Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende benim erken oldu diye oturup ağladım..
bence takma kafana cnm senin için hayırlı olan tarihi en iyi rabbim bilir..
sen gönlünü ferah tut.. bol bol dua et cnm..:Saruboceq:

Ben kuzenimle aynı yaştayım benim 8 yaşında kızım var
onlar hala yapmaya uğraşıyorlar...
ama onun hayatı benimkinden daha süper o bebeğe takık bende
onun hür hayatınnnaaaa...
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ayyy ilahi yaaa... Allah seni tez vakitte anne yapsın emi. kaydirigubbakcemile3 bi yandan öksürüyorum bi yandan gülüyorum... ölücem sonunda nefessiz kalıp :)

ne güzel işte iki kilo pirzola ısmarladım sanaa zemuszemus

ben arkadaşları geçtim ama kardeşim ve ablamın böyle peş peşe olmuşken bende ne var da olmuyor ve içlerinden bi ben adet düzensizliği yaşıyorum varya ne varsa bende var anam beni doğururken ne yedi içti neler yaptı etti çok merak ediyorum sorarımda ama cevap alamıyorumboshayallersmile

oyyyy kuzuma bak doğurcan tatlım sende verimli bir ailenin evladı olarak :ecrin_bebek:

aman kızlar şimdi oda var ama...çocuk yokken rahatız...umut hep onun için çok istekli deği...şimdi kafamıza esince geziyoruz, eğleniyoruz...saat mekan umurumuzda değil amam bebek olunca o iş hiç öle değil....malum o evin hakimi oluyor

Canım ne demişler 5 parmağın 5'i de bir değil diye. piyango sana çıkmış.ama ne kadar şanslı bir piyango orası tartışılır. Fakat bu çocuk sahibi olmak konusunda şöyle bir durum da var çok ileri düzey bir sıkıntı yoksa çiftlerde er yada geç tıp çare oluyor.Bizimde elbet birgün bebişlerimiz olacak... Belki Ankaralı hatunlar buluşup bebişlerimizi seveceğiz ileride.

evet kızz bazen bende öyle düşünüyorum ye iç eğlen olur elbet diyom ama bu seferde rahata çok alışıyos bebişlerimiz olunca napcaz bakalım boshayallersmile

Evet işin o kısmı da var. arkadaşımın arka arkaya 2 bebeği oldu. Şimdi diyor ki zaten eşimle cinsel hayat diye bişeyimiz kalmadı.Onun dışında hep kısıtlılar.sinemaya gidemiyorlar, alışverişe gitmek bile acayip eziyet oluyor. Fakat hepsine değer diyor. Yani onu kucağına alıp uyumak,kokusunu duymak,anne deyişini dinlemek hepsinin önüne geçiyor diyor.

aferin size yavaş yavaş olumlu yanları görmeye başladınız bahar yaradı galiba opuyorumnanaktan

yahu kızlar nedir bu olumsuz hava böyle.. kendinizi kıyaslamayın başkalarıyla... evet sizle birlikte evlenenlerin bebekleri vardır ama sizden yıllar önce evlenip hala hiç hamile kalamayanlarda çooookk fazla var... her zaman iyileri örnek alıp kıyaslama yapıyoruz... herşey var hayatta.. halimize şükredip beklemeliyiz.. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. vakti zamanı gelince gelicek bebişelr.. o zaman size hatırlatıcam bu karamsarlıklarınızı =))

dimi ama herkese benden klava: klava: klava: klava:

klava:klava:klava:
umutsuz kızlar mı var burda sur bakayım kimmiş bunlarrr:tomato:
gyshnky :tomato:
kvrck :tomato:
edut :tomato:

klava:klava:klava:
umutsuz kızlar mı var burda sur bakayım kimmiş bunlarrr:tomato:
gyshnky :tomato:
kvrck :tomato:
edut :tomato:
ben 8.aydan sonra delirmeye başlıycam herhalde 2 ayım kaldı kafamçokkarıştı

evet kızz bazen bende öyle düşünüyorum ye iç eğlen olur elbet diyom ama bu seferde rahata çok alışıyos bebişlerimiz olunca napcaz bakalım boshayallersmile

kız yazık kocam diyor ki bu yaz tatilden sonra yapsaydık bari:))) sanki oluyorda:)))))))

umutsuz kızlar mı var burda sur bakayım kimmiş bunlarrr
gyshnky
kvrck
edut

o kim...edut diye birini tanımıyorum ben

kocacğımın tahtına oturacak minik kuzu inşallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…