Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?[/
CANIM EŞİM BANA SEVGİLİLİER GÜNÜNDE MASAMA TAKVİM YAPTIRMIŞTI KENDİ RESİMLERİMİZİ KOYMUŞ AYLARA. ÖZEL GÜNLERİMİZ OLAN AYLARA İLGİLİ RESİM FALAN. SENDE MASASINA YAPTIRABİLİRSİN.
ewettttt ondan bize hediye geldi süper güzel bişi olmuştu
Bİtte ve derman sİz nasılsınız bu sabah canlarım.
Kizlar ayin 15.de bizim evlilik yildönümü. Bana hediye konusunda fikir verebilirmisiniz?
benim eşimin kırtasiye merakı var...yıllardır çok beğendiği ve benim çok pahallı diye aldırmadığım cross marka kalem seti alıp ismini yazdırdım üstüne ben... içinede çok güzel bir yazı yazdırdım işyerine çiçekle kutuyu yolladım...o çok mutlu oldu ve çok sevindi....çok istediği ve kıyıp alamdığı bişi al bence
bir senede koca bir kutu aldım içine onun hoşune giden bir sürü ufak hediye koydum...ama mesela ufak bir oyun cd si, ne biliyim ikimizin resminin olduğu çerçeve, işte seveceği bir anahtarlık, hepsi paket paket açtıkça heycanlandı...sonra mektup yazdım içine o mektup kağıdınıda bizim resmimizi fon yaptım...hoş olmuştu....
evet ilk günaydın bendendi
işim çıktı geçmişi ancak okudum
hamiş haberi yok mu canlarım
benim eşimin kırtasiye merakı var...yıllardır çok beğendiği ve benim çok pahallı diye aldırmadığım cross marka kalem seti alıp ismini yazdırdım üstüne ben... içinede çok güzel bir yazı yazdırdım işyerine çiçekle kutuyu yolladım...o çok mutlu oldu ve çok sevindi....çok istediği ve kıyıp alamdığı bişi al bence
bir senede koca bir kutu aldım içine onun hoşune giden bir sürü ufak hediye koydum...ama mesela ufak bir oyun cd si, ne biliyim ikimizin resminin olduğu çerçeve, işte seveceği bir anahtarlık, hepsi paket paket açtıkça heycanlandı...sonra mektup yazdım içine o mektup kağıdınıda bizim resmimizi fon yaptım...hoş olmuştu....
iyiz tatlim enerjin yuksek dedin ne kuru yiyorsun
slm kızlar nasılsınız
günaydınnnnnnnnnnnnn
gerçi öğlen oldu ama bilmiyorumkismile
yaratıcı arkadaşım benim bundan sonra sana danışırım bende çünkü bizim 6 sene olcak daha alcak bişey bulamıyorumsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?