Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya inan bende aynı senin gibiyim bide üstüne ameliyat işe yaradımı yaramadı mı diye sürekli kuruntu yapıyorum şu bebişler gelsede artık biz delirmeden -tatlicadiarzu-

bide rahatla felan diyorla ama nasıl olacağını kimse bilmiyor o rahatlamanın kafana takmamanın

amin canim hepimizin mutlulugunu daim etsin ben 28 esim 30 8,5 senelik evliyizŞenizben dahami kucuk gosteriyom yoksammboshayallersmile

valla çıtırsın ama en güzel resim eşin sen ve bebiş vfar birde bebişlerin eşinin burnunu mu tutmuş ne süper:) allah sizede versin tez vakitte

amin canim hepimizin mutlulugunu daim etsin ben 28 esim 30 8,5 senelik evliyizŞenizben dahami kucuk gosteriyom yoksammboshayallersmile

bende 28 im ama sen daha kucuk duruyorsun mınyon ve zayıfsın ya ondan sanırım

ayy caniim yaaa insan anlamiyo zaman cok cabuk geciyorr

evet yaa...
senın face arkadaslık kabul etmıyo senın eklemen lazım

flash player i yüklemeniz lazım diyor olmuyo izleyemiyorum

valla çıtırsın ama en güzel resim eşin sen ve bebiş vfar birde bebişlerin eşinin burnunu mu tutmuş ne süper:) allah sizede versin tez vakitte
cok tesekkurler canimm ewet o resmi bende cok begeniyorum ozellikle muzik basta yukseldi yere o resmi koydumm .amin hepimize insallahh

flash player i yüklemeniz lazım diyor olmuyo izleyemiyorum

canım flash ın yenı versıyonu gelınce acmıyo hıc bı vıdeoyu onu yuklemek ıcın tıkla baska vıdeolarıda ızleyemezsın 5 dk da falan yuklenen bısey zaten
tıkladıgında sneı sayfasına yonlendırıyo

kızlar akşama tavuk gögsüm var nasıl yapayım degişik bişiler olsun

ben tam bir teknoloji özürlüyüm denedim yükleyemedim ufffffffff

günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz
ben rahatsızdım daha yeni geldimmm

geçmiş olsun canım hoşgeldin

bende 28 im ama sen daha kucuk duruyorsun mınyon ve zayıfsın ya ondan sanırım
canim aslinda minyon degilim 167 boyum 53 kilom

evet yaa...
senın face arkadaslık kabul etmıyo senın eklemen lazım
tamam bana ozelden ver adresini ben ekleyeyim senii:1hug:

canım çok güzel çıkmışsınız ayrıca güzel hatunmuşsun maşallah Allah bahtını güzel yapsın inşallah:1hug:
amin insallah o senin guzelliginn .
ohh ohhh pozif leri yukledinizz simdi simaracagimm ama kaydirigubbakcemile

günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz
ben rahatsızdım daha yeni geldimmm

canım gecmıs olsun hayırdır ne oldu ıse de gec mı gıttın

kızlar akşama tavuk gögsüm var nasıl yapayım degişik bişiler olsun

canım bana gogus etı yavan geldıgı ıcın kızartma tercıhh ederım yada sote...
mınık mınık dograyıp kusbası seklınde yumurta ve galetaya bulayıp kızgın yagda kızartınca cok guzel oluyo cerez gıbı yenıyor

yada onun dısında bol domates bıber soganlı sote yapıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…