günaydınnnnnnnnnnnn
ya sen kaç yaşındasın ki ikinciyi istiyosun burda çok küçük gösteriyosun da :uhm:
bende 82liyim ama minyon ve zayıfsan küçük gösteriyor olabilirsin ben öleyim mesela
82 liyim cnm ben bilmiyorumkismile
d_kupcu, kvrck, lapaci günaydııııııııııııııııııın nasılsınız bakimm
napıyım hayatım ilaç alıyorum sürekli belim yüzünden bide sıcak havlu koyuyorum süreklikıvırcığım nasılsın anlat hele zemuszemus
Fotolarım var albümde cnm baka bilirsin. Çok ufak tefek sayılmam :roflol:
Herkese günaydin ....Nasilsiniz sekerler?
Ben pek giremiyorum bu aralar isler yogun...
offf yaaa geç kaldığımı gördüm bi kez daha beden 1 yaş küçüşsün ve ikinci bebiş istiyosunn eduttttttttttttttt şunlara bak ya bebişkomda böyleydi. bu arada çok hoş görünüyosun tatlım maşallahh
napıyım hayatım ilaç alıyorum sürekli belim yüzünden bide sıcak havlu koyuyorum sürekli
napcamı şaşırdım
hamişler kanal d de hamişlerin sırt agrılarından bahsediyorlar hamileler mutlaka topuklu ayakkabı giysin diyolar 4 cm civarında ama kalın topuklu olsun diyolar o sırt agrısına iyi geliyomuş duyunca çok şaşırdım akannehir
hamişler kanal d de hamişlerin sırt agrılarından bahsediyorlar hamileler mutlaka topuklu ayakkabı giysin diyolar 4 cm civarında ama kalın topuklu olsun diyolar o sırt agrısına iyi geliyomuş duyunca çok şaşırdım akannehir
kızz ya bende şimdi sende bahsetmiştim nerlerdesin sen bakaıyım sositososito
minyonum benimmmm hihoyyyt hihoyyytbende 82liyim ama minyon ve zayıfsan küçük gösteriyor olabilirsin ben öleyim mesela
canım eşim baktıda fıtıga benzemiyor dedi hatta hiçbişeye benzemiyor dedi sempatiksalakcinnikıvırcığım ne var acaba belinde bi doktora falan gitseydin Allah korusun bel fıtığı falan olmasın
BebisKoM88+, bitte, kvrck, lapaci+, halev, mugmug1, edut
gunaydın herkese nasılsınız bugun...
ben dun 3 seans lımonlu ıhlamur terleme ve soguk algınlıgı ıcın ıcın ve vıtamın aldıktan sonra bugun bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendımı...
hemen toparlanmam lazım cunku bugun yarın yumurtlarım Şeniz
offf yaaa geç kaldığımı gördüm bi kez daha beden 1 yaş küçüşsün ve ikinci bebiş istiyosunn eduttttttttttttttt şunlara bak ya bebişkomda böyleydi. bu arada çok hoş görünüyosun tatlım maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?