iidir kürlerle kafayı bozduk işte hayatım
günaydın canım hoşgeldin
ben geldim kıslarr.. günaydıınnnn opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmm....
hastalar yileştimi???
hoşbuldum halevciimmmmm... nasılsın bakalııımmm? iyisin inş?
ıyılık lapacı sen nasılsın...az kakldı dımı cınsıyetını ogrenmeye bebegının ...
ne guzel masallah...
ben bugun fızıken ıyhıyım sukur ruhen dlgalanmalar yasıyorum ama hayırlısı bakalım...
ogleden sonra dısarı cıkıcam arkadaslarla gorusucez bıraz daha kendıme gelırım ınsalhh...
çok şükür iyiyim tatlım şu çocuk meselesini iyice sindirmeye çalışıyorum eskisi kadar kafaya takmıyorum artık neyse ki ama kürlerime ve çalışmalarıma devam ediyorum ama gün aşırı yapmıyorum artık onunlada uğraşamayacağım yoksa iyice soğuyacağımmafoldumben
slm kızlarr ne var ne yok ben pek giremeiyorum bu aralar bulantı ve kusma beni mahvetti dün serum yemek zorunda kaldım yoksa bayılmak üzereydim hastaneye zor yetiştik( yakınlarda hiç hamile haberi yok galiba gözümden kaçmadıysa Rabbim hepinize hayırlı zamanı ne zamnasa o zaman versin bebişlerinizi gönlünüze göre olsun herşey opuyorumnanaktan
slm kızlarr ne var ne yok ben pek giremeiyorum bu aralar bulantı ve kusma beni mahvetti dün serum yemek zorunda kaldım yoksa bayılmak üzereydim hastaneye zor yetiştik( yakınlarda hiç hamile haberi yok galiba gözümden kaçmadıysa Rabbim hepinize hayırlı zamanı ne zamnasa o zaman versin bebişlerinizi gönlünüze göre olsun herşey opuyorumnanaktan
hoşgeldin bitancımm....
geçmiş olsun.. çok kusanlarda serum olayı illaki oluyor... dikkat et kendine.. kussanda illaki yemen gerekiyor birşeyler...
Selam kızlar nasılsınız? Ben dökülüyorum resmen... Dün sabah 7 ye kadar öksürmekten uyuyamadım. Eşimde öksürük şurubu almayı unutmuş,mahvoldum resmen. Sabah dışarıda işim vardı eşimle çıktım evden,daha yeni geldim sayılır. Müge Anlı'yı izliyordum sinirlerim iyice bozuldu ağlamaklı oldum.Biraz nette kafamı dağıtayım dedim.
Hatunlar kocalarından boşanıp yada boşanmayıp başkalarından bebek yapıyorlar sonrada bebeğe kimlik alamıyorlar birde üstüne üstlük bakamıyorum yurda vermeyi denedim diyorlar.
Yüce Rabbim herşeyin en iyisini o bilir ama bunları duyunca canım çok sıkılıyor. Biz burda o kadar uğraş veriyoruz o bebeklere sahip olmak için onca gözyaşı döküyoruz ama hiç haketmeyen böyle kadınlar sahip oluyorlar onlara
bende 2 haftadır hem kusuyodum hem yiyodum zorla da olsa ama 3 gündür bulantıdan ağzıma aldığım lokma anında çıkıyodu 3 gün hiç bişi geçmedi boğazımdan öyle olduğu halde boş mideyle kusuyodum en sonunda serumluk olduk bi tane daha serum alıcam bugün gerçi bugün biraz daha iyiyim dünkü serum iyi geldi bikaç sonra taktırırım belki senin bebiş napıyo canım cinsiyetine az kalmış bende o günlere gelsem de şu bulantılar biraz hafifler belki boshayallersmile
Selam kızlar nasılsınız? Ben dökülüyorum resmen... Dün sabah 7 ye kadar öksürmekten uyuyamadım. Eşimde öksürük şurubu almayı unutmuş,mahvoldum resmen. Sabah dışarıda işim vardı eşimle çıktım evden,daha yeni geldim sayılır. Müge Anlı'yı izliyordum sinirlerim iyice bozuldu ağlamaklı oldum.Biraz nette kafamı dağıtayım dedim.
Hatunlar kocalarından boşanıp yada boşanmayıp başkalarından bebek yapıyorlar sonrada bebeğe kimlik alamıyorlar birde üstüne üstlük bakamıyorum yurda vermeyi denedim diyorlar.
Yüce Rabbim herşeyin en iyisini o bilir ama bunları duyunca canım çok sıkılıyor. Biz burda o kadar uğraş veriyoruz o bebeklere sahip olmak için onca gözyaşı döküyoruz ama hiç haketmeyen böyle kadınlar sahip oluyorlar onlara
lorkee, zeytin1007, bitan, edut napiyosunuss yemeklerinizi yediniz mi bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?