Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ne demistin sempatiksalakcinni

ay sorma canim hic giremiyorum isler cok yogun bu aralar.
Arada bazen okuyup cikiyorum hemen.
Nasilsin bakalim?

kolay gelsin tatlım özlettin kendini kupcu diye bi arkadaşla konuştukta 82 doğumluymuş ikinci bebek istiyomuş bende kızdııııııım kendime dedim bebişkomda küçücük bebek istiyoo eduta şikayet ettim seni heuheuheu kulakların çınlamıştır guclubacismile

kızım kıllığına geliyor bunlar....şaka bir yana çokta güzel bir kız ben baktım resimlerine maşallah boyuncada kızı var ki oda aynı annesi...napalım bacım kısmetten ötesi yalan

ıyı bari o baktıysa anlamıstır kotu bısey olmadıgını ya zorladın yada usuttun belkı de ...
yada daha guzel bı sebepten doılayı agrıların erken basladı opuyorumnanaktan

sırnaşık şey demek öyle ben diyorum ne oluyo kulaklarima sempatiksalakcinni
Herseyin hayirlisi tatlim..

canım ya bel ağrısı çok kötü olur ben bayılmıştım ağrısından kas gevşeticilerle düzelmeyi bekle yalnız yımırtlama gününde de beline dikkat ett bende sölemesiii opuyorumnanaktan

Arkadaşlar önemli olan ne yaş ne sayı...
Siz kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman çocuk sahibi oluyorsunuz..
Genç yaşta anne olmak çok zor.
Aklım olsa şimdi doğururdum ilkini
Amannn bir de ikiz olsa valla süperrrr olurdu....

Bu arada nazara bende inanırım ama benim hayatıma nazar deymez görenduyan kaçıyooo valla :roflol:

kızım kıllığına geliyor bunlar....şaka bir yana çokta güzel bir kız ben baktım resimlerine maşallah boyuncada kızı var ki oda aynı annesi...napalım bacım kısmetten ötesi yalan

offfff offf Allah bizede verir elbett :Saruboceq:

bu arada kızlar ben balsütpolen aldım da ne zaman kullanmaya başlasam ki adetten sonra mı
bence hemen ıc onun ıcın adet oncesı sonrası dıye bısey yok farklı bıcok faydasdı oldugu ıcın ıcın bakalım esın de ıcsın sen de

Iyiyim tatlim..Sen nasilsin?
Evet yumurtlama günlerimdeyim..Calismalar tam gaz sırnaşık şey
Sende öyle olman lazim dimi?

valla benım hemen adet sonrası yıne geldı yumurtlama akıntısı bende ne olur ne olmaz o gunlere de onem verdım ama normal bekledıgım gun 3 gun sonra bakalım bı dolu bı bos gıdıyoz sımdılık :kedi:

nası yanii :uhm: :uhm:

İyiyim cnm beklemedeyim işte...
Ama sanırım 2-3 ay beklicem ben daha öfffffffff

bende beklemedeyim bacım...antibiyotik kullanıyorum ve bu ay yumurtlamadım bide akıntım felanda olmadı...aman kuzu neyse hayırlısı canım

Ben şu yumurtlama gününü bir bulamadım valla :1no2:

resimlerine baktım maşallah canım kız aynı sen avatarda ki resminde de aynı barbi bebeklerine benzemişsin.

bu arada bende yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum hatta hiç anlamıyorum:çok üzgünüm:

ıyı bari o baktıysa anlamıstır kotu bısey olmadıgını ya zorladın yada usuttun belkı de ...
yok canım ya test yaptım negatif çıktı hem bel agrısı hamişlikte bu kadar erken belirti vermezmiş

canım ya bel ağrısı çok kötü olur ben bayılmıştım ağrısından kas gevşeticilerle düzelmeyi bekle yalnız yımırtlama gününde de beline dikkat ett bende sölemesiii opuyorumnanaktan
ewet canım ya hiç bel agrısı yaşamamıştım felaket bişimiş dayanılcak gibi degil
tamam canım başlarım ben hemen sagol

bende beklemedeyim bacım...antibiyotik kullanıyorum ve bu ay yumurtlamadım bide akıntım felanda olmadı...aman kuzu neyse hayırlısı canım

Öle şimdi deyince olmaz biliyorum. Hem biraz bekleyeyim de kıymeti olsun ya
hem birazda hayatımı düzenliyeyim diyorum:
Bu sabah panik yaptım olunca ne olucak nereye yatırırım eşim nasıl tepki verir ya kızım offfff offfffff annem 2. yi bakmıcak bakıcıya vere bilecekmiyim. İş yerinde nasıl karşılanır oyyy oyyy derdim çoook boshayallersmile

Evet bende merak ediyorum evde yaptığımız testler ne kadarlık gebeliği göre biliyor.. ????

dün bana fal baktı burdaki erkek görevli size beşik var tombik bir kız çocuğu dedi:))) kızlar hiç inanmadığım halde ki bu ay testte yaptı doktor bildiğim halde umutlandım biliyormusunuz....dün gece başka topikte eski usul gebelik testi vardı bir kaba idrarını yapıyorsun, tanecikler varmış onlara dibe çökerse değilmişsin çökmez yüzeyde kalırsa hamileymişsin....onu yaptım....bende tortu mortu yoktuç...ne tepede ne dipte:)))

kuzu benimde bir ara olmuştu iki büklüm gezdim...bel zannettim..ama idrar yolu enfeksiyonuymuş...bir versen ya tahlil

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
kvrck geçmiş olsun canımm
lorkeeem iyi olmana sevindimm
edut halev bebişkom bitte sizler nasılsınızzzzzzzzz

Bizde ayni tatlim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…