Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edutcum sistite benziyo yazdıkların.. bende olmuştum... bboooll su iç ve antibiyotik alman lazım... bi doktora görünsen iyi olur canım..geçmiş olsun

benım ıkı gun koku ve sık ıdrara cıkma sonrada yanma oluyo ınsallah sende olmaz cok kotu cunku

kuzum bu sistitmiki...bende 2 gün önce oldu o koku sonra geçti...şu an sadece sık idrara çıkıyorum birde çok yorgun hissediyorum hep uyku hali:uhm:

kvrck canım öyle dem bende olmuştu adetime 8 gün falan vardı canım tost iştemişti birden 2 tane yarım tostu mideme indirmiştim meğer hamişmişim
leylem hayırlısı olsun keçi boynuzu pekmezi iç canım kocanda içsin yararı oluyooo

yarın sogan suyuna baslayayım dıyorum ya faydası olurmu bılmıyorm

ben şu keçiboynuzu kürünü akşamları yapıyorum sadece yanında bide btç kullanıyorum ama sabah yemeyi unuttum. evdeki keçiboynuzu bitince pekmezini alacağım bakalım eğer bu ayda olmaz ise rayına bırakmayı düşünüyorum arkadaşlar hiçbirşey yapmicam inşallah dayanabilirsem kaydirigubbakcemile3

hay agzını öpeyim aklinialirimsmile
inşallah allah söyletti kız:Saruboceq:

kuzum bu sistitmiki...bende 2 gün önce oldu o koku sonra geçti...şu an sadece sık idrara çıkıyorum birde çok yorgun hissediyorum hep uyku hali:uhm:

edut bu oldu mu yoksa?
çünkü geçen ay içinde aynı durum bende de oldu kokulu idrar sistit olma durumu gibi haller yaşadım inş. seninde sonuç bebiş olur tatlım
asla moral bozma tatlım olurmu?
ama ilacın varsa mutlaka kullanmalısın

ewet hayatım ya biraz oluruna bırk bakalım daha fazla oynama hormonlarınla

yarın sogan suyuna baslayayım dıyorum ya faydası olurmu bılmıyorm

canım pkoluysan soğan kürü uygula çünkü soğan suyu pkolulara iyi geliyormuş gerçi ben de uyguladım faydasını görmedim fakat içerden görmüşümdür belki de :sinifsinif:bilmiyorumkismile

tuvalet yapma hissi oluyo sürekli ama gidiyosun az bişi geliyo sistitte.. yanma oluyo...sürekli wc de olmak istiyorsun..şişiyo karnın

pekmezı de ıse yarıyormu suyunun faydalı oldugunu duymustum esınmı ıcıyo senmı?

çok acıktım çay demleyim kendime isteyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…