ay ben izleyemiyorum facebooktan arkkadaşlık göndersem kabul edermisin ordan gösterir belkikizlar gizlilik ayarini actim bidaha deneyin
Nurten Koc | Facebook
ya inan bende aynı senin gibiyim bide üstüne ameliyat işe yaradımı yaramadı mı diye sürekli kuruntu yapıyorum şu bebişler gelsede artık biz delirmeden -tatlicadiarzu-
tabiki canimm gonder ben kabul edeyimay ben izleyemiyorum facebooktan arkkadaşlık göndersem kabul edermisin ordan gösterir belki
izledinmi guzelimm
..ayy tesekkurler canim yaa .bir sey geldi aklima evlöilik veya dogum gununde boyle supriz yapabilirsiniz eslerinizee:lepi:
ayy caniim yaaa insan anlamiyo zaman cok cabuk geciyorrbende nısanlıyken yapmıstım askere gıderken yollamıstım ...
ne günlerdi ya...
:gitme:
amin canim hepimizin mutlulugunu daim etsin ben 28 esim 30 8,5 senelik evliyizŞenizben dahami kucuk gosteriyom yoksammboshayallersmile
amin canim hepimizin mutlulugunu daim etsin ben 28 esim 30 8,5 senelik evliyizŞenizben dahami kucuk gosteriyom yoksammboshayallersmile
ayy caniim yaaa insan anlamiyo zaman cok cabuk geciyorr
cok tesekkurler canimm ewet o resmi bende cok begeniyorum ozellikle muzik basta yukseldi yere o resmi koydumm .amin hepimize insallahhvalla çıtırsın ama en güzel resim eşin sen ve bebiş vfar birde bebişlerin eşinin burnunu mu tutmuş ne süper:) allah sizede versin tez vakitte
kizlar gizlilik ayarini actim bidaha deneyin
Nurten Koc | Facebook
kiz herkes izliyor sen niye izleyemedinkii:1hug:flash player i yüklemeniz lazım diyor olmuyo izleyemiyorum
bide rahatla felan diyorla ama nasıl olacağını kimse bilmiyor o rahatlamanın kafana takmamanın
flash player i yüklemeniz lazım diyor olmuyo izleyemiyorum
kiz herkes izliyor sen niye izleyemedinkii:1hug:
ben tam bir teknoloji özürlüyüm denedim yükleyemedim ufffffffffcanım flash ın yenı versıyonu gelınce acmıyo hıc bı vıdeoyu onu yuklemek ıcın tıkla baska vıdeolarıda ızleyemezsın 5 dk da falan yuklenen bısey zaten
tıkladıgında sneı sayfasına yonlendırıyo
günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz
ben rahatsızdım daha yeni geldimmm
tamam bana ozelden ver adresini ben ekleyeyim senii:1hug:bende 28 im ama sen daha kucuk duruyorsun mınyon ve zayıfsın ya ondan sanırım
canim aslinda minyon degilim 167 boyum 53 kilom
evet yaa...
senın face arkadaslık kabul etmıyo senın eklemen lazım
amin insallah o senin guzelliginn .canım çok güzel çıkmışsınız ayrıca güzel hatunmuşsun maşallah Allah bahtını güzel yapsın inşallah:1hug:
günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz
ben rahatsızdım daha yeni geldimmm
kızlar akşama tavuk gögsüm var nasıl yapayım degişik bişiler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?