Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bakiyorum yemek tarifleri veriyorsun .. Benimde hafta sonu misafirim gelecek ..tavuklu yada etli güzel degisik bi yemek tarifi bilen varmi hihoyyyt

slm kızlar ne var ne yok yeni bir haber yok mu hala ( bu hafta güzel bi hafta olsun hamişler çoğalsın ben de dün doktora gittim bebişimi gördüm ama nokta gibi bişiydi haftaya kalp atışı için gidicem nokta da olsa gördüm ya içim bayaa bi rahatladı guclubacismile 5 haftalık dedi doktor daha çok küçükmüş ya ohaoldumsmile

3-2-1 pısır ızleyen varmı...
bı yarısmacı geldı ılgınc komık kız tööbe yarabbim

ne guzel masallah ya...
bızde guzel haberlere hasret beklıyoruz ıste ....

Hosbulduk canim.Hosbulduk tatlim evet dün bitti cok sükür :1rolleyes:
Sende?

benımde bugun yarın bıter heyecanla beklıyorum ...
bu sabah kecıboynuzu pekmezıne basladık esımle
bıde ben bı yandan lahana kuru yapıyorum ama zararı yoktur umarım sanmıyoprum da

güzel haberlerimiz henüz yok canım. bebişini görüp rahatlamışsın ne güzel inşallah kalp atışınıda duyacaksın tamamen ohhh çekeceksin canım:1hug:

Lahana ne ise yariyor canim?

zeki usta fileto cıkarmak cok basit diyo denız arcakta sana basit oğğlum diyo :roflol:

Selam tatlim hosgeldin..Ne güzel görmüssün bebisini. Kalp atislarinida duyarsin insallah.

keçiboynuzu pekmezi suyunu içmekten daha iyidir herhalde bende mi öle yapsam suyu çok iğrençmiş zaten eşiminde mide çok hassas benim yüzümden bozmasınkaydirigubbakcemile3

oyle hızlı buyucek ki..haftaya kalp atışını bile duyacaksın ınsallah

kızlar gunaydın,,,olumunekankayizsmile nasılsınz

huhuuu kizlar ayol size sesleniyorum yemek tarifleri veriyordunuz banada degisik bisiler söyleyin etli yada tavuklu

kızlar hepiniz sağolun tek tek cevap yazamıyorum çok midem bulanıyo çıkmak zorundayım görüşürüz yine kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…