canım uzun zamandır yoktun iyi olmana sevindimteşekkrüler canım amin.benim içinde çok hızlı geçtiği söylenemez:)
sanada hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Allah
;-)
Çalışmalar ne durumda?
ayy gaye çok tatlısın valla çalıştık ya bakalım bizim için daha erken ama Allah bilir tabi işin aslı bende pek umutlu değilim :sinifsinif:
yok canım ya adetımın 9. gunundeyım daha ...usuttum sanırım:gitme:Sağol hayatım,Ben havalardan değilde arkadaşımın çocuklarından kaptım hastalığı.Sende dikkat et. İnşallah bu halsizliği bebiş yapıyordur. Eğer bebiş değilse sende dikkat et direncin düşmüş olabilir benim gibi gafil avlanma.
saolasın canım...kvrck ım sen dra git bence kendi kendine geçirmeye çalışma sorun varsa erkenden çözme şansın olsun tatlım.
lorkecim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım
gayecim sanada geçmiş olsun canım havalara çok dikkat edin dünde ben çok kötüydüm ama çok şükür iyileştim bugün iyiyim.
Kızlarrr edayı merak edİyorum
Çok uzun zamandır gİrmedİ
sebİn de gİrmedİ
umarım aksŞ bİr durum yoktur
ayy bende ancak gelebildim...
gayecim çookkk geçmiş olsun canım...
ne oldunuz kızlar nazarmı değdi herkesde bir hastalık durumu var :bbo:
merhaba kızlar bayadır giremedim.o kadar dikkat etmeme rağmen nezle oldum.yattım evde biraz.neyseki hafif atlattım.ateşim falan olmadı.geçöen perşembe de kontrole çağırdı drum.çok şükür bebeişim etkilenmemiş.c vitamini takviyesi ile atlattım.sadece biraz öksürük kaldı bir de ara sıra burnum tıkanıyor ama yine de iyiyim.sizlerden ne var ne yok?herkes iyi mi?
geçmiş olsun canım
aynen bende geçen hafta hastaydım
ıhlamur ve kuşburnu ile geçirdim
dediğin gibi öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı
dra gitmişsindir.tanıştımız mı bebişinle?nasılmış annesi?
canım 15 gün sonra gelin demişti yaa çarşambaya denk geliyor
eşimde ş.dışında olacak cuma akşamı gelecek cumartesi görecez inş. bebişi
senin cinsiyet belli oldu mu?
gökçek ile eso11 bebiş cinsiyetleri de belli oldu kız ikiside :ecrin_bebek:
gökçek ile eso11 bebiş cinsiyetleri de belli oldu kız ikiside :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?