Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

teşekkrüler canım amin.benim içinde çok hızlı geçtiği söylenemez:)
sanada hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Allah
;-)
canım uzun zamandır yoktun iyi olmana sevindim
kız annesi olmak zordur ama mükemmel bişi eminim arkadaş olur sana
rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Kızlarrr edayı merak edıyorum
Çok uzun zamandır gırmedı
sebın de gırmedı
umarım aksŞ bır durum yoktur

ayy gaye çok tatlısın valla çalıştık ya bakalım bizim için daha erken ama Allah bilir tabi işin aslı bende pek umutlu değilim :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 şekerim aklımız fikrimiz çalışmalar oldu :) bu bekleyişler çok fena yaa. Allahtan umut kesilmez.Eğer vaktin geldiyse hiç bir engel kalmaz bi bakmışsın hamilesin. O yüzden ne çok umutlan nede umudunu yitir. Ortalarda takıl.

edut nasıl oldun canım hastaydın ama sanırım hastalar cogalmıs hepınıze gecmıs olsunj canım kıvırcık senın bel agrıların noldu gectımı bıraz?

ayy bende ancak gelebildim...
gayecim çookkk geçmiş olsun canım...
ne oldunuz kızlar nazarmı değdi herkesde bir hastalık durumu var :bbo:

yok canım ya adetımın 9. gunundeyım daha ...usuttum sanırım:gitme:
saolasın canım...

Kızlarrr edayı merak edİyorum
Çok uzun zamandır gİrmedİ
sebİn de gİrmedİ
umarım aksŞ bİr durum yoktur

valla bende merak ettım face de de gorunmuyo bu aralar bı mesaj atsak dıye dusundum ama ...
sebınde ınsallah ıyıdır ve o sekılde haberler gelır bı an once

bende sımdı ıhlamur lımon ıctım basım da agrımaya basladı hıc bısey yemek ıstemıyorum ama basım daha cok agrıyacak bılıyorum
yesem de kesın kusucam su bıle ıcmek ıstemıyo canım...

ayy bende ancak gelebildim...
gayecim çookkk geçmiş olsun canım...
ne oldunuz kızlar nazarmı değdi herkesde bir hastalık durumu var :bbo:

Sağol canım benim.Sanırım öyle oldu hepimize nazar değdi. Ben geçen hafta arkadaşımdayken 2 yaşındaki oğlundan kaptım virüsü.Antibiyotik kullandım geçmişti.Ama cumartesi akşam bizde misafirlerdi ve bu seferde 4,5 aylık bebekten kaptım. Yani bebek sevgisinin kurbanı oldum diyebilirim. kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bayadır giremedim.o kadar dikkat etmeme rağmen nezle oldum.yattım evde biraz.neyseki hafif atlattım.ateşim falan olmadı.geçöen perşembe de kontrole çağırdı drum.çok şükür bebeişim etkilenmemiş.c vitamini takviyesi ile atlattım.sadece biraz öksürük kaldı bir de ara sıra burnum tıkanıyor ama yine de iyiyim.sizlerden ne var ne yok?herkes iyi mi?

geçmiş olsun canım
aynen bende geçen hafta hastaydım
ıhlamur ve kuşburnu ile geçirdim
dediğin gibi öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı

lorkee;
canım ıhlamur iç kuşburnu iç tatlım
birde dün öğrendim papatya çayı çok iyi geliyormuş ihmal etme mutlaka içmelisin canım

şöyle bir geçmişe baktım da meğer neredeyse topikçe hastalanmışız.Herkese geçmiş olsun.acil şifalar dilerim

dra gitmişsindir.tanıştımız mı bebişinle?nasılmış annesi?

canım 15 gün sonra gelin demişti yaa çarşambaya denk geliyor
eşimde ş.dışında olacak cuma akşamı gelecek cumartesi görecez inş. bebişi
senin cinsiyet belli oldu mu?

canım 15 gün sonra gelin demişti yaa çarşambaya denk geliyor
eşimde ş.dışında olacak cuma akşamı gelecek cumartesi görecez inş. bebişi
senin cinsiyet belli oldu mu?

İnsan bir an önce görmek için sabırsızlanıyor ama geç olsun güç olmasın.hem biraz daha büyümüş olur.ben ilk gittiğimde nokta kadardı.kalp atışını görmesem br şey anlamıcaktım.geçen hafta dr. kıza benziyor dedi ama ben de iyice anlaşılmadan bir şey söylemeyin dedim.tamam o zaman geri aldım lafımı net değil daha dedi.kendimi şartlamak istemiyorum sonradan değişirse daha kötü.ay sonunda tekrar 3lü tarama için gidicez.bakalım belki netleşir o zamana.sağlıklı olsunlar yeter ki:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…