as hoşgeldin canım
ewet canım hep enişteye rastlıyorum zaten alıştık birbirimize kaydirigubbakcemile3Canım arkadaşım sağol.Ben arkadaşımın çocuklarından kaptım hastalığı.Cumartesi günü bende yemektelerdi ve iyileşmişken tekrar kaptım. Ben yine de doktorlara durumu anlattım ve ona göre ilaç yazmalarını istedim.Arayıp doktoruma da sordum.Sorun yok dedi.
Geçenlerde face'den yazmışsın bana ama ben 2 akşam arkadaşımda kaldım.Eşim benim tarlayı biçmek için açıyor face'i.Eve geldiğimde senin mesaj yazdığını söyledi bana yerimseniben
evet canım bende aynı çatlatma iğnesinden oldum daga c.tesi günü oldum ben de bekliyorum adetlerim düzensiz olduğu için ayın 26 sına kadar beklicem bakalım hayırlısı inş. isteyen herkese nasip eder allahım
canım gecmıs olsun ya dıkkat et aman ıs guc yapma evden dısarı cıkma havalr cok kotu valla ıyımı kotumu bellı olmuyo...
canım Allah korusun fıtık degıldırınsallah bnede cok asırı agrı sebebıyle hep gıttım doktora vs fıtık cıkmadı sukur ama daralma kas zayıflıgı falan cıktı..bu bel agrısı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yastık koymadan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
hakkaten fıtık mı oldum ne
LORKECİM
herkes hasta bu aralar havalardan galiba dikkat et kendine lütfen
ewet canım hep enişteye rastlıyorum zaten alıştık birbirimize kaydirigubbakcemile3
Amin canım.İnşallah çabalarımızın ve sabrımızın karşılığını alırız. Ben 6 Martta vuruldum iğneyi. 7 Martta da progestan kullanmaya başladım,eğer gebelik oluşursa düşüğü engellemek için.Progestan 21inde bitiyor ben o tarihe +3 ekledim 24 ünde en geç adet tarihim oluyor.İnşallah gelmez kırmızılar ve hamile kalmışımdır.
Sağol hayatım,Ben havalardan değilde arkadaşımın çocuklarından kaptım hastalığı.Sende dikkat et. İnşallah bu halsizliği bebiş yapıyordur. Eğer bebiş değilse sende dikkat et direncin düşmüş olabilir benim gibi gafil avlanma.
canım ben progestanıo adet düzenlemek için 2 ay kullandım şimdi dr. um bana bişey söylemedi bende 13 martta vuruldum 26 mart diye düşünüyorum adetimi ama inş. olmaz hamiş haberlerimizi veririz inş. hep birlikte
Aaa batıkentte mi oturuyorsun? Ben maltepede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum canım.Ben 1 kere klomen tedavisi gördüm Aralık sonunda 2 yumurta oluştu fakat gebelik olmadı ayrıca kist oluştu.Kistten dolayı 1 ay ara verdik ve doğum kontrol hapı kullandım.Adet olduktan sonra kist gitmişti yine klomen kullandım.Sol yumurtalıkta 2 yumurta vardı geçen hafta cumartesi 2 tane pregnyl5000 vuruldum (çatlatma iğnesi) Şimdi beklemedeyim...
canım Allah korusun fıtık degıldırınsallah bnede cok asırı agrı sebebıyle hep gıttım doktora vs fıtık cıkmadı sukur ama daralma kas zayıflıgı falan cıktı..
cok sıkıntın varsa sende gıt ama usutmus olma ıhtımalın olabılır ...
sıcak tutumaya calıs belını
harreketlerıne dıkkat et bıde
saol canım ya bıde yumurtlama gunum gelıyor korkuyorum bole gecmesınden gercı adet bıttıkten sonrakı 3 gun boyuncada hep yumurtlama akıntısı geldı neler oluyor anlamadım
Canım 13 gün çok erken... 15 yada 16. gün adetini bekleyeceksin yani kafandaki o tarihe +2 yada +3 ekle. Umarım adetin gelmez ve güzel haberini verirsin. Ayrıca o arada sakın idrar testi yapma. Ben bundan önceki klomen denememde o nedenle yanıldım. 2 testte silik çıktı 2. çizgi. Ama adet oldum sonunda. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyor diyorlar ama daha fazla sürebiliyor.
canım senin yumurtalar kaç mm di
canım ben 26 sını adet günüme göre düşünüyorum iğne acaba adeti geciktirir mi
GAYEEE geçmiş olsun canımm
kvrck ım sen dra git bence kendi kendine geçirmeye çalışma sorun varsa erkenden çözme şansın olsun tatlım.
lorkecim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım
gayecim sanada geçmiş olsun canım havalara çok dikkat edin dünde ben çok kötüydüm ama çok şükür iyileştim bugün iyiyim.
Canıııım sağol. Nasılsın neler yapıyorsun? görüşemedik bir türlü. Benim durumu okumuşsundur.
22. hafta.. ayy ne güzel yaa.. senin yarın kadarım ben daha.. 13. haftadayım.... geçmek bilmiyo günler.. göbek bile çıkmadı doğru dürüst.. =(
dediğin gibi sağlıklı olsun da...başka birşey istemiyorum...
inş sağ salim hayırlısıyla alırsın prensesi kucağına...
ooo gökçek nerelerdeydiğn özlettin kendiniiii
bebeişte baya büyümüş az kalmış doğuma hamileliğin yarısını atlatmışsın ayy ne güzel:1hug:
yarısı bitti canım ama bundan sonraki yarısı çok yavaş geçiyor :) göbişte çıktı sonunda anca bu hafta :)
okudum canım kendine dikkat et yahu bu aralar sık sık hastalanıyosun bende iyiyim işte aynı hamam aynı tassss kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?