Gunaydın kızlarrrrrr
varmı yenı guzel haberler??
günaydınnn bayanlaarr.. hayırlı cumalaarrrr... opuyorumnanaktan
nasılsınızzzz
ewet bitanem herkes yogun galiba bende zaten can sıkıntısından giriyorum duvarlarla konuşmaktanda bikaç insan sesi duyuyorumkvrck bizden başka konuşan yok dime
günaydınnn bayanlaarr.. hayırlı cumalaarrrr... opuyorumnanaktan
nasılsınızzzz
günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
ewet bitanem herkes yogun galiba bende zaten can sıkıntısından giriyorum duvarlarla konuşmaktanda bikaç insan sesi duyuyorum
günaydınnnnnnn hayırlı cumalar nasılsın canım
iyiyim bende çok şükür...
halevcim... benim hikayemi az çok biliyorsun.. bende de hormonlarda hiçbir sorun yoktu... o kadar klomen kullandım yumurtları çatlattık iğne ile ama olmadı.. olmayınca olmuyo.. sonra birden oluverdi kendiliğinden.. hemde adetin 30. günü... herşey olabilir.. inş benim gibi olur sende de.. sabırla bekle bakalım belkide güzel haber çıkar bu işten.. aman benim gibi bitki çayları falan içme adet olucam diye.. sıcak su torbası koyma karnına..
biliyorum canım hikayeni bende bekliyorum bakim canım akşamları bitki çayları içiyorum ama adet söktürsün diye değil soğuk havalar çarpmasın diye önelm için canım. bugün vücut ısım 36,8e çıkmış tekrar bugün bi maç yapmamız lazım:kedi: eğer hasta olmazsam ve eşim hemen uyumaz ise
hayırlısı olsun bakalım.. inş güzel bir hikaye çıkar bu ay senden
bitki çayları zararlı değil zaten..adaçayı hariç... ama benim gibi adet söktürücü civanperçemi falan çok doğru değil..
edut canım ne yaptın moralin düzeldimi konuştunmu müdürle
konuştum hallettim... bu aralar havalradan galiba sıkkın canım....bide dün ilk defa akıntım geldi ama direk jöle kıvamında...eğer daha önce yumurtldıysamda çarşamba günü kocam uyudu tvnin başında...süper oldu...ona kızgınım zaten......offf offff
konuştum hallettim... bu aralar havalradan galiba sıkkın canım....bide dün ilk defa akıntım geldi ama direk jöle kıvamında...eğer daha önce yumurtldıysamda çarşamba günü kocam uyudu tvnin başında...süper oldu...ona kızgınım zaten......offf offff
lapaci edut nasılsınız?
kızlar ayın ilk günleri topik genelde sessiz oluyorr
canım hayırlısı buymuş kızma hemen kocişine, dünde benim eşim uyudu sabah da ben uykumu bölemiyorum 2 günüm gitti anlayacağın neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?