Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iidir kürlerle kafayı bozduk işte hayatım

kıvırcıkım keşke kendine bir meşgale bulabilsen.. zaten oralar ıssız dediğine göre.. uğraşında olmayınca aklında hep hamilelik kürler falan oluyor...kafanı biraz dağıtabilsen daha rahat edersin..

ben geldim kıslarr.. günaydıınnnn opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmm....
hastalar yileştimi???

ıyılık lapacı sen nasılsın...az kakldı dımı cınsıyetını ogrenmeye bebegının ...
ne guzel masallah...
ben bugun fızıken ıyhıyım sukur ruhen dlgalanmalar yasıyorum ama hayırlısı bakalım...
ogleden sonra dısarı cıkıcam arkadaslarla gorusucez bıraz daha kendıme gelırım ınsalhh...

hoşbuldum halevciimmmmm... nasılsın bakalııımmm? iyisin inş?

çok şükür iyiyim tatlım şu çocuk meselesini iyice sindirmeye çalışıyorum eskisi kadar kafaya takmıyorum artık neyse ki ama kürlerime ve çalışmalarıma devam ediyorum ama gün aşırı yapmıyorum artık onunlada uğraşamayacağım yoksa iyice soğuyacağımmafoldumben

3 nisanda öğrenicez canım.. inş gösterirde görürüz cinsiyetini =))
ruhende iyi ol.. bak artık havalarda ısınacak.. daha pozitif olucaz hepimiz...

en güzeli halevcimm... dediğin gibi gün aşırı yapmakda zor.. üstelik kaç ay süreceğide belli değil.. en iyisi canın istediğinde yapmak..dr lar da öyle tavsiye ediyor ama yinede arayı çok da uzun tutmamak lazım

slm kızlarr ne var ne yok ben pek giremeiyorum bu aralar bulantı ve kusma beni mahvetti dün serum yemek zorunda kaldım yoksa bayılmak üzereydim hastaneye zor yetiştik ( yakınlarda hiç hamile haberi yok galiba gözümden kaçmadıysa Rabbim hepinize hayırlı zamanı ne zamnasa o zaman versin bebişlerinizi gönlünüze göre olsun herşey opuyorumnanaktan

Allah kolaylık versın bıtan sıkıntılarının sonunu guzel kılsın ınsallah ...

hoşgeldin bitancımm....
geçmiş olsun.. çok kusanlarda serum olayı illaki oluyor... dikkat et kendine.. kussanda illaki yemen gerekiyor birşeyler...

hoşgeldin bitancımm....
geçmiş olsun.. çok kusanlarda serum olayı illaki oluyor... dikkat et kendine.. kussanda illaki yemen gerekiyor birşeyler...

bende 2 haftadır hem kusuyodum hem yiyodum zorla da olsa ama 3 gündür bulantıdan ağzıma aldığım lokma anında çıkıyodu 3 gün hiç bişi geçmedi boğazımdan öyle olduğu halde boş mideyle kusuyodum en sonunda serumluk olduk bi tane daha serum alıcam bugün gerçi bugün biraz daha iyiyim dünkü serum iyi geldi bikaç sonra taktırırım belki senin bebiş napıyo canım cinsiyetine az kalmış bende o günlere gelsem de şu bulantılar biraz hafifler belki boshayallersmile

Selam kızlar nasılsınız? Ben dökülüyorum resmen... Dün sabah 7 ye kadar öksürmekten uyuyamadım. Eşimde öksürük şurubu almayı unutmuş,mahvoldum resmen. Sabah dışarıda işim vardı eşimle çıktım evden,daha yeni geldim sayılır. Müge Anlı'yı izliyordum sinirlerim iyice bozuldu ağlamaklı oldum.Biraz nette kafamı dağıtayım dedim.
Hatunlar kocalarından boşanıp yada boşanmayıp başkalarından bebek yapıyorlar sonrada bebeğe kimlik alamıyorlar birde üstüne üstlük bakamıyorum yurda vermeyi denedim diyorlar.
Yüce Rabbim herşeyin en iyisini o bilir ama bunları duyunca canım çok sıkılıyor. Biz burda o kadar uğraş veriyoruz o bebeklere sahip olmak için onca gözyaşı döküyoruz ama hiç haketmeyen böyle kadınlar sahip oluyorlar onlara

canım onları ızleyıp hıc guzel beynını ruhunu yorma bence...
Rabbım bazısına bebek vererek ımtıhan edıyor bazısına da vermeyerek ...
oenmlı olan sabırlı olmak ıste ...
sonucuna katlanacagımız seylerı hayırlı zamanda hayırlısıysa deyıp ıstemek

lorkee, zeytin1007, bitan, edut napiyosunuss yemeklerinizi yediniz mi bakiim

ayy canım yyaaa.. en zor şekilde geçiriyosun şansına... inş hepsi bitip geçicek... güzel güzel hamileliğinin tadını çıkarıcaksın sende....
az kaldı cinsiyete =) çok şükür... bende 20 li haftalardakilere bakıp aahh ahhh o günler gelirmi diyorum.. =)))

geçmiş olsun canım ya.. bir türlü toparlanamadın gitti =(( artık güzel haberlerini bekliyoruz...
ya izlemeyin şu tür programları arkadaşlar... gerçek hikaye oldukları da meçhul.. abuk subuk insanlar, abuk subuk hikayeler...
rabbim hayırlısını nasip etsin gayecim... kime ne vereceğini çok iyi bilir o.. verdiklerine nasıl davrandığımızlada ileride hesap vereceğiz. sen sabırlı ol... iste..dile.. rabbim seni de böyle sınıyordur belki...

bende yemeğimi yedim doydum geldim Allah olmayanlara da versin çok şükür iyi kötü yiyebiliyoruz

internet problemimiz var.... gidip geliyorum gitmişsin,z yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…