- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canım lımonlu ıhlamur ıctım yattım..benım grıpte burnum falan akmıo oksurukte yok ama butun eklemlereımı agrı kapılıo hareket edemıom ve ates basıyo vucudumu
iyiyiz, tepişiyoruz ; ben göbüşüme vuruyorum tepki veriyor. eşim manyak etcen oğlanı dogmadan diyor kaydirigubbakcemile3
gecen akşam midemi üşütümüşüm. soguk meyve suyu içmiştim. en kötü geceydi. ishal, istifra gece dörtte uyuyabildim... tövbe ettim soğuk bişi içmiyorum artıklmaz:
sizde ne var ne yok? nasılsınız
bende bu sabah güzel bi kahvaltı hazırladım ama bulantı dan yiyemedim geldim işyerimde poğaca yedim öğleye doğru:sinifsinif:
sonra öğlen yemek yedim az önce de onu çıkrdm bugün pek iyi geçmiyor benim için
şimdi peynirli çubuk yiyorumakannehir
kızlar b,zim burdaki görevli bana fal baktı...beşik görmüş, tobik bir kızım olacakmış....ay fal ama nasıl sevindim:)))
Bende geçenlerde bahsetmiştim daha önce fal baktırdığım birine tekrar gittim diye o da bana 5 hafta yada en geç 5 ay içinde hamilesin sen dedi. İnşallah bu ay hamileyimdir.
kızım doğru olmasada insanı motive ediyor dimi:))))
Kesinlikle öyle canım. Bİr umut işte... Fala inanma falsız da kalma demişler.
Bu arada kızlar cumartesi bende misafir vardı önceki akşamında mantı açmıştım yanına ne yapsam acaba derken canım zeytinyağlı taze fasulye çekti. Bende buzluktan çıkartıp yaptım. dün de bir yere davetliydik gittiğimiz kişi de zeytinyağlı taze fasulye yapmış ve resmen yemek için sabırsızlandım. Cuma gününden beri canım acayip taze fasulye istiyor. şimdi bile aklımda o var. dolaptan çıkartıp yiyim diye geçiriyorum aklımdan :))
canlarım nette sorun vardı anca açabildim forumu ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüyorum hepinize hasta arkadaşlarım iyi bakın kendinize çok gçmiş olsun hepinize neyse hoşcakalın.
ay kuzum canım istedi eve gidip bende yapsam....çok severim bennn
hoşgeldin canım. bugün sanırım sitede yine bazı çalışmalar var hem yavaş hemde bazı özellikler yok.selam hanımlar =) giremedim bugün topige aklım burdaydı ama =)
online olanları göremiyorum buyüzden herkese sevgileropuyorumnanaktan
selam hanımlar =) giremedim bugün topige aklım burdaydı ama =)
online olanları göremiyorum buyüzden herkese sevgileropuyorumnanaktan
hoşgeldin canım. bugün sanırım sitede yine bazı çalışmalar var hem yavaş hemde bazı özellikler yok.
hayır hayatım 18 inde olucam zatenevet tatlım kimse yok sanırım =(
kvrck adet oldumu acaba biliyomusunuzboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?