yemeği hazırlayıp yedikten sonra kendimi kanepeye attım
valla evin dağınıklığına bende dayanamıyorum ama
kımıldamaya dermanın olmayınca kalıyor maalesef işler
2 haftadır zorlanıyordum bu hafta daha zor geçecek galiba çalışıyorum o da yoruyor benimafoldumben
canim benimmm :teselli:gececek annesii bebisini kucagina aldigin ani duslee ayy o gunleri n zaman gircez yarabbimmm:1no2:
kizzzzzzz senn bizi catlatmayamio geldin dunyayaa:mymeka:
kimbilir neler yersiniz simdiiii ..havada serin olmasina raziyim yawww:dilcikar:
kızlar acil cevap civanperçemi mi arslan pençesi mi ben enfeksiyon için hangisini alayım dışarı çıkıcam da
haklısın canım bende kesin enfeksiyon var eminim ama adetim çok düzenli bozulsun da istemiyorum korkuyor4um napcam bilemedim sogan kürü mü uygulasam acabayok canım yaa kaydirigubbakcemile2
cıvanpercemı yumurtalık vs enfeksıyonlarına ıyı gelıyor dıyor hem ıdrar sokturucu vs ama adet sokturucu olarakta ıcılıo ters etkı yapmasın sana
haklısın canım bende kesin enfeksiyon var eminim ama adetim çok düzenli bozulsun da istemiyorum korkuyor4um napcam bilemedim sogan kürü mü uygulasam acaba
canım soganı da adetın ılk gunu baslaman uygun...
senın suan gunun yakın oldugu ıcın bence sadece bolbol su ıc ve gununu bekle..bısey olmadıgına emın oldugunda basla ne ıceceksen
selam kızlar topic hala düzelmemiş=(
nasılsınız bakalım
adetime 6 gün kaldı, kasık ağrım ver birde çok sinirim bozuk demin iş yerinden biriyle resmen kavga ettim patrona yakalıandık...ay rezil oldum karşısında ağlamalı...heklıydım allahtan ama ne oluyor bana bilmiyorum
selam kızlar topic hala düzelmemiş=(
nasılsınız bakalım
hosgeldınn canım...
benım suan duzgun acılıo topık ama dun hıc acılmadı nerdeyse...
bu arada suan topıkte 3 anne adayı 3 de anne aday adayı var ...
dıger 3 u bıraz bıze surunsun bakalım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım haklıymışsın sıkma canını
bazı insanlarla çalışmak gerçekten zordur:teselli:
canım evet yavaş işliyor idare edecez artıkvereliniortak
canım haklıymışsın sıkma canını
bazı insanlarla çalışmak gerçekten zordur:teselli:
Kendi özel işimi istiyorum sanki...müşteriye ayrı anlat adamı ayrı ikna et bıktım...ama bu ara bende gerginim biraz...bu hergün yaşadığım olay ama bu kadar tepki vermezdim doldum galiba
ayselim iyiden iyiye başladı senin bulantılar bilmiyorumkismile
benimde 7haftada başlayan bulantı ve kusmalarım 2kilo verdirmişti
ama kuşum sabret 16 haftada azalıyo hatta kalmıyo gibikaydirigubbakcemile5
Kendi özel işimi istiyorum sanki...müşteriye ayrı anlat adamı ayrı ikna et bıktım...ama bu ara bende gerginim biraz...bu hergün yaşadığım olay ama bu kadar tepki vermezdim doldum galiba
hosgeldınn canım...
benım suan duzgun acılıo topık ama dun hıc acılmadı nerdeyse...
bu arada suan topıkte 3 anne adayı 3 de anne aday adayı var ...
dıger 3 u bıraz bıze surunsun bakalım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kız hamişler dua edin bari bize bizde sürtünelim sizekaydirigubbakcemile5
regle yakın sınırlerı ve butun hormonları oynuyo sanırım ınsanın ondan olsa gerek..
gececek bu gunler deyıp kendını teskin etmeye bak zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?