Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tavuk şiş yapıyorum sote de yapıyorum
acaba çıtır pane harcıyla kızartsammı nasıl olur ki hiöç parçaladan ama önce haşlamam mı lazım ki

bende face yasak malesef izleyemedim güzel hatunmuşsun benden 1 yaş küçüksün abla de bakayum bana heuheu
bitte ablacimm benimm .ayrica tesekkur ederimmm:asigim:
kızlar akşama tavuk gögsüm var nasıl yapayım degişik bişiler olsun
ben tavuk gogsunun mantar li domatesli biberli soganli sarimsakli sotesini yaptim dun aksamm cok guzel olduu .istersen yapolumunekankayizsmile
ben tam bir teknoloji özürlüyüm denedim yükleyemedim ufffffffff

sen bana adresi ver guzelimmşutarafagitti

geçmiş olsun canım hoşgeldin

tavuk şiş yapıyorum sote de yapıyorum
acaba çıtır pane harcıyla kızartsammı nasıl olur ki hiöç parçaladan ama önce haşlamam mı lazım ki

canım dedıgım gıbı kusbası kesersen haslamana gerek yok ıclerıde gayet guzel pısıyor...
galetaya bulayıncada aynı cıtır pane tarzı oluyo bıraz daha yumusak versıyonu

günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz
ben rahatsızdım daha yeni geldimmm

günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun iyisin inşallah

bebişler olmadan rahatlamak zor bence zaten gelcek olduktan sonra stresli olsanda olmasanda gelir tontişler

evet canım sonuçta yazıldıysa öle yada böle gelecek bebişlerimiz ama inşallah tez vakitte sağlıkla gelirler hepimize canım.

tamam bana ozelden ver adresini ben ekleyeyim senii:1hug:
amin insallah o senin guzelliginn .
ohh ohhh pozif leri yukledinizz simdi simaracagimm ama kaydirigubbakcemile

herkesin şımarmaya hakkı vardır tatlım benim eşiminde gözleri mavi bazen gözlerimizi değiştirelim diyorum eşime kaydirigubbakcemile3

ufffffffff kabul ettim canım ama yine açmıyo malesef deli oldum ya

yazamadım yaa şimdi yazabilecem mi deniyorum
hem belim feci ağrıyor
hem başım ağrıyor hemde grip başlıyor galiba çok halsizim

barays, halev, BebisKoM88, lorkee, edut, bitte ravza
günaydın kızlarrr
canim sanada gunaydinn .nasilsinn

yazamadım yaa şimdi yazabilecem mi deniyorum
hem belim feci ağrıyor
hem başım ağrıyor hemde grip başlıyor galiba çok halsizim
canim cok gecmis olsunn grip olacanda o yuzden guzelim izin alsan evde dinlensen oyle bir sansin yokmuu gripini agirlastirmadan atlatsann:1hug:

kızlar akşama tavuk gögsüm var nasıl yapayım degişik bişiler olsun

bak şimdi 2 türlü olabilir. bir haşlayıp suyuna pilva çorba..kendinide tahta şişlere dizip arasına patlıcan çeri domates biber koyup üstüne domates sosu ile fırına verebilirsin.... yada yassı spagetti alıp, fesleğen tavuk mantar karabiber sarımsak bir pakette krema ile sos yapıp hazırlayabilirsin... ilgini çekeni varsa ayrıntılı tarifini yazarım kuzum

geçmş olsun ayselcim.. dikkat et kendine... booll limonlu ıhlamur iç... bbool kivi ve portakal ye... benimde 2 gündür boğazlarım ağrıyodu.. eşim nezle oldu.. ben hasta olmasam diye düşünürken bende de başladı.. yutkunamıyodum.. bol bol yazdıklarımı tükettim.. bugün iyiyim çok şükür.. başlamadan geçti gitti hastalık... bağışıklık sistemini hep yüksek tutmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…