Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayyykızlar bugun ıremedım ama hep aklımdaydınız....
ama sızde pek durgunmussunuz bugun nedense...gecmıısı okumakta zorlanmadım gece gece ...
malum eve geldık temzılık falan yaptım butun gun ...gelen gıden olur dıye ...
bayagı yoruldum ve sabah bı ara kırmızı kahve arası az leke geldı...
her ay 3 gun once kahvler gelıo sonra kırmızılar gelıo artık...sanırım yıne ole olucak ama ben yıne de kırmıızlar gelene kdr umıtlıyım ...
ama cok yoruluyorum evde bıseyde dıyemıyorum tabı annem yatıyo yanı mecburen ...
neyse bakalım gorusurz yarın ınsallah

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar canlarım
allahım tüm dualarınızı kabul etsin sağlıklı mutlu günler dileğiyle
hamişlerin bebeişlerini kucağına almayı nasip etsin hamiş olmayanlarında göbüşüne bebiş kondursun en kısa zamanda hayırlısıyla

kızlar hayırlı cumalar ve günaydın...bugün çok giremem galiba... canım çok sıkkın işyerinde dün bana biri resmen bağırdı ve ben cevap veremedim dün gece üzüntüden uyuyamadım....bugün konuşacağım müdürümle.... hiç bu kadar biri üzmemişti beni

günaydınnnnnnnnn kızlaarrr
bugün eşimin kogresi var trabzonda akşamda yemek gecede orda kalıcaz bi degişiklik olcak bize umarım iyi geçer

canımmm hayırdır ne oldu ki seni bu kadar sinirlendirecek

canım gelsinde saglıklı gelsin üzülme sakın

Günaydın canlarım inşallah hepiniz iyisinizdir hayırlı cumalar hepimize güzel birgün diliyorum.

nasılsın halevcim nasıl ghidiyor hayat

nasılsın halevcim nasıl ghidiyor hayat

iyiyim canım hamd olsun ki, arada aklım çocuk meselesine kayıyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorum bakalım daha adet olamadım ama ağrılarım başladı hayırlısı diyelim sen nasılsın aranız iyi dime eşinle eskisine göre yerimseniben

günaydınn fıstıklarrr
nasılsınız?
kvrck benimde eşim ankara ya gidiyor bu akşam yarın akşam gelecek
ben gidemiyorum olsun :)))
nasılsın bakalım iyyi gördüm seni trabzona bende haziran sonu gidecem inş. çok merak ediyorum oralarııı
halevciğim sen nasılsın? nasıl giidyor bakalım?
dün derman test yapacaktı baktım tekrar girmemiş sanırım sonuç ne oldu acaba?

iyiyiz canım çok şükür
hikayeni anlatırmısın bana bebek hikayeni

canım trabzon bende tam bir hayal kırıklığı yaptı o kadar çok çarpık yerleşme var ki
ama gidersen mutlaka boztepe ye çık orda semaver keyfi gibisi yok bütün trabzon ayaklarının altında muhteşem

iyiyiz canım çok şükür
hikayeni anlatırmısın bana bebek hikayeni

canım benim hikayem yok sayılır çünkü hiçbirşey yapmadım ekim ayından beri çalışıyoruz onun öncesinde 2009 yılının başlarında 3 aylık doğum kontrol ilacı kullandım adet düzensizliğinden ama tekrar bozuldu bu düzensizlik yüzünden yumurtlamamı hesaplayamıyorum ayrıca benim kasık ağrılarım ve akıntım hep olduğu için ayırt edemiyorum da 50 gün adet olmadığımda bal+çörek otu ile söktüm adetimi sonrasında 37gün sonra ocak sonunda oldum adet soğan kürüne başladım şimdi de hala adet olmadım ve bugün 40.günüm ağrılarım oluyor arada öğleden sonra test yapmayı düşünüyorum ama istemiyorumda yapmak hüsran olursa sonu diye bakalım canım. dr a ilk düşündüğüm zaman gitmiştim o da salak bi asistan çıktı bi halttan anlamıyor adama kan değerlerime baktıramadım bildiğim bi rahatsızlığım olmadığı için bi muayene etti ultrasona baktırdı ama bu içerikli bakılanlar var ondan çok şükür birşey çıkmadı bi akıntı fazlalığın var dedi çocuk yapmaya engel birşeyin yok dedi yolladı mı beni bende işyerinin sağlık ocağı var orda baktırdım hormon ve kan değerlerime gayet de iyi çıktı canım. dedim hikayem pek yok benim:çok üzgünüm:

anladım canım bende ekimden beri ugraşıyorum hayırlısı umarım şu kürler iyi gelir
ama bal bizim lapacı da böyle hamiş kaldı bi dolu bi boş sürekli devam edin gelir inşallah bebişte

slm canım hoşgeldin

günaydın canım sen nasılsın dün çalışmalara devam yazmışsın ya biz çalışma yapamadık eşim çok yorgundu ben duştan çıkana kadar uyumuş yattığımda da uyandırmaya kıyamadım yorucu bi işi var çünkü o yüzden dün gece hüsrandı benim için:çok üzgünüm: ama önümüzdeki maçlara devam bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…