Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar acil cevap civanperçemi mi arslan pençesi mi ben enfeksiyon için hangisini alayım dışarı çıkıcam da

mrb kızlar ancak okudum sabah maşallah iyi kaynatmışsınız
ben izin aldım öğleden sonra gidicem eve kızlar
ilaç içtim biraz daha iyiyim
kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım

kizzzzzzz senn bizi catlatmayamio geldin dunyayaa:mymeka:
kimbilir neler yersiniz simdiiii ..havada serin olmasina raziyim yawww:dilcikar:

yok canım yaa kaydirigubbakcemile2

kızlar acil cevap civanperçemi mi arslan pençesi mi ben enfeksiyon için hangisini alayım dışarı çıkıcam da

cıvanpercemı yumurtalık vs enfeksıyonlarına ıyı gelıyor dıyor hem ıdrar sokturucu vs ama adet sokturucu olarakta ıcılıo ters etkı yapmasın sana

yok canım yaa kaydirigubbakcemile2

cıvanpercemı yumurtalık vs enfeksıyonlarına ıyı gelıyor dıyor hem ıdrar sokturucu vs ama adet sokturucu olarakta ıcılıo ters etkı yapmasın sana
haklısın canım bende kesin enfeksiyon var eminim ama adetim çok düzenli bozulsun da istemiyorum korkuyor4um napcam bilemedim sogan kürü mü uygulasam acaba

haklısın canım bende kesin enfeksiyon var eminim ama adetim çok düzenli bozulsun da istemiyorum korkuyor4um napcam bilemedim sogan kürü mü uygulasam acaba

canım soganı da adetın ılk gunu baslaman uygun...
senın suan gunun yakın oldugu ıcın bence sadece bolbol su ıc ve gununu bekle..bısey olmadıgına emın oldugunda basla ne ıceceksen

canım soganı da adetın ılk gunu baslaman uygun...
senın suan gunun yakın oldugu ıcın bence sadece bolbol su ıc ve gununu bekle..bısey olmadıgına emın oldugunda basla ne ıceceksen

sana katılıyorum canım
kvrck bence evdesin dinlen hiçbirşey uygulama kendini riske atma tatlımolumunekankayizsmile

adetime 6 gün kaldı, kasık ağrım ver birde çok sinirim bozuk demin iş yerinden biriyle resmen kavga ettim patrona yakalıandık...ay rezil oldum karşısında ağlamalı...heklıydım allahtan ama ne oluyor bana bilmiyorum

selam kızlar topic hala düzelmemiş=(
nasılsınız bakalım

hosgeldınn canım...
benım suan duzgun acılıo topık ama dun hıc acılmadı nerdeyse...
bu arada suan topıkte 3 anne adayı 3 de anne aday adayı var ...
dıger 3 u bıraz bıze surunsun bakalım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım haklıymışsın sıkma canını
bazı insanlarla çalışmak gerçekten zordur:teselli:

selam kızlar topic hala düzelmemiş=(
nasılsınız bakalım

canım evet yavaş işliyor idare edecez artıkvereliniortak

oy oy insallah :teselli:

canım evet yavaş işliyor idare edecez artıkvereliniortak

ayselim iyiden iyiye başladı senin bulantılar bilmiyorumkismile
benimde 7haftada başlayan bulantı ve kusmalarım 2kilo verdirmişti
ama kuşum sabret 16 haftada azalıyo hatta kalmıyo gibikaydirigubbakcemile5

Kendi özel işimi istiyorum sanki...müşteriye ayrı anlat adamı ayrı ikna et bıktım...ama bu ara bende gerginim biraz...bu hergün yaşadığım olay ama bu kadar tepki vermezdim doldum galiba

kız hamişler dua edin bari bize bizde sürtünelim sizekaydirigubbakcemile5

Kendi özel işimi istiyorum sanki...müşteriye ayrı anlat adamı ayrı ikna et bıktım...ama bu ara bende gerginim biraz...bu hergün yaşadığım olay ama bu kadar tepki vermezdim doldum galiba

regle yakın sınırlerı ve butun hormonları oynuyo sanırım ınsanın ondan olsa gerek..
gececek bu gunler deyıp kendını teskin etmeye bak zemuszemus

ayselim iyiden iyiye başladı senin bulantılar bilmiyorumkismile
benimde 7haftada başlayan bulantı ve kusmalarım 2kilo verdirmişti
ama kuşum sabret 16 haftada azalıyo hatta kalmıyo gibikaydirigubbakcemile5

evet baya bi etkilenmeye başladım
bulantım kusmamda arttı hayırlısı bebişim tutunsun bana da çekerim sorun değil

anlık tepkiler olabiliyor beyinlerimiz yoruluyor bazen en ufak şeyi kaldıramaz olabiliyoruz maalesef

kız hamişler dua edin bari bize bizde sürtünelim sizekaydirigubbakcemile5

amin inşallah kızlar biz sizi bekliyoruz:Saruboceq:

regle yakın sınırlerı ve butun hormonları oynuyo sanırım ınsanın ondan olsa gerek..
gececek bu gunler deyıp kendını teskin etmeye bak zemuszemus

6 günüm var aslında erken ama tahminen ilaç kullanıyorum ya erkenmi olacağım nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…