dün bana fal baktı burdaki erkek görevli size beşik var tombik bir kız çocuğu dedi:))) kızlar hiç inanmadığım halde ki bu ay testte yaptı doktor bildiğim halde umutlandım biliyormusunuz....dün gece başka topikte eski usul gebelik testi vardı bir kaba idrarını yapıyorsun, tanecikler varmış onlara dibe çökerse değilmişsin çökmez yüzeyde kalırsa hamileymişsin....onu yaptım....bende tortu mortu yoktuç...ne tepede ne dipte:)))
hım ewet bunu düşünmemiştim olabilir canım çok çabuk kapıyorum zaten enfeksiyonukuzu benimde bir ara olmuştu iki büklüm gezdim...bel zannettim..ama idrar yolu enfeksiyonuymuş...bir versen ya tahlil
günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
kvrck geçmiş olsun canımm
lorkeeem iyi olmana sevindimm
edut halev bebişkom bitte sizler nasılsınızzzzzzzzz
alemsin ya öle mi anlaşılır ooo iyiki testler çıkmış :roflol:
hım ewet bunu düşünmemiştim olabilir canım çok çabuk kapıyorum zaten enfeksiyonu
sagol canım nasılsın
iyiyiz annecik sen nasılsın...
bende dün geceki saçmalığımı anlatıyordum:)))
[URL="http:
kizlar herkese gunaydinn .topigi bir actim buyuk abtest ,kucuk abdestt i okudumm bune yaa dedimm:smiley-cool:
günaydın tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
ay evet kuzu...yaptım bir kaba 5 saat beklemek lazımmış..millet görecek diyede sakladım...sabahın 6 snda uyandım bakmaya...baktım şeffaf bi idrar:)))delikafadulden
bizde şimdi iyiyiz ama din akşam bel eklem ağrılarım vardı
sabahta hem bulantım hem ağrılaım vardı zar zor kalktım hazırlandım evden çıktık
dolu yağıyordu ama şimdi kesildi
canım benim yaa zorluyor bebiş beni idare etmeye çalışıyorum akşamları kendimi çok bitkin hissediyorum
az kaldı kızlar inş. bu hafta ve önümüzdeki hafta bol hamişli bir hafta olur:Saruboceq:
kizlar burada havalar bir firtina var kar kar karr kasimdan beri karr .
allahim gucune gitmesin de ne olur yarabbim busene biraz fazla olduuuu:Saruboceq:bir an once gunes acsin yarabbimm AMINNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:
İdrarla Ypılan Hamilelik Testi İlişkiden Ne Kadar Sonra Sonuç Verir? İdrarla Yapılan Hamilelik Testi ilişkiden hemen sonraki bir kaç günlerde sonuç veremez. İdrarla Yapılan Hamilelik Testi doğru sonuç verebilmesi için adet gecikmesi olana kadar beklemek vedaha sonra test yapmak gerekir. Bunun nedeni, İdrarda gebelik testi gebeliğe bağlı oluşan HCG hormonunun anne kanından idrara geçmesi sonucu idrarda saptanması mantığına dayanır.
barays cimm bebisin anne ben burdayim diyór .biraz daha sabret 3 ay bitene kadar boyle zorlanirmisin guzelimm.kendinide fazla yorma birak kalsin ev islerii..ben oyle diyorum ama bende dayanamam gerciyaa evde is olsa hasta olsam dayanamm aslindakaydirigubbakcemile3
günaydın canım hoşgeldin
bence de doğru mantık boşuna dr lar demiyorlar adet gecikmesinin üzerinden en az 7 en fazla 10 gün sonra bakın diye
bence de doğru mantık boşuna dr lar demiyorlar adet gecikmesinin üzerinden en az 7 en fazla 10 gün sonra bakın diye
kizzzzzzz senn bizi catlatmayamio geldin dunyayaa:mymeka:burdada hafıf gunes var bugun ama yıne de serın gıbı hava ...
oglen apartman gunum var bıraz gıdeyım de degısıklık olsun hem guzel yıyecekler olur :dance:
sonrada bıraz yurusyus yapmayı eve gelınce de dus alıp esım gelene kadr yatmayı dusunuyorum nasıl ama yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?