Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende 82liyim ama minyon ve zayıfsan küçük gösteriyor olabilirsin ben öleyim mesela

82 liyim cnm ben bilmiyorumkismile

offf yaaa geç kaldığımı gördüm bi kez daha beden 1 yaş küçüşsün ve ikinci bebiş istiyosunn eduttttttttttttttt şunlara bak ya bebişkomda böyleydi. bu arada çok hoş görünüyosun tatlım maşallahh

d_kupcu, kvrck, lapaci günaydııııııııııııııııııın nasılsınız bakimm

kıvırcığım nasılsın anlat hele zemuszemus
napıyım hayatım ilaç alıyorum sürekli belim yüzünden bide sıcak havlu koyuyorum sürekli
napcamı şaşırdım

hamişler kanal d de hamişlerin sırt agrılarından bahsediyorlar hamileler mutlaka topuklu ayakkabı giysin diyolar 4 cm civarında ama kalın topuklu olsun diyolar o sırt agrısına iyi geliyomuş duyunca çok şaşırdım akannehir

BebisKoM88+, bitte, kvrck, lapaci+, halev, mugmug1, edut
gunaydın herkese nasılsınız bugun...
ben dun 3 seans lımonlu ıhlamur terleme ve soguk algınlıgı ıcın ıcın ve vıtamın aldıktan sonra bugun bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendımı...
hemen toparlanmam lazım cunku bugun yarın yumurtlarım Şeniz

Sağol tatlımmmmm :kedi: Valla bir erken yol almışızzz ... Ama seninki daha doğru.
İlk bebiş benim çok acemiliğimdi yani çoook cahildim ama öel olu verdi
bu bebişte ise2 ayda kafayı yedim bebek yokkkk :roflol:
işe bak yaaaaasempatiksalakcinni

kıvırcığım ne var acaba belinde bi doktora falan gitseydin Allah korusun bel fıtığı falan olmasın

Fotolarım var albümde cnm baka bilirsin. Çok ufak tefek sayılmam :roflol:

fotograflara baktım hayatım maşallah çok tatlı çıkmışsınız kızında aynı sen valla rabbim saglıklı uzun ömürler nasip etsin ama ben nazara çok inanırım ya bence kaldır fotoları ordan nazar deger

bende onu ızlıyorum suan canım...
bana doktor kac yıl once kızmıstı bel agrısından gıttıgımde hep spor ayakkabı duz taban gıyyıyorum dıye..
az da olsa bayanların topuklu gıymesı lazımmıs bel uygun seklını alsın dıye...
ben de hıc sevmıyorum topuklu gıymeyı :1closedeyes:

kıvırcığım ne var acaba belinde bi doktora falan gitseydin Allah korusun bel fıtığı falan olmasın
canım eşim baktıda fıtıga benzemiyor dedi hatta hiçbişeye benzemiyor dedi sempatiksalakcinni
krem sürüp ovdu birazcık bide ilaç verdi bide sıcak havlu koyduk şimdi en azından yatabiliyorum dün akşam ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum ölcektim agrıdan

bu arada kızlar ben balsütpolen aldım da ne zaman kullanmaya başlasam ki adetten sonra mı

günaydın canım en azından daha iyi olmuşsun yarına kalmaz toparlanırsın ama havalar soğudu dikkatli toparlan

Herkese günaydin ....Nasilsiniz sekerler?
Ben pek giremiyorum bu aralar isler yogun...

günaydın canım nerelerdesin sen

canım benimde ilk olacak merak etme benim kardeşim ben 2 yaş küçük 2 çocuğu var en büyüğü 6 yaşında ben napim

Fotolarım var albümde cnm baka bilirsin. Çok ufak tefek sayılmam :roflol:

bakayım hemen resimlerine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…