Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bu gidişle hemen düşüvericek bebiş göbüşüne gibime geliyor hadi hayılrısı bakalım canım

keçiboynuzu hücre yenilenmesine yardımcı oluyor... kadın erkek herkes ara sıra yemeliymiş.. ben sevmiyorum..eşim seviyor =)

bende ilk defa deneyeceğim ama btç ile denesem sorun olumu ki çünkü btç ye de başlamayı düşünüyorum canım

ayselim gidicem inşallah bi gün hamişler topicine. sizi de tebrik etmeniz için zorla çağırıcam

hopp hhoopp.. ne topici.. herkes burda kalıcak.. bi yere gitmek yyookkkk..... topicin ismi değişecek... şen hamişer topici olacak =))) ee herkesde hamlile kalacak... =))
ayrıcadaa mendilelr hazır billeee halay içinnnn... her an halay pozisyonundayız biz zaten =))

siz testi nerde yaptırıyosunuz canım:uhm:

deneyin kızlar keçi boynuzunu isteksizliğe birebir bide erkeğin sperm sayısını ve kalitesini arttırıyomuş

canım kür dediklerimiz suda kaynatılıp içilenler oluyor... b+t+ç otu ise bir karışım... destekleyici birşey.. kür sayılmıyor.. o nedenle ikisini birlikte alabilirsin.. ama mesela soğan kürü ile incir kürü yada keçiboynuzu kürü aynı anda olmaz... kür değil ama sadece keçiboynuzu tek başına o şekilde yiyebilirsin... buda hücre yenilenmesini sağlıyor...

ayselim gidicem inşallah bi gün hamişler topicine. sizi de tebrik etmeniz için zorla çağırıcam

zorla mı aşkolsun seve seve gelirim walla tatlımmmm

canım bir yere gitmiyoruz mesela ben hem burdayım hem de 2010 kasım annelerinde :))))
orada şimdi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz;
burada herşeyimiziaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

KEÇıBOYNUZU (HARNUP) PEKMEZı

Faydaları:

*Kalsiyum bakımından çok zengindir (sütün 3 katı)
*ıçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir
* Balgam söktürür,göğsü yumuşatır,bronşları açar, sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına oldukça etkilidir.(Alerjik nefes darlığı çekenlere ısrarla keçiboynuzu pekmezi tavsiye edilir.)
* Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıklarına ve gastrite etkilidir. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizler. Mideye kuvvet verir.
*Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.
* Yüksek doğal şekerler , zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A , B , B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır.
*Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yaralı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.
*ınsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini %90 oranında önleme gücüne sahiptir.
*Kalbe faydalıdır, kalp çarpıntısını önler
*ınsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atar

alıntıdır.

ehehee.. kasım annesii..
bende eylül annesi olucam inş... 2010 eylül annelerindeyim.. eylül de bi kaç kişi var burdan tanıdığım... =) tubilosh, A&S, tomtom....vs

Keçiboynuzu (harnup) pekmezinin faydaları
1kg. pekmezde; 8069mg.Potasyum – 698mg.Kalsiyum - 565mg.Fosfor – 147mg.Sodyum – 383mg.Magnezyum - 35,4mg.Demir - 2,4mg.Bakır - 3,2mg.Çinko 3,9mg.Mangan bulunur.
Kalsiyum bakımından çok zengin (sütün 3 katı.)
ıçindeki E vitamini sayesinde; öksürük, grip, kemik erimesi ve kansızlık durumlarında vücuda yardımcı.
Balgam söktürmeye, göğsü yumuşatmaya, bronşları açmada etkili. Sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına karşı vücuda yardımcı olur (Alerjik nefes darlığı çekenlere ısrarla keçiboynuzu pekmezi tavsiye edilir.)
Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıkları na ve gastrite karşı vücuda yardımcı oluyor.
Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizliyor. Mideye kuvvet veriyor.
Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri bulunuyor.
Yüksek doğal şekerler, zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A, B, B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağı.
Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer rahatsızlıkları nda vücuda yardımcı oluyor. Kanın zehirli maddelerini temizliyor.
Kalp rahatsızlıkları nda doğal destekleyici bir ürün.
ınsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini %90 oranında önleme gücüne sahip.
ınsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atıyor
Doğal bir dopingdir.
Keçiboynuzunun herhangi bir yan tesiri bulunmuyor.
Hem besleyici hem de besin değeri olan keçiboynuzudur.
Astım, alerjik astım, alerjik nefes darlığı, akciğer kanserini önleyici etkisi var.
Akciğer ödemini yok edici ve sperm sayısını artırıcı ve balgam söktürücü olarak olumlu özellikleri bulunuyor
buda başka bir kaynaktan kızlar
alıntı

Valla bu gidişle benim bebiş 2010 'a yetişmeyecek (

bende umudu kesmiştim 2010 dan ama bebiş süpriz yaptıolumunekankayizsmile

ehehee.. kasım annesii..
bende eylül annesi olucam inş... 2010 eylül annelerindeyim.. eylül de bi kaç kişi var burdan tanıdığım... =) tubilosh, A&S, tomtom....vs

bizde de bafo var arkadaşım benim

sağol canım bilgin için keçiboynuzunu tek başına yiyemem ki çünkü sert geliyor bana en iyisi kaynatıp içeyim bide buna ne zaman başlama lazım btç adetin 2. günü biliyorum da keçiboynuzunu ne zaman uygulasam iyi olur acaba :uhm:

bak onu bilmiyorum işte..... =(
sen ne için kür yapacaksın? bu kür erkeklerde sperm sayısını arttırıyor... sen ne için içeceksin?

sağol zeytincim bilgilerin için

bu arada gayecim lütfen negatif düşünme heran herşey olabilir bunu hepimiz biliyoruz bebişin olsunda zamanı bence fazla takma hiç olmamasından çok daha iyidir dime canım lütfen herşeyi pozitif düşünelim ki olumlu ve hayırlı olsun tatlım.olumunekankayizsmile

bak onu bilmiyorum işte..... =(
sen ne için kür yapacaksın? bu kür erkeklerde sperm sayısını arttırıyor... sen ne için içeceksin?

eşime uygularken kendimde kullanacağım banada doping uygulasın diye zeytinin dediği gibi :kedi:

eğer bu ay 24ünde adetim gelirse ve nisanda hamile kalırsam 27 Aralık oluyor tahmini doğum. (annemin doğum gününde) ondan sonrası zaten 2011 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…