ay bu vkadar çalışmaya gelmezse ayıp eder valla
allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar
bide benim koca yurt dışına gidecek o gitmeden tuttursak iyi olur ama kısmet
bide gitmeden pekmez bıraksam iyi olur yoksa ne yaparım ben -tatlicadiarzu-
keçiboynuzu hücre yenilenmesine yardımcı oluyor... kadın erkek herkes ara sıra yemeliymiş.. ben sevmiyorum..eşim seviyor =)
ayselim gidicem inşallah bi gün hamişler topicine. sizi de tebrik etmeniz için zorla çağırıcam
yok canım nohut kürü yapıyoruz eşime 15 gün oldu 1,5 ay daha yapcam sonra eşimi teste göndercem bakalım bi farklılık var mı?yarın yada çarşamba adet olmayı bekliyorum. yani bi değişiklik yok herzamanki bekleyiş işte.
bu gidişle hemen düşüvericek bebiş göbüşüne gibime geliyor hadi hayılrısı bakalım canım
bende ilk defa deneyeceğim ama btç ile denesem sorun olumu ki çünkü btç ye de başlamayı düşünüyorum canım
ayselim gidicem inşallah bi gün hamişler topicine. sizi de tebrik etmeniz için zorla çağırıcam
hopp hhoopp.. ne topici.. herkes burda kalıcak.. bi yere gitmek yyookkkk..... topicin ismi değişecek... şen hamişer topici olacak =))) ee herkesde hamlile kalacak... =))
ayrıcadaa mendilelr hazır billeee halay içinnnn...her an halay pozisyonundayız biz zaten =))
zorla mı aşkolsun seve seve gelirim walla tatlımmmm
canım bir yere gitmiyoruz mesela ben hem burdayım hem de 2010 kasım annelerinde :))))
orada şimdi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz;
burada herşeyimiziaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Valla bu gidişle benim bebiş 2010 'a yetişmeyecek(
Valla bu gidişle benim bebiş 2010 'a yetişmeyecek(
ehehee.. kasım annesii..
bende eylül annesi olucam inş... 2010 eylül annelerindeyim.. eylül de bi kaç kişi var burdan tanıdığım... =) tubilosh, A&S, tomtom....vs
canım kür dediklerimiz suda kaynatılıp içilenler oluyor... b+t+ç otu ise bir karışım... destekleyici birşey.. kür sayılmıyor.. o nedenle ikisini birlikte alabilirsin.. ama mesela soğan kürü ile incir kürü yada keçiboynuzu kürü aynı anda olmaz... kür değil ama sadece keçiboynuzu tek başına o şekilde yiyebilirsin... buda hücre yenilenmesini sağlıyor...
sağol canım bilgin için keçiboynuzunu tek başına yiyemem ki çünkü sert geliyor bana en iyisi kaynatıp içeyim bide buna ne zaman başlama lazım btç adetin 2. günü biliyorum da keçiboynuzunu ne zaman uygulasam iyi olur acaba :uhm:
bak onu bilmiyorum işte..... =(
sen ne için kür yapacaksın? bu kür erkeklerde sperm sayısını arttırıyor... sen ne için içeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?