Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

biz iyiyiz aysell..siz nasılsınızz... bebiş seni üzmüyo dimi? gerçi daha çok erken belirti yaşamak için.. günler geçtikçe daha çok hissettiriyo kendini miniş =)

ben iyiyim canım bulantılar göğüslerim hariç iyi gidiyor

edut+, halev, kvrck, lapaci günaydıın şekerlerrrrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın canım hoşgeldin

kızlar bir sperm 72 saat canlı kalabiliyo.. yumurtada 24 saat... hiiçç dert etmeyin... yumurtladıktan 3 gün sonra bile ilişki olsa bebek olabilir )
dert etmeyin... olacak olduktan sonra bir yolunu buluyor o =)

sağol canım valla en iyi örneğimiz oldun canım:1rolleyes:

bu aralar evet herkez gergin...hayırlısı

canım hayırlısı buymuş kızma hemen kocişine, dünde benim eşim uyudu sabah da ben uykumu bölemiyorum 2 günüm gitti anlayacağın neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık

ya oda yoldan geliyor...çok yorgun oluyor...kıyamıyorum aslında ama diğer taraftanda bebek için şart napalım

apaci edut nasılsınız?
kızlar ayın ilk günleri topik genelde sessiz oluyorr

ii kuzu sen

kizlar ayin besi hala hasta olmadim cok heycanliyim aksama kadar bekleyecem

bencede bekle normalde en az bi hafta 10 gün beklemek gerekiyor adetin üzerinden canım tabi biz sabırsızlar dururmuyuz hiç heyecan yapıyoruzkaydirigubbakcemile3

evet
bekleyecem
cok heycanliyim tatlim

neyse canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi

tsk ederim kizlar ruyadam gordum oglum olmus adini mustafa koymusum anlamadim

mustafa diye bir isim dusunmedim hic ama

iyiyim canım sen nasılsın, gittin mi dün doktora?

evet dün gittim kan değerim düşük olduğu için çok erken daha dedi 4.hafta içinde olabilirsin dedi
15 gün sonra gel ultrasondan bakalım direkt dedi 15 gün bekleyecem
inş. hayırlısı bakalım

evet dün gittim kan değerim düşük olduğu için çok erken daha dedi 4.hafta içinde olabilirsin dedi
15 gün sonra gel ultrasondan bakalım direkt dedi 15 gün bekleyecem
inş. hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı olsun canım benim ya, 15 gün hızla geçer ve sen de bize güzel haberleri verirsin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…