Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

temizleme tabi ya yine yine kirleniyo kadıncağız temizleyiversin peki sen evde mi oluyosun temizlik olurken

kizlar 3 aydan beri issizdim sonunda is buuldummyerimseniben
tebrik ederimmmmmmmmmmmmm
ravzanur, lorkee, edut+, halev, kvrck günaydınlarrrr hatunlar
günaydın canım hoşgeldin

yaa kizlarr soylemsii bile utandiriyoda bu dediginiz delik nasil buyuyoo onu anlamis degil insanin elinde olmadanmii yoksaa bizi fantaziler ugrunamiohaoldumsmileyaa kusura bakmayin ogrenmem lazimm sempatiksalakcinni
,ya hayatım tecrübesizlik işte bilmemezlik insanlar orayı zannediyolar beraber olunan yer

yaa kizlarr soylemsii bile utandiriyoda bu dediginiz delik nasil buyuyoo onu anlamis degil insanin elinde olmadanmii yoksaa bizi fantaziler ugrunamiohaoldumsmileyaa kusura bakmayin ogrenmem lazimm sempatiksalakcinni

canım fantezı falan degıl..
asıl ılıskının nereden oldugunu bılemedıklerı ıcın orası denk gelmıs ve ole olmus ...
ve cocugumuz olmuyo dıye doktora gıttıkleırnde farkına varıyolar yanlıs noktadan ılıskıye gırdıklerının ....

kvrc analamadim ama neyse kalsin ben ayni yola devammkaydirigubbakcemile3
kizlar videoyu gorebiliyomusunuzz

stres değil kuzumda sürekli bebeğin aklımda olması canımı sıkıyor:1shok:

ya inan bende aynı senin gibiyim bide üstüne ameliyat işe yaradımı yaramadı mı diye sürekli kuruntu yapıyorum şu bebişler gelsede artık biz delirmeden -tatlicadiarzu-

hiimm anladimm sagoll neyse bizlik bisey yokmuussvereliniortak

maşallah bacım ne güzel bir çiftsiniz...ayrıca sende çok güzel gencecik bir kızmışsın bacım
izledinmi guzelimm
..ayy tesekkurler canim yaa .bir sey geldi aklima evlöilik veya dogum gununde boyle supriz yapabilirsiniz eslerinizee:lepi:

guzel olmus canım Allah mutlulugunuzu daım etsın ...
sen kac yasındasın yahu kucuksun sanırım dimi
amin canim hepimizin mutlulugunu daim etsin ben 28 esim 30 8,5 senelik evliyizŞenizben dahami kucuk gosteriyom yoksammboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…