havadismi...yok anam..canım sıkkın bu ara evim çokkkk pis ve dağınık:))) kadın gelecek cumaya diye toz bile almıyorum:))) pis kadın oldum ben:))) birde kürlerden bıktım....birde üşüttüm galiba yine, midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor felan bunlar zaten rutinim oldu:)))
tebrik ederimmmmmmmmmmmmmkizlar 3 aydan beri issizdim sonunda is buuldummyerimseniben
günaydın canım hoşgeldinravzanur, lorkee, edut+, halev, kvrck günaydınlarrrr hatunlar
,ya hayatım tecrübesizlik işte bilmemezlik insanlar orayı zannediyolar beraber olunan yeryaa kizlarr soylemsii bile utandiriyoda bu dediginiz delik nasil buyuyoo onu anlamis degil insanin elinde olmadanmii yoksaa bizi fantaziler ugrunamiohaoldumsmileyaa kusura bakmayin ogrenmem lazimm sempatiksalakcinni
yaa kizlarr soylemsii bile utandiriyoda bu dediginiz delik nasil buyuyoo onu anlamis degil insanin elinde olmadanmii yoksaa bizi fantaziler ugrunamiohaoldumsmileyaa kusura bakmayin ogrenmem lazimm sempatiksalakcinni
stres değil kuzumda sürekli bebeğin aklımda olması canımı sıkıyor:1shok:
hiimm anladimm sagoll neyse bizlik bisey yokmuussvereliniortakcanım fantezı falan degıl..
asıl ılıskının nereden oldugunu bılemedıklerı ıcın orası denk gelmıs ve ole olmus ...
ve cocugumuz olmuyo dıye doktora gıttıkleırnde farkına varıyolar yanlıs noktadan ılıskıye gırdıklerının ....
Nurten Koc | Facebook bu videoyu dun yaptim ben ve esim bir bakin ama sesini acin muziginn insallah begenirsinizz
kvrc analamadim ama neyse kalsin ben ayni yola devammkaydirigubbakcemile3
kizlar videoyu gorebiliyomusunuzz
canim buraya nasil verebilirim o videoyuaçılmıyor
temizleme tabi ya yine yine kirleniyo kadıncağız temizleyiversin peki sen evde mi oluyosun temizlik olurken
kizlar gizlilik ayarini actim bidaha deneyin
Nurten Koc | Facebook
kizlar oldumuu:uhm: merak ettim simdi gordunuzmuu
izledinmi guzelimmmaşallah bacım ne güzel bir çiftsiniz...ayrıca sende çok güzel gencecik bir kızmışsın bacım
guzel olmus canım Allah mutlulugunuzu daım etsın ...kizlar gizlilik ayarini actim bidaha deneyin
Nurten Koc | Facebook
amin canim hepimizin mutlulugunu daim etsin ben 28 esim 30 8,5 senelik evliyizŞenizben dahami kucuk gosteriyom yoksammboshayallersmileguzel olmus canım Allah mutlulugunuzu daım etsın ...
sen kac yasındasın yahu kucuksun sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?