Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

LORKECıM
herkes hasta bu aralar havalardan galiba dikkat et kendine lütfen

as hoşgeldin canım

ewet canım hep enişteye rastlıyorum zaten alıştık birbirimize kaydirigubbakcemile3

Amin canım.İnşallah çabalarımızın ve sabrımızın karşılığını alırız. Ben 6 Martta vuruldum iğneyi. 7 Martta da progestan kullanmaya başladım,eğer gebelik oluşursa düşüğü engellemek için.Progestan 21inde bitiyor ben o tarihe +3 ekledim 24 ünde en geç adet tarihim oluyor.İnşallah gelmez kırmızılar ve hamile kalmışımdır.

canım gecmıs olsun ya dıkkat et aman ıs guc yapma evden dısarı cıkma havalr cok kotu valla ıyımı kotumu bellı olmuyo...

Sağol hayatım,Ben havalardan değilde arkadaşımın çocuklarından kaptım hastalığı.Sende dikkat et. İnşallah bu halsizliği bebiş yapıyordur. Eğer bebiş değilse sende dikkat et direncin düşmüş olabilir benim gibi gafil avlanma.

bu bel agrısı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yastık koymadan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
hakkaten fıtık mı oldum ne
canım Allah korusun fıtık degıldırınsallah bnede cok asırı agrı sebebıyle hep gıttım doktora vs fıtık cıkmadı sukur ama daralma kas zayıflıgı falan cıktı..
cok sıkıntın varsa sende gıt ama usutmus olma ıhtımalın olabılır ...
sıcak tutumaya calıs belını
harreketlerıne dıkkat et bıde

LORKECİM
herkes hasta bu aralar havalardan galiba dikkat et kendine lütfen

saol canım ya bıde yumurtlama gunum gelıyor korkuyorum bole gecmesınden gercı adet bıttıkten sonrakı 3 gun boyuncada hep yumurtlama akıntısı geldı neler oluyor anlamadım

canım ben progestanıo adet düzenlemek için 2 ay kullandım şimdi dr. um bana bişey söylemedi bende 13 martta vuruldum 26 mart diye düşünüyorum adetimi ama inş. olmaz hamiş haberlerimizi veririz inş. hep birlikte

Canım 13 gün çok erken... 15 yada 16. gün adetini bekleyeceksin yani kafandaki o tarihe +2 yada +3 ekle. Umarım adetin gelmez ve güzel haberini verirsin. Ayrıca o arada sakın idrar testi yapma. Ben bundan önceki klomen denememde o nedenle yanıldım. 2 testte silik çıktı 2. çizgi. Ama adet oldum sonunda. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyor diyorlar ama daha fazla sürebiliyor.

canım senin yumurtalar kaç mm di

ay önceleri tamam agrıyıp geçiyordu ama şimdi deli ediyo beni oturamıyorum bile
yatamıyorumda
bi tek yan yattıgımda geçiyor onun haricinde canıma okudu valla

canım ben 26 sını adet günüme göre düşünüyorum iğne acaba adeti geciktirir mi

kvrck ım sen dra git bence kendi kendine geçirmeye çalışma sorun varsa erkenden çözme şansın olsun tatlım.
lorkecim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım
gayecim sanada geçmiş olsun canım havalara çok dikkat edin dünde ben çok kötüydüm ama çok şükür iyileştim bugün iyiyim.

canım senin yumurtalar kaç mm di

Ben 3 Mart çarşamba gittiğimde 13 mm falandı. O nedenle 3 gün sonra yani cumartesi vurulmam için iğneleri yazdı.Tahmini 18mm falandı iğne vurulduğumda. Daha önceki klomen içtiğimde biri 20mm diğeri 17mm di

canım ben 26 sını adet günüme göre düşünüyorum iğne acaba adeti geciktirir mi

Eğer gebelik gerçekleşmediyse iğneden 14-18 gün sonra adet geliyor.Geçen sefer ben yine progestan kullanmıştım iğneden sonra.progestan biter bitmez adet oldum.Normalde 3. gün falan olurdum. İğne düzene sokuyor.

Sağol canım... İnşallah bende kısa sürede toparlarım. Sanırım vücut direncim düştü çünkü hemen hastalığı kapıyorum.bilmiyorumkismile

Canıııım sağol. Nasılsın neler yapıyorsun? görüşemedik bir türlü. Benim durumu okumuşsundur.

okudum canım kendine dikkat et yahu bu aralar sık sık hastalanıyosun bende iyiyim işte aynı hamam aynı tassss kaydirigubbakcemile3

teşekkrüler canım amin.benim içinde çok hızlı geçtiği söylenemez:)
sanada hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Allah
;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…