Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım lımonlu ıhlamur ıctım yattım..benım grıpte burnum falan akmıo oksurukte yok ama butun eklemlereımı agrı kapılıo hareket edemıom ve ates basıyo vucudumu

tahmn edebiliyorum tatlım sen iyice dinlenmeye çalışolumunekankayizsmile

ben kaçıyorum kızlar, böyle bir tuhaf oluyor kim var bilmeden öööyle ekrana bakıp oturuyorum ,kimsede yazmıyor...
yarın görüşmek üzere hoşçakalın , biraz daha çalışalım bakalım

kızlar b,zim burdaki görevli bana fal baktı...beşik görmüş, tobik bir kızım olacakmış....ay fal ama nasıl sevindim:)))

kızlar b,zim burdaki görevli bana fal baktı...beşik görmüş, tobik bir kızım olacakmış....ay fal ama nasıl sevindim:)))

Bende geçenlerde bahsetmiştim daha önce fal baktırdığım birine tekrar gittim diye o da bana 5 hafta yada en geç 5 ay içinde hamilesin sen dedi. İnşallah bu ay hamileyimdir.

Bende geçenlerde bahsetmiştim daha önce fal baktırdığım birine tekrar gittim diye o da bana 5 hafta yada en geç 5 ay içinde hamilesin sen dedi. İnşallah bu ay hamileyimdir.

kızım doğru olmasada insanı motive ediyor dimi:))))

kızım doğru olmasada insanı motive ediyor dimi:))))

Kesinlikle öyle canım. Bİr umut işte... Fala inanma falsız da kalma demişler.

Bu arada kızlar cumartesi bende misafir vardı önceki akşamında mantı açmıştım yanına ne yapsam acaba derken canım zeytinyağlı taze fasulye çekti. Bende buzluktan çıkartıp yaptım. dün de bir yere davetliydik gittiğimiz kişi de zeytinyağlı taze fasulye yapmış ve resmen yemek için sabırsızlandım. Cuma gününden beri canım acayip taze fasulye istiyor. şimdi bile aklımda o var. dolaptan çıkartıp yiyim diye geçiriyorum aklımdan :))

ay kuzum canım istedi eve gidip bende yapsam....çok severim bennn

canlarım nette sorun vardı anca açabildim forumu ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüyorum hepinize hasta arkadaşlarım iyi bakın kendinize çok gçmiş olsun hepinize neyse hoşcakalın.

hadi güle güle kuzu

selam hanımlar =) giremedim bugün topige aklım burdaydı ama =)
online olanları göremiyorum buyüzden herkese sevgileropuyorumnanaktan

selam hanımlar =) giremedim bugün topige aklım burdaydı ama =)
online olanları göremiyorum buyüzden herkese sevgileropuyorumnanaktan
hoşgeldin canım. bugün sanırım sitede yine bazı çalışmalar var hem yavaş hemde bazı özellikler yok.

evet tatlım kimse yok sanırım =(
kvrck adet oldumu acaba biliyomusunuzboshayallersmile
hayır hayatım 18 inde olucam zaten
test yaptım negatif çıktı canım
şu bel agrısından başka şey düşünemiyorum şuan çok fena birden geliyor ayaga dahi kalkamıyorum dayanılcak gibi bişey degil canımı alıyor sanki

kızlar ayıp bize 2. sayfadayız...cıkcıkcık

günaydın hatunlarr
nasılsınız bugün ben hala kötüyüm gece yatamadım
elmacık kemiklerim bile ağrıyoo
geçmiş olsun hepimize canlarımm
lapacııı günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…