Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay edutcum ne güzel sürprizler varmış sende de zamanı gelince çalarız artık bizim de 16 mayıs gerçi daha var bizimkine

arkadaşlar ben yemeğe çıkıyorum sizlere afiyet olsun görüşürüz.

slm arkadaşlar yemeğimi yedim geldim

canım ben burdayım ama başka kimse yok galiba

ay canım kimse birşey yazmayınca bide altta bir görünüyor bi görünmüyor bazıları kendimi bile arada çevrimdışı görüyourm zaten internetimiz problemli

ay canım kimse birşey yazmayınca bide altta bir görünüyor bi görünmüyor bazıları kendimi bile arada çevrimdışı görüyourm zaten internetimiz problemli

nasılsın tatlım ben yemeğe gittim geldim bahçede hava aldık biraz ama sürekli bebişler üzerine sohbet edildi ya benimde moralim bozuldu :gitme:

bu topiğin adını değiştirelim kızlarr yeni adı "RUHLAR TOPİĞİ" OLSUN :1ninca: :1ninca:

nasılsın tatlım ben yemeğe gittim geldim bahçede hava aldık biraz ama sürekli bebişler üzerine sohbet edildi ya benimde moralim bozuldu :gitme:

afiyet olsun canım bende yiyip geldim sıkma canını herşey yoluna girecek buna inandır kendini, üstüne düşersen kötü olursun başka şeyler düşünmeye çalış tatlım

bu topiğin adını değiştirelim kızlarr yeni adı "RUHLAR TOPİĞİ" OLSUN :1ninca: :1ninca:

neden ruhlar topiği koyalım hayırdırCADIARZU

BAKSANA KAÇ DAKİKADIR KİMSECİKLER BİŞİ YAZMIYOO DİYE DEDİM AMA ŞİMDİ GELDİNİZZ :icecream:

işler çok yoğun sanırım ay başı olduğu için Allahtan bizimkiler azaldı da rahatladık ama bizde elektronik sisteme geçtiğimiz için onun üzerinde çalışma yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…