ya kızlar ayıp olcak ama bişi soracağım...2 gün çnce idrarımdan resmen koku geldi... acaba iltihapta yada sisititte olurmu...sürekli idrarım geliyor ve bazen yokken bile varmış hissim var...artı inanılmaz uykum var ve dinlenemiyorum...iltihaplanmamı var acaba yafu
kvrck geçmiş olsun canım muz falan kız yoksa hamiş misin sennn kaydirigubbakcemile3
leylem aramızda 1 gün var canım ne zamana adet olacaksın
benım ıkı gun koku ve sık ıdrara cıkma sonrada yanma oluyo ınsallah sende olmaz cok kotu cunku
kuzum bu sistitmiki...bende 2 gün önce oldu o koku sonra geçti...şu an sadece sık idrara çıkıyorum birde çok yorgun hissediyorum hep uyku hali:uhm:
en son ne zamn adet oldun canım
kvrck canım öyle dem bende olmuştu adetime 8 gün falan vardı canım tost iştemişti birden 2 tane yarım tostu mideme indirmiştim meğer hamişmişim
leylem hayırlısı olsun keçi boynuzu pekmezi iç canım kocanda içsin yararı oluyooo
22.şubatta kuzum
hay agzını öpeyim aklinialirimsmilekvrck canım öyle dem bende olmuştu adetime 8 gün falan vardı canım tost iştemişti birden 2 tane yarım tostu mideme indirmiştim meğer hamişmişim
leylem hayırlısı olsun keçi boynuzu pekmezi iç canım kocanda içsin yararı oluyooo
kuzum bu sistitmiki...bende 2 gün önce oldu o koku sonra geçti...şu an sadece sık idrara çıkıyorum birde çok yorgun hissediyorum hep uyku hali:uhm:
ewet hayatım ya biraz oluruna bırk bakalım daha fazla oynama hormonlarınlaben şu keçiboynuzu kürünü akşamları yapıyorum sadece yanında bide btç kullanıyorum ama sabah yemeyi unuttum. evdeki keçiboynuzu bitince pekmezini alacağım bakalım eğer bu ayda olmaz ise rayına bırakmayı düşünüyorum arkadaşlar hiçbirşey yapmicam inşallah dayanabilirsem kaydirigubbakcemile3
yarın sogan suyuna baslayayım dıyorum ya faydası olurmu bılmıyorm
pekmezı de ıse yarıyormu suyunun faydalı oldugunu duymustum esınmı ıcıyo senmı?ben şu keçiboynuzu kürünü akşamları yapıyorum sadece yanında bide btç kullanıyorum ama sabah yemeyi unuttum. evdeki keçiboynuzu bitince pekmezini alacağım bakalım eğer bu ayda olmaz ise rayına bırakmayı düşünüyorum arkadaşlar hiçbirşey yapmicam inşallah dayanabilirsem kaydirigubbakcemile3
valla bence bı doktora gıt ıdrar yolu ıltıhabı da gebelıge engelmıs dıye duydum bu arada sende bızdensın heralde yanı bebek yok dımı
leylem listeye 28 mart olarak ekledim seni
aramıza hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?