aynen bende bazen öyle düşünüyorum. diyorum belkide hiç olmayacak. Benimde tüm arkadaşlarımın çocukları oldu yada hamileler.Benimle aynı zamanda evlenen bir arkadaşım şimdi 3 aylık hamile. boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 ayyy ilahi yaaa... Allah seni tez vakitte anne yapsın emi. kaydirigubbakcemile3 bi yandan öksürüyorum bi yandan gülüyorum... ölücem sonunda nefessiz kalıp :)
ne güzel işte iki kilo pirzola ısmarladım sanaa zemuszemus
ben arkadaşları geçtim ama kardeşim ve ablamın böyle peş peşe olmuşken bende ne var da olmuyor ve içlerinden bi ben adet düzensizliği yaşıyorum varya ne varsa bende var anam beni doğururken ne yedi içti neler yaptı etti çok merak ediyorum sorarımda ama cevap alamıyorumboshayallersmile
kızımm öyle düşünceksek ben yandımm benle evlenenlerin çocuğu anaokuluna gidyooo abooooooooooo
normal zaman olsa süper olcak ama bu öksürük krizlerinin arasında boğulacak gibi oluyorum :)
ben arkadaşları geçtim ama kardeşim ve ablamın böyle peş peşe olmuşken bende ne var da olmuyor ve içlerinden bi ben adet düzensizliği yaşıyorum varya ne varsa bende var anam beni doğururken ne yedi içti neler yaptı etti çok merak ediyorum sorarımda ama cevap alamıyorumboshayallersmile
:roflol:
aman kızlar şimdi oda var ama...çocuk yokken rahatız...umut hep onun için çok istekli deği...şimdi kafamıza esince geziyoruz, eğleniyoruz...saat mekan umurumuzda değil amam bebek olunca o iş hiç öle değil....malum o evin hakimi oluyor
aman kızlar şimdi oda var ama...çocuk yokken rahatız...umut hep onun için çok istekli deği...şimdi kafamıza esince geziyoruz, eğleniyoruz...saat mekan umurumuzda değil amam bebek olunca o iş hiç öle değil....malum o evin hakimi oluyor
aferin size yavaş yavaş olumlu yanları görmeye başladınız bahar yaradı galiba opuyorumnanaktanEvet işin o kısmı da var. arkadaşımın arka arkaya 2 bebeği oldu. Şimdi diyor ki zaten eşimle cinsel hayat diye bişeyimiz kalmadı.Onun dışında hep kısıtlılar.sinemaya gidemiyorlar, alışverişe gitmek bile acayip eziyet oluyor. Fakat hepsine değer diyor. Yani onu kucağına alıp uyumak,kokusunu duymak,anne deyişini dinlemek hepsinin önüne geçiyor diyor.
yahu kızlar nedir bu olumsuz hava böyle.. kendinizi kıyaslamayın başkalarıyla... evet sizle birlikte evlenenlerin bebekleri vardır ama sizden yıllar önce evlenip hala hiç hamile kalamayanlarda çooookk fazla var... her zaman iyileri örnek alıp kıyaslama yapıyoruz... herşey var hayatta.. halimize şükredip beklemeliyiz.. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. vakti zamanı gelince gelicek bebişelr.. o zaman size hatırlatıcam bu karamsarlıklarınızı =))
klava: klava: klava:
umutsuz kızlar mı var burda sur bakayım kimmiş bunlarrr:tomato:
gyshnky :tomato:
kvrck :tomato:
edut :tomato:
dimi ama herkese bendenklava: klava: klava: klava:
ben 8.aydan sonra delirmeye başlıycam herhalde 2 ayım kaldı kafamçokkarıştıklava: klava: klava:
umutsuz kızlar mı var burda sur bakayım kimmiş bunlarrr:tomato:
gyshnky :tomato:
kvrck :tomato:
edut :tomato:
evet kızz bazen bende öyle düşünüyorum ye iç eğlen olur elbet diyom ama bu seferde rahata çok alışıyos bebişlerimiz olunca napcaz bakalım boshayallersmile
umutsuz kızlar mı var burda sur bakayım kimmiş bunlarrr
gyshnky
kvrck
edut
Evet işin o kısmı da var. arkadaşımın arka arkaya 2 bebeği oldu. Şimdi diyor ki zaten eşimle cinsel hayat diye bişeyimiz kalmadı.Onun dışında hep kısıtlılar.sinemaya gidemiyorlar, alışverişe gitmek bile acayip eziyet oluyor. Fakat hepsine değer diyor. Yani onu kucağına alıp uyumak,kokusunu duymak,anne deyişini dinlemek hepsinin önüne geçiyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?