yok kuzum artı ben pko luyum
pekmezı de ıse yarıyormu suyunun faydalı oldugunu duymustum esınmı ıcıyo senmı?
canım pkoluysan soğan kürü uygula çünkü soğan suyu pkolulara iyi geliyormuş gerçi ben de uyguladım faydasını görmedim fakat içerden görmüşümdür belki de :sinifsinif:bilmiyorumkismile
kürü eş için ama biz eşimle birlikte içiyoruz canım ama çok iğrenç zor içiliyor o yüzden pekmezini denemek istiyorum yalnız eşimde sınıra gelecek gibi yavaştan kızıacak gibi :sinifsinif:
bende de arada oluyo sonra gecıyor en son gıttıgımde asırı ıltıhabın var dedı temızledı 4 aya kadar hamıle kalırsın dedı ama hıc umudum yok
şöyle kıvırcık saçlı bi bebek resmi istiyorum
edut bu oldu mu yoksa?
çünkü geçen ay içinde aynı durum bende de oldu kokulu idrar sistit olma durumu gibi haller yaşadım inş. seninde sonuç bebiş olur tatlım
asla moral bozma tatlım olurmu?
ama ilacın varsa mutlaka kullanmalısın
çok acıktım çay demleyim kendime isteyen var mı
şöyle kıvırcık saçlı bi bebek resmi istiyorum
benimde aşırı akıntım varmış ama eskisine göre fazla akıntım gelmiyor nasıl oluyor anlamadım idrar testim bile bulanık çıkmıştı en son baktırdığımda :sinifsinif:
ya vardı ama son gıttıgımde yok dedı ama gene de uygulıycam
benım esım de ıcmem dıyo tahlıl bıle yapmadı
ohhh afiyet olsun bize de gönderirsin artık di mikaydirigubbakcemile5
resim değil de gerçeği göbüşündedir inşallah:Saruboceq:
kızlar amin de hakkaten ya eger elinize böyle bi resim geçerse haber verin banaallah sana gercegını verır ınsallah canım
uygula canım zararı yok nede olsa
eşin çocuk istemiyormu neden senin için bi fedakarlık yapmıyor siz ne zamandan beri istiyorsunuz:uhm:
ya kızlar ben artık resmim olsun istiyorum ama beceremiyorum size şifremi versemde ekleseniz olur mu nolur
ay inşallah bacımda ben tahminen bu ay yumurtlamadım bile akıntım felan hiç gelmedi...( ama ben hiç sistit olmadım...ilacım felanda yok...olmadı ben bi idrar yolları için doktora gideyim... bakalım..ama Allah ağzından duysun....bu his çok kötü zaten olmadığından mantık olarak eminde olsan..acaba diyorsun hep...sırf benmi böyleyim yoksa herkese oluyormu...bu halimi düşününce işte kendime çok acıyorum:sinifsinif:
kızlar amin de hakkaten ya eger elinize böyle bi resim geçerse haber verin bana
ayselim ya senin şu bel agrıların ne zaman başladı hala devam ediyo mu
ben nefret ettigim halde dün fena halde canım muz istedi sabaha kadar kokusu geldi burnuma
galiba ben yine psikolojik olarak aşeriyorum
sakın olumsuz düşünme
sırf sen değil bende öyleydim
ben hiç akıntımı farketmedim kaç ay boyunca ki ilk defa bu ay farketmemişsin
evlendiğimden beri nerdeyse 20 ay oldu sistiti sürekli yaşadım
ama ilaçlar atlatabiliyorsun
ama hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadım
bu ay polen arı sütüne başlama niyetim vardı
gerek kalmadı o yüzden tatlım gıymatlım
şeker arkadaşım arkadaşlarım umutsuzluk yok
NO PANİK NO STRESS NO UMUTSUZLUK YESSS HEYECAN
oda cok ıstıyo ama tahlılı kabul etmıyo cok zor gelıyo ona bız gecen yıl aralık ayından berıdır korunmuyoruz nısanda ıkı yıl olacak evlenelı
kızlar amin de hakkaten ya eger elinize böyle bi resim geçerse haber verin bana
ayselim ya senin şu bel agrıların ne zaman başladı hala devam ediyo mu
ben nefret ettigim halde dün fena halde canım muz istedi sabaha kadar kokusu geldi burnuma
galiba ben yine psikolojik olarak aşeriyorum
oda cok ıstıyo ama tahlılı kabul etmıyo cok zor gelıyo ona bız gecen yıl aralık ayından berıdır korunmuyoruz nısanda ıkı yıl olacak evlenelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?