tatlım bu hafta 3 ayım doluyor allahın izniyle...
risk kalmadı diyor dr um ama ben yinede dikkat ediyorum...
bulantılarım geçti çok şükür.
ama her ay üzerine görüyorum. yani 1 gün koyu renk akıntım oluyor sonra 2. 3. gün bişi kalmıyor. bazı kadınlarda olabiliyormuş. hayırlısı bakalım.
1 buçuk hafya sonra zeka testi ve ense kalınlıgı için gidicem. inşallah cinsiyetini de öğrenebilirim kaydirigubbakcemile2
bişi değil hamile kalsam ne kadar bulanacak allah bilir
bende bilemiyorum...benim bu ay ost. düşük ya dahada düşünür oluyorum galiba
neyse canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlar opuyorumnanaktan
kizlar cok heycanliyim ben yarini beklemeyecem
neyse canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlar opuyorumnanaktan
canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı rabbim saglıklı evlat nasip etsintatlım bu hafta 3 ayım doluyor allahın izniyle...
risk kalmadı diyor dr um ama ben yinede dikkat ediyorum...
bulantılarım geçti çok şükür.
ama her ay üzerine görüyorum. yani 1 gün koyu renk akıntım oluyor sonra 2. 3. gün bişi kalmıyor. bazı kadınlarda olabiliyormuş. hayırlısı bakalım.
1 buçuk hafya sonra zeka testi ve ense kalınlıgı için gidicem. inşallah cinsiyetini de öğrenebilirim kaydirigubbakcemile2
ya varya nasıl korktum okuyunca yolculuk yok falan ay ben ankaraya gitmeden nasıl durabilicem ki böyle bişey olursa akannehirselam kızlar bu ne keyifsizlik böyleee
toparlanın bakalımmmmm
ben bugün dr a gittin
muayene için çok erken dedi kan değeri sonucumu inceledi.
10 gün sonra vajinalden 15 gün sonra ultrasndan görürürüz dedi
normal hayatına devam et dedi
içki sigara yolculuk hariç dedi
wawwwwww bayıldım bu fikirlere daha bizim 1 yıl oldu inşallah uzun zaman var önümöüzdebenim eşimin kırtasiye merakı var...yıllardır çok beğendiği ve benim çok pahallı diye aldırmadığım cross marka kalem seti alıp ismini yazdırdım üstüne ben... içinede çok güzel bir yazı yazdırdım işyerine çiçekle kutuyu yolladım...o çok mutlu oldu ve çok sevindi....çok istediği ve kıyıp alamdığı bişi al bence
bir senede koca bir kutu aldım içine onun hoşune giden bir sürü ufak hediye koydum...ama mesela ufak bir oyun cd si, ne biliyim ikimizin resminin olduğu çerçeve, işte seveceği bir anahtarlık, hepsi paket paket açtıkça heycanlandı...sonra mektup yazdım içine o mektup kağıdınıda bizim resmimizi fon yaptım...hoş olmuştu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?