Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

geçmiş olsun. ilaca yüklenme, portakal suyu limon suyu falan iç.. bebişmin ne zaman geldiği belli olmaz..

valla bugün ultrasonda bişeycik yoktu :)) KBB'ye muayene oldum ve doktora söyledim klomen içip çatlatma iğnesi vurulacağımı ona göre antibiyotik yazdı.Sonra kadın doğum doktorumu da aradım söyledim doktorun ne yazdığını o da "çok iyi ,kullanabilirsin hatta gebelikte bile kullanılabilir o ilaç" dedi.yani herşey kontrol altında yerimseniben

canlarım bugün giremedim evde yemek yiyemedigim için tüm günümü annemde geçiriyorum =)
muhabbet koyulaşmışta sayfalar ilerlemiş
gaye tatlım geçmiş olsun neoldu sana yahu? havalar bi ılık bi soguk hasta ediyo dikkat et olumunekankayizsmile
kızlar bugünkü dualarda kabul olurda inş en kısa zamanda hamiş haberleri sıraya dizilir =))))
yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum bayanssulusmile

handecim 1 haftadır arkadaşımla dikiş dikiyorduk onun 1 yaşında bide 4 aylık oğulları var onlar biraz rahatsızdı sanırım onlardan kaptım :)) tabi bebişi görünce dayanamadım mıncık mıncık oynadım sürekli :))

ay canım benim kıyamam =) negüzel ya sürekli yeni şeylerle ilgileniyosun dikiş falan çok özeniyorum sana :hulya:

ay canım benim kıyamam =) negüzel ya sürekli yeni şeylerle ilgileniyosun dikiş falan çok özeniyorum sana :hulya:

aman işte kendimi oyalıyorum canım... arkadaşımı da 2. çocuğun bedeli olarak işten çıkardılar... yapacak bişey yok bizde dikişe sardık :))

lorkecim annen için çok geçmiş olsun canım. Allahtan acil şifa diliyorum. Seninde güzel haberlerle dönmeni temenni ediyorum canım
saol canım ...

nurzul'cum evet fazla tanımıyorum seni ama senden 2 ay sonra hamiş haberi alıcaz gibi doğdu içime.
Lorkee'cim seninde bizi yaz ayında sevindireceğini düşünüyorum.Temmuz yada ağustosta.

hadı hayırlısı bakalım ...
ben bu arada ugurlu pers testı yapacaktyım ama aksam eve gelınce bırıkmıs ıdrarım ve testım oldugu ıcın dayanamadım yaptım tabıkı sonuc negatıff...
ama olsun daha 4 gun var olursa olur olmazsa ptesıden once test yapmayayım tutun benı tamam mı klava:

slm kizlar gunaydin

günaydın canlarım nasılsınız herşey yolunda ve umutların yitirilmediği bir yeni güne daha girdik umarım herşey gönlümüzce olur.
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…