Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlarrrrrr

Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?

canım şimdiden tebrik ederim aralıkta bizimdi ben gayenin fikrini yapmıştım hoşuma gitmişti hediye alamadım
yatak odasını küçük mumlarla süsledim heryer ışıl ışıldı
sonra beyaz bi gecelik giydim en seksisinden
belime kırmızı kurdale bagladım saçımada gelinlik duagımı taktım tacıyla beraber sonra pasta yapmıştım güzel bi geceydi
ama benim aklıma ilk gece yaşananlar gelince evleneli 1 sene oldu çünkü korkudan eşimle beraber olamadım yani sonu hüsrandı o kadar hazırlıgın kaydirigubbakcemile3

Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?

benim bir arkadaşım ikisinin çekildiği güzel bir resmi bulup yapboz yaptırmıştı ve bence çok güzel olmuştu değişik bir hediye :1rolleyes:

Bende mumlar felan süslemistim ama dogum gününde.
Ama bu daha farkliymis WooooW dedim okuyunca delikafadulden
Buda listeme eklendi :)

Günaydin hosgeldin canim
canim hosbulduk hava cok karanlik ama boyle selam vereyim pozitif olayim dedimm .esine buroda calisiyosaa sizin en gzel resminizi kupaya kaliteli kupa olsun ama yaptirabilirsin ,esprittenten isminizi yazan kasik yaptirabilirsin cok harika gozukuyooo
ravza günaydıın tatlım hoşgeldiinn :CüvCüv:
gunaydin canimm , bugun camasir gunum ise girismeden bir bakayim ne kaynatiyosunuz dedimmmCADIARZU

Fikirlerin icin sagol tatlim opuyorumnanaktan

günaydın ravzanur beni es geçmişsin isimleri sayarken görmedin galiba ama olsun tatlım dert değil

bu arada resimde ki çocuk yeğenim arkadaşlar benden küçük kız kardeşimin kızı bide oğlu var maşallah dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…