Ayselcim NPSL nin bebeğine Prens yazmışsın uzun zamandır görmedim ben onu. Ama yanlış hatırlamıyorsam ikizdi değil mi onun gebeliği? ikiside erkek miymiş?
SEBİNCİM
hoşgeldin merak ettik seni çok
geçmiş olsun hayatım bebegin saglıklı olmasına sevindim
naber tarçınım.sen de mi kaptın şifayı?ben de metroda bir kadının karşısına oturdum kadın hastaydı.ağzında sakız ağzını aça aça çiğniyordu.başka da oturacak yer olmadığından mecbur oturdum ve içimden ayyy inşallah bu kadından şifayı kapmam dedim iki gün sonra sürünüyordum.geçmiş olsun canım benim
sağol kuzucuğum sana ve bebişe de geçmiş olsun... ben beklemedeyim test için 9 günüm var.
İnsan bir an önce görmek için sabırsızlanıyor ama geç olsun güç olmasın.hem biraz daha büyümüş olur.ben ilk gittiğimde nokta kadardı.kalp atışını görmesem br şey anlamıcaktım.geçen hafta dr. kıza benziyor dedi ama ben de iyice anlaşılmadan bir şey söylemeyin dedim.tamam o zaman geri aldım lafımı net değil daha dedi.kendimi şartlamak istemiyorum sonradan değişirse daha kötü.ay sonunda tekrar 3lü tarama için gidicez.bakalım belki netleşir o zamana.sağlıklı olsunlar yeter ki:Saruboceq:
canım tek bebek erkek diye okudum yanlış değildir sanırımAyselcim NPSL nin bebeğine Prens yazmışsın uzun zamandır görmedim ben onu. Ama yanlış hatırlamıyorsam ikizdi değil mi onun gebeliği? ikiside erkek miymiş?
Rabbim yüzünü güldürür inş.:Saruboceq: hepimizi sevindirirsin.
slm kızlar bende grip olduum
tam geçmişi bitiriyorum iş çıkıyo bir geliyorum sayfalar ilerlemiş
ıhlamur içtim
geçmiş olsun hepimize kızlar topikçe grip olmuşuz
inşallah bu sefer tutmuştur ve güzel haber verebilirim sizlere.Hayırlısı inşallah.
slm kızlar bende grip olduum
tam geçmişi bitiriyorum iş çıkıyo bir geliyorum sayfalar ilerlemiş
ıhlamur içtim
geçmiş olsun hepimize kızlar topikçe grip olmuşuz
kim var kim yok göremiyorum .. bilmiyorumkismile
kim var kim yok göremiyorum .. bilmiyorumkismile
lorkee;
canım ıhlamur iç kuşburnu iç tatlım
birde dün öğrendim papatya çayı çok iyi geliyormuş ihmal etme mutlaka içmelisin canım
hoşgeldiniz :))))
evet online kim var gözükmyor
nasılsınız anne oğul ne yapıyorsunuz
Ayyy avatardaki resmin çok tatlı cnm :icecream:
canım lımonlu ıhlamur ıctım yattım..benım grıpte burnum falan akmıo oksurukte yok ama butun eklemlereımı agrı kapılıo hareket edemıom ve ates basıyo vucudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?