günaydın kızlarrrrrr
canım şimdiden tebrik ederim aralıkta bizimdi ben gayenin fikrini yapmıştım hoşuma gitmişti hediye alamadım
yatak odasını küçük mumlarla süsledim heryer ışıl ışıldı
sonra beyaz bi gecelik giydim en seksisinden
belime kırmızı kurdale bagladım saçımada gelinlik duagımı taktım tacıyla beraber sonra pasta yapmıştım güzel bi geceydi
ama benim aklıma ilk gece yaşananlar gelince evleneli 1 sene oldu çünkü korkudan eşimle beraber olamadım yani sonu hüsrandı o kadar hazırlıgın kaydirigubbakcemile3
Güle güle tatlim.
Benimde isler yogun simdi kaciyorum ögleden sonra gelirim.
hanimlar benim cikmam lazimm size iyi sohbetler sonra gorusuruz :hulya:
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
canim tamm cikiyodum yazini gordumm .inan seni gormedim tatlimm gorsem niye gunaydin demiyeimkii ask olsunn ozaman saana kocamann gunaydinopuyorumnanaktan yegeninde cok tatluu masallahh alla bizede nasip etsin en yakin zamandaa:Saruboceq:hadi optum guzelimm .k .i.b Şenizgünaydın ravzanur beni es geçmişsin isimleri sayarken görmedin galiba ama olsun tatlım dert değil
bu arada resimde ki çocuk yeğenim arkadaşlar benden küçük kız kardeşimin kızı bide oğlu var maşallah dime
kolay gelsin işi olan arkadaşlara
ben çalışıyorum arada da sizleri okuyorum
rüyasında adet olduğunu gören hatunlar inş. melekleriniz göbüşünüzdedir rüyaların tersi çıkar
Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?[/
CANIM EŞİM BANA SEVGİLİLİER GÜNÜNDE MASAMA TAKVİM YAPTIRMIŞTI KENDİ RESİMLERİMİZİ KOYMUŞ AYLARA. ÖZEL GÜNLERİMİZ OLAN AYLARA İLGİLİ RESİM FALAN. SENDE MASASINA YAPTIRABİLİRSİN.
yok şükür canım benim iyiyiz rabbim herkesi mutlu etsinvaayy beee..süper fikirmiş.. adamcağızı böyle şeylerle baştan çıkar.. aşık et kendine..delirt... sonrada şüphe et sevgisinde.. sen var ya seeennnnn aklinialirimsmile
aranız nasıl kıvırcıkım... konu kapandı gitti dimi..hiç izi kalmadı?
Barays,bebİŞkom88,bİtte,derman,kvcrk,ravzanur gunaydın Şekerler
a.selam teyzesi :)))
aaa evet unutmadan akşam yazarım hatırlattığın için teşekkürleryerimseniben
ya arkadaşlar geçenlerde işyerinden bi arkadaş rüyasında beni saçımı kestirdiğimi görmüş, bi başka arkadaşımda birlikte lunaparka gittiğimizi ve havalanan birşey bindiğimizi ve benim kahkahalar attığımı yani çok mutlu olduğumu görmüş hayırdır bi günde iki kişinin rüyasına girmişim inşallah hayra yorulur ben şu lunapark rüyasını duyunca ne bileyim bi mutlu oldum içim böyle pırpır etti nedense bilmiyorumkismile
günaydın nurzul nasılsın canımlülülülülülü lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?