Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim sağol...umutsuzluk değilde halime üzülüyorum..bekliyor olmam umutlanmam üzüyor beni...oysaki belki bebiş hiç gelmeyecek...kader...kocişim dedi bana diyelim olmadı sana sevgim azalacakmı...bi düşün ya benim olmazsa değişecekmi bana hislerin...asla...ama aciz olmak üzüyor beni

inş. çok bekletmez meleklerimiz kızlar yaaa
leylem iltahabın varsa soğan suyuna başla ama ben adetken başlanır diye biliyorum bilen var mı kızlar sağon kürü iltihaba ve kistlere çok iyi geliyo

bizimde mayısda 2 yıl olacak canım hemen hemen aynıyız. anladığım kadarıyla 3-4 aydır uğraşıyorsunuz eğer öyleyse daha yenisiniz en az 6 en fazla 1 yıl denenmesi gerekiyor olmazsa dr a gidin canım

hayır canım yanlıs yazmısım bır yı dort aydır ugrasıyoruz nerdeyse

yok ya o zaman benim bu bel agrım hamilelikten olamaz nerdeyse 1 hafta var daha

inş. çok bekletmez meleklerimiz kızlar yaaa
leylem iltahabın varsa soğan suyuna başla ama ben adetken başlanır diye biliyorum bilen var mı kızlar sağon kürü iltihaba ve kistlere çok iyi geliyo

valla bı umut denıycem ıste faydasını gorurum ısalllah

ACİZ DEĞİLSİN Kİ EDUTUM NİYE BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN
ŞU AN YAPTIĞINLA BELKİ DE HİÇ ENGEL YOKKEN HAMİŞ KALMAYI ENGELLİYORSUN
HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR BUNU ASLA UNUTMA
ACİZ DEDİĞİN İÇİNDE klava:klava:

umudunu kaybetme canım cok zor belkı bılıyorum cunku bend eaynı durumdayım ama genede sabırlı ol :CüvCüv:

eşin sana illa kocuk dogur yoksa boşarım seni dese daha mı iyi olucaktı deli kız klava: sabır ya dur bi rabbim hayırlı bir vakit göndericektir bebişini umudunu kaybetme

hayır canım yanlıs yazmısım bır yı dort aydır ugrasıyoruz nerdeyse

anladım canım en azından adetlerin düzenli yumurtlama tarihlerini hesaplayabilirsin yada sadece kürlerini uygula gün aşırı ilişki yaşa kafanı takma belki tutturabilirsin Allahın izniylea.s

barays kac haftalık hamılesın nekadardır ıstıyodun neler yaptın bılgılendırsene bızı

anladım canım en azından adetlerin düzenli yumurtlama tarihlerini hesaplayabilirsin yada sadece kürlerini uygula gün aşırı ilişki yaşa kafanı takma belki tutturabilirsin Allahın izniylea.s

evet adetlerım duzenlı ama asırı sancım oluyo yerde kıvranıyorum uterusum tersmıs ole dedı dktr ondan sancım oluyomus bazen hıc hamıle kalamıyca dıye dusunuyorumsenağlama

canım gönderdim çıkıyorum ben belki açıkken giremezsin

canım saolun ya iyiki varsınız..ben de kızıyorum bu hissime ama aman hayırısı olsun bacım

umudunu kaybetme canım cok zor belkı bılıyorum cunku bend eaynı durumdayım ama genede sabırlı ol

sağol kuzum..

eşin sana illa kocuk dogur yoksa boşarım seni dese daha mı iyi olucaktı deli kız sabır ya dur bi rabbim hayırlı bir vakit göndericektir bebişini umudunu kaybetme

demez Allah razı olsun....zaten zamanı gelince olacak biliyorum ama içimdeki bu hissi giderecek bişi bulamıyorum her ay acaba hamilemğiyim diye beklemek kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…