sakın olumsuz düşünme
sırf sen değil bende öyleydim
ben hiç akıntımı farketmedim kaç ay boyunca ki ilk defa bu ay farketmemişsin
evlendiğimden beri nerdeyse 20 ay oldu sistiti sürekli yaşadım
ama ilaçlar atlatabiliyorsun
ama hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadım
bu ay polen arı sütüne başlama niyetim vardı
gerek kalmadı o yüzden tatlım gıymatlım
şeker arkadaşım arkadaşlarım umutsuzluk yok
NO PANİK NO STRESS NO UMUTSUZLUK YESSS HEYECAN
bizimde mayısda 2 yıl olacak canım hemen hemen aynıyız. anladığım kadarıyla 3-4 aydır uğraşıyorsunuz eğer öyleyse daha yenisiniz en az 6 en fazla 1 yıl denenmesi gerekiyor olmazsa dr a gidin canım
anladıgım kadarıyla hamılesın dımı canım nasıl basardın?
canım benim regle bir-iki gün kala başladı
birkaç gündür bel ağrım yok
aşermenin bilemeyecem ben acı biber turşuna aşermiş biri olarak herşey olabilir
canım bafo uygulamıştı ghatta hamiş kalmasaydım bendu bu ay uygulayacaktım arı sütü polen
eşin buna hayır demez sanırım çünkü çok faydalı her açıdanaklinialirimsmile:kedi:
inş. çok bekletmez meleklerimiz kızlar yaaa
leylem iltahabın varsa soğan suyuna başla ama ben adetken başlanır diye biliyorum bilen var mı kızlar sağon kürü iltihaba ve kistlere çok iyi geliyo
evet hamileyim canım
kendimi düşünmeyerek başardım sanırım
hergün bu topikte arkadaşlarımla birlikteydim ama kendimi takip etmedimbilmiyorumkismile
canım benim sağol...umutsuzluk değilde halime üzülüyorum..bekliyor olmam umutlanmam üzüyor beni...oysaki belki bebiş hiç gelmeyecek...kader...kocişim dedi bana diyelim olmadı sana sevgim azalacakmı...bi düşün ya benim olmazsa değişecekmi bana hislerin...asla...ama aciz olmak üzüyor beni
canım benim sağol...umutsuzluk değilde halime üzülüyorum..bekliyor olmam umutlanmam üzüyor beni...oysaki belki bebiş hiç gelmeyecek...kader...kocişim dedi bana diyelim olmadı sana sevgim azalacakmı...bi düşün ya benim olmazsa değişecekmi bana hislerin...asla...ama aciz olmak üzüyor beni
hayır canım yanlıs yazmısım bır yı dort aydır ugrasıyoruz nerdeyse
yok ya o zaman benim bu bel agrım hamilelikten olamaz nerdeyse 1 hafta var daha
anladım canım en azından adetlerin düzenli yumurtlama tarihlerini hesaplayabilirsin yada sadece kürlerini uygula gün aşırı ilişki yaşa kafanı takma belki tutturabilirsin Allahın izniylea.s
istresen ben sana resim eklerim
olurrrrrrrrr
özelden kullanıcı adımı ve şifremi göndereyim mi
barays kac haftalık hamılesın nekadardır ıstıyodun neler yaptın bılgılendırsene bızı
CANIM 5 HAFTALIK HAMİLEYİM
8 aydır istiyorduk 8. ayda oldu
neler yaptım hiçbirşey yapmadım
ACİZ DEĞİLSİN Kİ EDUTUM NİYE BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN
ŞU AN YAPTIĞINLA BELKİ DE HİÇ ENGEL YOKKEN HAMİŞ KALMAYI ENGELLİYORSUN
HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR BUNU ASLA UNUTMA
ACİZ DEDİĞİN İÇİNDEklava: klava:
umudunu kaybetme canım cok zor belkı bılıyorum cunku bend eaynı durumdayım ama genede sabırlı ol
eşin sana illa kocuk dogur yoksa boşarım seni dese daha mı iyi olucaktı deli kız sabır ya dur bi rabbim hayırlı bir vakit göndericektir bebişini umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?