Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

vaayy beee..süper fikirmiş.. adamcağızı böyle şeylerle baştan çıkar.. aşık et kendine..delirt... sonrada şüphe et sevgisinde.. sen var ya seeennnnn aklinialirimsmile
aranız nasıl kıvırcıkım... konu kapandı gitti dimi..hiç izi kalmadı?

kolay gelsin işi olan arkadaşlara
ben çalışıyorum arada da sizleri okuyorum
rüyasında adet olduğunu gören hatunlar inş. melekleriniz göbüşünüzdedir rüyaların tersi çıkar

ya çok yoğunum bende..bişi yazamıyorum...
hediye işi benide delirtiyor.. kaç senedir artık almadığım şey kalmadı... kara kara düşünüyorum bende özel günlerde =(

canim tamm cikiyodum yazini gordumm .inan seni gormedim tatlimm gorsem niye gunaydin demiyeimkii ask olsunn ozaman saana kocamann gunaydinopuyorumnanaktan yegeninde cok tatluu masallahh alla bizede nasip etsin en yakin zamandaa:Saruboceq:hadi optum guzelimm .k .i.b Şeniz
zeytincim .dermancim unutttu´gum diger arkladaslar gunaydinn isiniz rast gitsinnn:))

lapaci bence hediye almana gerek yok soyle guzel bir sofra kur guzel bir gece gecirinn hediyeden daha guzel

kolay gelsin işi olan arkadaşlara
ben çalışıyorum arada da sizleri okuyorum
rüyasında adet olduğunu gören hatunlar inş. melekleriniz göbüşünüzdedir rüyaların tersi çıkar

sağol canım inşallah bebiş vardır göbüşümde Allah ağzından duysun inşallahhhhhh:Saruboceq:

görüşürüz ravzanurcum takıldım ben sana ama yine de sağol kolay gelsin sana

yok şükür canım benim iyiyiz rabbim herkesi mutlu etsin

ya arkadaşlar geçenlerde işyerinden bi arkadaş rüyasında beni saçımı kestirdiğimi görmüş, bi başka arkadaşımda birlikte lunaparka gittiğimizi ve havalanan birşey bindiğimizi ve benim kahkahalar attığımı yani çok mutlu olduğumu görmüş hayırdır bi günde iki kişinin rüyasına girmişim inşallah hayra yorulur ben şu lunapark rüyasını duyunca ne bileyim bi mutlu oldum içim böyle pırpır etti nedense bilmiyorumkismile

tsk ederiz nurzul sen nasilsin

ins hayirdir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…