ne demistin sempatiksalakcinni
ay sorma canim hic giremiyorum isler cok yogun bu aralar.
Arada bazen okuyup cikiyorum hemen.
Nasilsin bakalim?
offf yaaa geç kaldığımı gördüm bi kez daha beden 1 yaş küçüşsün ve ikinci bebiş istiyosunn eduttttttttttttttt şunlara bak ya bebişkomda böyleydi. bu arada çok hoş görünüyosun tatlım maşallahh
gunaydın bebıskom nasılsın ..yumurtlama gunlerındemısın nası gıdıyo calısmalar...
canım eşim baktıda fıtıga benzemiyor dedi hatta hiçbişeye benzemiyor dedi sempatiksalakcinni
krem sürüp ovdu birazcık bide ilaç verdi bide sıcak havlu koyduk şimdi en azından yatabiliyorum dün akşam ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum ölcektim agrıdan
kolay gelsin tatlım özlettin kendini kupcu diye bi arkadaşla konuştukta 82 doğumluymuş ikinci bebek istiyomuş bende kızdııııııım kendime dedim bebişkomda küçücük bebek istiyoo eduta şikayet ettim seni heuheuheu kulakların çınlamıştır guclubacismile
canım eşim baktıda fıtıga benzemiyor dedi hatta hiçbişeye benzemiyor dedi sempatiksalakcinni
krem sürüp ovdu birazcık bide ilaç verdi bide sıcak havlu koyduk şimdi en azından yatabiliyorum dün akşam ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum ölcektim agrıdan
kızım kıllığına geliyor bunlar....şaka bir yana çokta güzel bir kız ben baktım resimlerine maşallah boyuncada kızı var ki oda aynı annesi...napalım bacım kısmetten ötesi yalan
bence hemen ıc onun ıcın adet oncesı sonrası dıye bısey yok farklı bıcok faydasdı oldugu ıcın ıcın bakalım esın de ıcsın sen debu arada kızlar ben balsütpolen aldım da ne zaman kullanmaya başlasam ki adetten sonra mı
Iyiyim tatlim..Sen nasilsin?
Evet yumurtlama günlerimdeyim..Calismalar tam gaz sırnaşık şey
Sende öyle olman lazim dimi?
Iyiyim tatlim..Sen nasilsin?
Evet yumurtlama günlerimdeyim..Calismalar tam gaz sırnaşık şey
Sende öyle olman lazim dimi?
Arkadaşlar önemli olan ne yaş ne sayı...
Siz kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman çocuk sahibi oluyorsunuz..
Genç yaşta anne olmak çok zor.
Aklım olsa şimdi doğururdum ilkini
Amannn bir de ikiz olsa valla süperrrr olurdu....
Bu arada nazara bende inanırım ama benim hayatıma nazar deymez görenduyan kaçıyooo valla :roflol:
İyiyim cnm beklemedeyim işte...
Ama sanırım 2-3 ay beklicem ben daha öfffffffff
Ben şu yumurtlama gününü bir bulamadım valla :1no2:
yok canım ya test yaptım negatif çıktı hem bel agrısı hamişlikte bu kadar erken belirti vermezmişıyı bari o baktıysa anlamıstır kotu bısey olmadıgını ya zorladın yada usuttun belkı de ...
yada daha guzel bı sebepten doılayı agrıların erken basladı opuyorumnanaktan
ewet canım ya hiç bel agrısı yaşamamıştım felaket bişimiş dayanılcak gibi degilcanım ya bel ağrısı çok kötü olur ben bayılmıştım ağrısından kas gevşeticilerle düzelmeyi bekle yalnız yımırtlama gününde de beline dikkat ett bende sölemesiii opuyorumnanaktan
tamam canım başlarım ben hemen sagolbence hemen ıc onun ıcın adet oncesı sonrası dıye bısey yok farklı bıcok faydasdı oldugu ıcın ıcın bakalım esın de ıcsın sen de
valla benım hemen adet sonrası yıne geldı yumurtlama akıntısı bende ne olur ne olmaz o gunlere de onem verdım ama normal bekledıgım gun 3 gun sonra bakalım bı dolu bı bos gıdıyoz sımdılık :kedi:
bende beklemedeyim bacım...antibiyotik kullanıyorum ve bu ay yumurtlamadım bide akıntım felanda olmadı...aman kuzu neyse hayırlısı canım
yok canım ya test yaptım negatif çıktı hem bel agrısı hamişlikte bu kadar erken belirti vermezmiş
ewet canım ya hiç bel agrısı yaşamamıştım felaket bişimiş dayanılcak gibi degil
tamam canım başlarım ben hemen sagol
bence hemen ıc onun ıcın adet oncesı sonrası dıye bısey yok farklı bıcok faydasdı oldugu ıcın ıcın bakalım esın de ıcsın sen de
valla benım hemen adet sonrası yıne geldı yumurtlama akıntısı bende ne olur ne olmaz o gunlere de onem verdım ama normal bekledıgım gun 3 gun sonra bakalım bı dolu bı bos gıdıyoz sımdılık :kedi:
ıyı bari o baktıysa anlamıstır kotu bısey olmadıgını ya zorladın yada usuttun belkı de ...
yada daha guzel bı sebepten doılayı agrıların erken basladı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?