Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tamam tatlim ben cok istiyorum arabistanda bana yoldas olur eltimle beraber oturuyoruz onun oglu var onu ope ope bitiriyorum cok seviyorum ins benimde olur
allah gönlüne göre versin dermancım.fazla beklemeden hayırlı olan zamanda bebeğine kavusmanı dilerim

:sinifsinif:

Selam kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. Bugün 11 de 2 tane pregnyl 5000 iğne vuruldum, yani çatlatma iğnelerimi.Bugün dahil 3 gün boyunca ilişki sonrasında gün aşırı ilişki devam edecek. yarın da progestan içmeye başliicam. Hayırlısı inşallah diyorum.Rahat ve ümitliyim.

gayecim hadi hayırlısı inşallah canım, en güzel sonuç olsun dua edicem :Saruboceq:
bu arada rahat ol ohh en güzeli.

ben tünaydın diyeyim tatlımm
gaye içimden gebel,kte de aynı topikte olacağımız geçti:Saruboceq:
canım ben de bu ay senden edadan çok umutluyumm

ben tünaydın diyeyim tatlımm
gaye içimden gebel,kte de aynı topikte olacağımız geçti:Saruboceq:
canım ben de bu ay senden edadan çok umutluyumm

İnşallah Aysel'cim yaaa.. Ben sana dedim ya bende hep sen ben ve mugiş aynı zamandan hamile kalacakmışız gibi geliyordu.Sen başı çektin arkandan benim ve mugişin gelmemiz lazım :)

İnşallah Aysel'cim yaaa.. Ben sana dedim ya bende hep sen ben ve mugiş aynı zamandan hamile kalacakmışız gibi geliyordu.Sen başı çektin arkandan benim ve mugişin gelmemiz lazım :)

ınsallah canım
valla ben kendımden umıtsızım ama senden cok umıtlıyım
hayırlara cıksın bu ay ınsallah
bayanssulusmile

tunaydin kizlarrr
canimm dualarimiz seninnle banada olacak gibi geliyo bu ayy ve sana tavsiyemm iliskiye girecegin zaman bebisi dusunme esinlee rahat beraber oll .birazz :smiley-cool:

ınsallah canım
bayanssulusmile
mugmugum sen niye umitsizsinkii olacakk allahin izniylee oyle negatif dusunceleri att icinden pozitiff dusunn iyi seyler gelsin HENGSUI FELSEFESI sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ydii herhaldee

sonra nbendee gelecem tabikii beni nereye birakiyonuz bakimmm:lepi::lepi:

kızlar nasılsınız ben midemin yanmasından ve bulantıdan ölüyorum (

kızlar nasılsınız ben midemin yanmasından ve bulantıdan ölüyorum (

slm canım bende öyledim nerdeyse 13 gün çektim bunu ama geçti çok şükür hatta bugün kahvaltı bile yapabildim hakkaten üşütmüşüm demekki
umarım seninkide çabuk geçer eşim bana nanelimon ve pirinç lapası yedirdi o baya iyi geldi bana tavsiye ederim

geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer ama hiç sanmıyorum ilk çocuğumda 9 ay kustum boş gebelikte bile bulantıdan mahvolmuştum ama bu diğerlerine benzemez 3 aydan sonra geçer inşallah bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer ama hiç sanmıyorum ilk çocuğumda 9 ay kustum boş gebelikte bile bulantıdan mahvolmuştum ama bu diğerlerine benzemez 3 aydan sonra geçer inşallah bilmiyorumkismile
hımmm o zaman 3 ay olmasını beklicen hem ne güzel sen mide bulantının sebebini biliyosun ve bu çok güzel bi sebep

benimde bu ay yumoşlarım olmadı galiba ne akıntım oldu kupkuruyum nede agrım oldu herzaman yumoş zamanı agrım olurdu akıntım olurdu neyse kısmet

bafo aysel nasılsınız canım nasıl gidiyo

hadı ınsalah gazyecım allah dualarına tez zamnda mucizeni göndersin kulum...bu sabırar elbet sana getirecek:Saruboceq:

ınsallah canım
bayanssulusmile
kusum sende durumlar ne, nasılsın

selam kızlar dıyecektım ama kımse yok ortaıkta ..

lorkemmm yeni tarihni ver hemen yazayım uğurlu gelirim belki sana :))

ayselım yenı tarıhım 1 nisan :lepi:
ınsallah saka gıbı gelır ve nısan da guzel haberı alırız boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…