ıyıyım canım evı toparlamam lazım ama bel agrısı ben mahvedıyoooo
Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?
ikinizin güzel bir resminden saat yaptırabilirsin :uhm:
günaydın fıstıklar nasılsınız?opuyorumnanaktan
Güzel bir fikir canim ama gecen sene saat almistim:)
ben geçen sene eşime model araba almıştım eşin meraklı ise düşünebilirsin kırmızı roysroys mesela:lepi:
Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?
günaydın kızlarrrrrr
canım şimdiden tebrik ederim aralıkta bizimdi ben gayenin fikrini yapmıştım hoşuma gitmişti hediye alamadım
yatak odasını küçük mumlarla süsledim heryer ışıl ışıldı
sonra beyaz bi gecelik giydim en seksisinden
belime kırmızı kurdale bagladım saçımada gelinlik duagımı taktım tacıyla beraber sonra pasta yapmıştım güzel bi geceydi
ama benim aklıma ilk gece yaşananlar gelince evleneli 1 sene oldu çünkü korkudan eşimle beraber olamadım yani sonu hüsrandı o kadar hazırlıgın kaydirigubbakcemile3
benim bir arkadaşım ikisinin çekildiği güzel bir resmi bulup yapboz yaptırmıştı ve bence çok güzel olmuştu değişik bir hediye :1rolleyes:
canim hosbulduk hava cok karanlik ama boyle selam vereyim pozitif olayim dedimm .esine buroda calisiyosaa sizin en gzel resminizi kupaya kaliteli kupa olsun ama yaptirabilirsin ,esprittenten isminizi yazan kasik yaptirabilirsin cok harika gozukuyoooGünaydin hosgeldin canim
gunaydin canimm , bugun camasir gunum ise girismeden bir bakayim ne kaynatiyosunuz dedimmmCADIARZUravza günaydıın tatlım hoşgeldiinn :CüvCüv:
canim hosbulduk hava cok karanlik ama boyle selam vereyim pozitif olayim dedimm .esine buroda calisiyosaa sizin en gzel resminizi kupaya kaliteli kupa olsun ama yaptirabilirsin ,esprittenten isminizi yazan kasik yaptirabilirsin cok harika gozukuyooo
gunaydin canimm , bugun camasir gunum ise girismeden bir bakayim ne kaynatiyosunuz dedimmmCADIARZU
canimm gunaydinn seninde guzel bir gunun olsun .beline hafif sicak su koysan belki yarari olur guzelim ayaklarini havaya kaldir biraz dinlen .senin simdi bol bol dinlenmem lazimma.s.gunaydın kıslar guzel bı gun hepımızın olsunnnn
hanimlar benim cikmam lazimm size iyi sohbetler sonra gorusuruz :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?