ben dövemeyeyim dedim ama eline sağlık tatlım kaydirigubbakcemile5
RELAX TATLIM. BAK NE GÜZEL HAMİLESİN. BEBİŞİNİ DÜŞÜN RAHATLA. KAFANA TOKADAN BAŞKA BİŞEY TAKMA CANIM SEN.a.s.
geçmiş olsun. ilaca yüklenme, portakal suyu limon suyu falan iç.. bebişmin ne zaman geldiği belli olmaz..
canlarım bugün giremedim evde yemek yiyemedigim için tüm günümü annemde geçiriyorum =)
muhabbet koyulaşmışta sayfalar ilerlemiş
gaye tatlım geçmiş olsun neoldu sana yahu? havalar bi ılık bi soguk hasta ediyo dikkat et olumunekankayizsmile
kızlar bugünkü dualarda kabul olurda inş en kısa zamanda hamiş haberleri sıraya dizilir =))))
yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum bayanssulusmile
ben gormek ıstedım subat ayında cıft cızgıyı goremedım artık bebek memek ıstemıyorum
handecim 1 haftadır arkadaşımla dikiş dikiyorduk onun 1 yaşında bide 4 aylık oğulları var onlar biraz rahatsızdı sanırım onlardan kaptım :)) tabi bebişi görünce dayanamadım mıncık mıncık oynadım sürekli :))
ay canım benim kıyamam =) negüzel ya sürekli yeni şeylerle ilgileniyosun dikiş falan çok özeniyorum sana :hulya:
saol canım ...lorkecim annen için çok geçmiş olsun canım. Allahtan acil şifa diliyorum. Seninde güzel haberlerle dönmeni temenni ediyorum canım
nurzul'cum evet fazla tanımıyorum seni ama senden 2 ay sonra hamiş haberi alıcaz gibi doğdu içime.
Lorkee'cim seninde bizi yaz ayında sevindireceğini düşünüyorum.Temmuz yada ağustosta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?