Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyiz tatlim enerjin yuksek dedin ne kuru yiyorsun

evet ilk günaydın bendendi
işim çıktı geçmişi ancak okudum
hamiş haberi yok mu canlarım

Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?

benim eşimin kırtasiye merakı var...yıllardır çok beğendiği ve benim çok pahallı diye aldırmadığım cross marka kalem seti alıp ismini yazdırdım üstüne ben... içinede çok güzel bir yazı yazdırdım işyerine çiçekle kutuyu yolladım...o çok mutlu oldu ve çok sevindi....çok istediği ve kıyıp alamdığı bişi al bence

bir senede koca bir kutu aldım içine onun hoşune giden bir sürü ufak hediye koydum...ama mesela ufak bir oyun cd si, ne biliyim ikimizin resminin olduğu çerçeve, işte seveceği bir anahtarlık, hepsi paket paket açtıkça heycanlandı...sonra mektup yazdım içine o mektup kağıdınıda bizim resmimizi fon yaptım...hoş olmuştu....

yaratıcı arkadaşım benim bundan sonra sana danışırım bende çünkü bizim 6 sene olcak daha alcak bişey bulamıyorumsırnaşık şey

evet ilk günaydın bendendi
işim çıktı geçmişi ancak okudum
hamiş haberi yok mu canlarım

yok canım şimdilik bekliyoruz bakalım

ne güzel hediye vermişsin canım eşine

ben hiç hediye almadım çünkü aldırmıyor bana hep kendisi alıyor sağolsun:1rolleyes:

harıkaaaa galiba bende bu fikri çalacağımsositososito

yaratıcı arkadaşım benim bundan sonra sana danışırım bende çünkü bizim 6 sene olcak daha alcak bişey bulamıyorumsırnaşık şey

kuzum bizim bu sene 11 yıl bitti...:)))ben her sene yapmıycam diyorum dayanamıyorum

ay utandırdınız kızlar beni...
bi sene ikimizin resmini puzzle yaptırdım....bir sene arkadaşlarımızla plan yaptık..yemeğe gittik işten direk...ben bi ara işten eve gittim bir sepete kalpli balonlar şişirdim içine hediyesini koydum, birde ufak bir pasta yaptırdım, odamıza koydum..eve geincede o girmeden mumlarını yakıp gelip yanına oturdum... üstünü değişmeye gidince şok oldu:))) ...

bir arkadaşımda bebek yapmaya çalışıyorlardı o ara...sepet yaptırmış içine bebek doğum cd leri, kru yemi,şler bebek patikleri felan hazırlamış... gelin çiçeği gibi tülle süsletip iş yerine yollamış...ama benim eşim bundan hoşlanmazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…