda da yok . proje gecikti bi salağın yüzünden. mahcub oldum öte yandan..

ama biz iyiyiz. sizde iyisiniz umarım gittinmi doktora?

gayeeeee kız özledim seni diyorum bi ses ver ... :gitme:

ha bide ayselcim benim icimede hep senin 8.ayda olacak diye dogmustu. bide ben demistim ya sana senin olmadan benim olmayacak galiba diye.
Sen hamissin simdi benimde yolumu actin kaydirigubbakcemile3

klava: belki bu seni kendine getirir.biz ne diyoruz her zaman umutsuzluk yok.neye inanırsan başına gelir ona göre aklını başına topla aaaaaaaaaa bir daha duymıcam böyle şeyler senden

:bbo: vurma kafama :)

ok tamam canim ise yaradi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…