Gunaydın kızlar
allah gönlüne göre versin dermancım.fazla beklemeden hayırlı olan zamanda bebeğine kavusmanı dilerimtamam tatlim ben cok istiyorum arabistanda bana yoldas olur eltimle beraber oturuyoruz onun oglu var onu ope ope bitiriyorum cok seviyorum ins benimde olur
gunaydın ayselım nasılsın ...
kolay gelsın
ben dun aksam regl oldum lekelenme sonrası fazla bekletmedı bu sefer sanırım sureklı ayalta ve yorgun olunca pazarı bekleyemedı...
hayırlısı olsun valla hıc uzulmedım bu sefer ...
sanırım ınsan her ay gıtgıde alısıyo bu sonuca...
bıde hep Rabbım hayırlı zamanda ver dıe dua ettıgım ıcın onun rahatlıgı var ıcımde...
Selam kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. Bugün 11 de 2 tane pregnyl 5000 iğne vuruldum, yani çatlatma iğnelerimi.Bugün dahil 3 gün boyunca ilişki sonrasında gün aşırı ilişki devam edecek. yarın da progestan içmeye başliicam. Hayırlısı inşallah diyorum.Rahat ve ümitliyim.
Selam kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. Bugün 11 de 2 tane pregnyl 5000 iğne vuruldum, yani çatlatma iğnelerimi.Bugün dahil 3 gün boyunca ilişki sonrasında gün aşırı ilişki devam edecek. yarın da progestan içmeye başliicam. Hayırlısı inşallah diyorum.Rahat ve ümitliyim.
gayecim hadi hayırlısı inşallah canım, en güzel sonuç olsun dua edicem :Saruboceq:
bu arada rahat ol ohh en güzeli.
ben tünaydın diyeyim tatlımm
gaye içimden gebel,kte de aynı topikte olacağımız geçti:Saruboceq:
canım ben de bu ay senden edadan çok umutluyumm
İnşallah Aysel'cim yaaa.. Ben sana dedim ya bende hep sen ben ve mugiş aynı zamandan hamile kalacakmışız gibi geliyordu.Sen başı çektin arkandan benim ve mugişin gelmemiz lazım :)
canimm dualarimiz seninnle banada olacak gibi geliyo bu ayy ve sana tavsiyemm iliskiye girecegin zaman bebisi dusunme esinlee rahat beraber oll .birazz :smiley-cool:Selam kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. Bugün 11 de 2 tane pregnyl 5000 iğne vuruldum, yani çatlatma iğnelerimi.Bugün dahil 3 gün boyunca ilişki sonrasında gün aşırı ilişki devam edecek. yarın da progestan içmeye başliicam. Hayırlısı inşallah diyorum.Rahat ve ümitliyim.
mugmugum sen niye umitsizsinkii olacakk allahin izniylee oyle negatif dusunceleri att icinden pozitiff dusunn iyi seyler gelsin HENGSUI FELSEFESI sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ydii herhaldeeınsallah canım
valla ben kendımden umıtsızım ama senden cok umıtlıyım
hayırlara cıksın bu ay ınsallah
bayanssulusmile
sonra nbendee gelecem tabikii beni nereye birakiyonuz bakimmm:lepi::lepi:İnşallah Aysel'cim yaaa.. Ben sana dedim ya bende hep sen ben ve mugiş aynı zamandan hamile kalacakmışız gibi geliyordu.Sen başı çektin arkandan benim ve mugişin gelmemiz lazım :)
kızlar nasılsınız ben midemin yanmasından ve bulantıdan ölüyorum(
slm canım bende öyledim nerdeyse 13 gün çektim bunu ama geçti çok şükür hatta bugün kahvaltı bile yapabildim hakkaten üşütmüşüm demekki
umarım seninkide çabuk geçer eşim bana nanelimon ve pirinç lapası yedirdi o baya iyi geldi bana tavsiye ederim
hımmm o zaman 3 ay olmasını beklicen hem ne güzel sen mide bulantının sebebini biliyosun ve bu çok güzel bi sebepgeçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer ama hiç sanmıyorum ilk çocuğumda 9 ay kustum boş gebelikte bile bulantıdan mahvolmuştum ama bu diğerlerine benzemez 3 aydan sonra geçer inşallah bilmiyorumkismile
hadı ınsalah gazyecım allah dualarına tez zamnda mucizeni göndersin kulum...bu sabırar elbet sanaSelam kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. Bugün 11 de 2 tane pregnyl 5000 iğne vuruldum, yani çatlatma iğnelerimi.Bugün dahil 3 gün boyunca ilişki sonrasında gün aşırı ilişki devam edecek. yarın da progestan içmeye başliicam. Hayırlısı inşallah diyorum.Rahat ve ümitliyim.
kusum sende durumlar ne, nasılsınınsallah canım
valla ben kendımden umıtsızım ama senden cok umıtlıyım
hayırlara cıksın bu ay ınsallah
bayanssulusmile
bafo aysel nasılsınız canım nasıl gidiyo
bafo aysel nasılsınız canım nasıl gidiyo
lorkemmm yeni tarihni ver hemen yazayım uğurlu gelirim belki sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?