- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canımmm hayırdır ne oldu ki seni bu kadar sinirlendirecekkızlar hayırlı cumalar ve günaydın...bugün çok giremem galiba... canım çok sıkkın işyerinde dün bana biri resmen bağırdı ve ben cevap veremedim dün gece üzüntüden uyuyamadım....bugün konuşacağım müdürümle.... hiç bu kadar biri üzmemişti beni
ayyykızlar bugun ıremedım ama hep aklımdaydınız....
ama sızde pek durgunmussunuz bugun nedense...gecmıısı okumakta zorlanmadım gece gece ...
malum eve geldık temzılık falan yaptım butun gun ...gelen gıden olur dıye ...
bayagı yoruldum ve sabah bı ara kırmızı kahve arası az leke geldı...
her ay 3 gun once kahvler gelıo sonra kırmızılar gelıo artık...sanırım yıne ole olucak ama ben yıne de kırmıızlar gelene kdr umıtlıyım ...
ama cok yoruluyorum evde bıseyde dıyemıyorum tabı annem yatıyo yanı mecburen ...
neyse bakalım gorusurz yarın ınsallah
ayyy resimdeki bu kuzu da kim ...maşallah
herkesler uyku da mı şekerler? Çalışmalara devam edin ihmal etmeyin:kedi:[/QUOTE
canım biz çalışma yapamadık eşim çok yorgundu uyumuş hemen mafoldumben bide vücut ısım 36,7 çıkmıştı neyse hayırlısı artık
ayyykızlar bugun ıremedım ama hep aklımdaydınız....
ama sızde pek durgunmussunuz bugun nedense...gecmıısı okumakta zorlanmadım gece gece ...
malum eve geldık temzılık falan yaptım butun gun ...gelen gıden olur dıye ...
bayagı yoruldum ve sabah bı ara kırmızı kahve arası az leke geldı...
her ay 3 gun once kahvler gelıo sonra kırmızılar gelıo artık...sanırım yıne ole olucak ama ben yıne de kırmıızlar gelene kdr umıtlıyım ...
ama cok yoruluyorum evde bıseyde dıyemıyorum tabı annem yatıyo yanı mecburen ...
neyse bakalım gorusurz yarın ınsallah
hadi hayırlısı tatlım inşallah güzel haberler vereceksin bize:1hug:
mart ayı olur inşallah.....adetime az kaldı.
inşallah adet olmazsın canım güzel bi hamiş haberi verisin bize :1hug:
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar canlarım
allahım tüm dualarınızı kabul etsin sağlıklı mutlu günler dileğiyle
hamişlerin bebeişlerini kucağına almayı nasip etsin hamiş olmayanlarında göbüşüne bebiş kondursun en kısa zamanda hayırlısıyla
sağol tatlım hepimize sağlık sıhhat versin sonra da bebiş inşallah:Saruboceq:
günaydınnnnnnnnn kızlaarrr
bugün eşimin kogresi var trabzonda akşamda yemek gecede orda kalıcaz bi degişiklik olcak bize umarım iyi geçer
inşallah güzel olur sizin için canım değişik havayada ihtiyacınız var:1hug:
nasılsın halevcim nasıl ghidiyor hayat
iyiyim canım hamd olsun ki, arada aklım çocuk meselesine kayıyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorum bakalım daha adet olamadım ama ağrılarım başladı hayırlısı diyelim sen nasılsın aranız iyi dime eşinle eskisine göre yerimseniben
günaydınn fıstıklarrr
nasılsınız?
kvrck benimde eşim ankara ya gidiyor bu akşam yarın akşam gelecek
ben gidemiyorum olsun :)))
nasılsın bakalım iyyi gördüm seni trabzona bende haziran sonu gidecem inş. çok merak ediyorum oralarııı
halevciğim sen nasılsın? nasıl giidyor bakalım?
dün derman test yapacaktı baktım tekrar girmemiş sanırım sonuç ne oldu acaba?
iyiyiz canım çok şükür
hikayeni anlatırmısın bana bebek hikayeni
anladım canım bende ekimden beri ugraşıyorum hayırlısı umarım şu kürler iyi gelircanım benim hikayem yok sayılır çünkü hiçbirşey yapmadım ekim ayından beri çalışıyoruz onun öncesinde 2009 yılının başlarında 3 aylık doğum kontrol ilacı kullandım adet düzensizliğinden ama tekrar bozuldu bu düzensizlik yüzünden yumurtlamamı hesaplayamıyorum ayrıca benim kasık ağrılarım ve akıntım hep olduğu için ayırt edemiyorum da 50 gün adet olmadığımda bal+çörek otu ile söktüm adetimi sonrasında 37gün sonra ocak sonunda oldum adet soğan kürüne başladım şimdi de hala adet olmadım ve bugün 40.günüm ağrılarım oluyor arada öğleden sonra test yapmayı düşünüyorum ama istemiyorumda yapmak hüsran olursa sonu diye bakalım canım. dr a ilk düşündüğüm zaman gitmiştim o da salak bi asistan çıktı bi halttan anlamıyor adama kan değerlerime baktıramadım bildiğim bi rahatsızlığım olmadığı için bi muayene etti ultrasona baktırdı ama bu içerikli bakılanlar var ondan çok şükür birşey çıkmadı bi akıntı fazlalığın var dedi çocuk yapmaya engel birşeyin yok dedi yolladı mı beni bende işyerinin sağlık ocağı var orda baktırdım hormon ve kan değerlerime gayet de iyi çıktı canım. dedim hikayem pek yok benim:çok üzgünüm:
slm canım hoşgeldinslm kızlarr
günaydınn fıstıklarrr
nasılsınız?
kvrck benimde eşim ankara ya gidiyor bu akşam yarın akşam gelecek
ben gidemiyorum olsun :)))
nasılsın bakalım iyyi gördüm seni trabzona bende haziran sonu gidecem inş. çok merak ediyorum oralarııı
halevciğim sen nasılsın? nasıl giidyor bakalım?
dün derman test yapacaktı baktım tekrar girmemiş sanırım sonuç ne oldu acaba?
slm kızlarr
inş. meleğin karnındadır halev
kvrck nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?