Selam kızlar nasılsınız? Ben dökülüyorum resmen... Dün sabah 7 ye kadar öksürmekten uyuyamadım. Eşimde öksürük şurubu almayı unutmuş,mahvoldum resmen. Sabah dışarıda işim vardı eşimle çıktım evden,daha yeni geldim sayılır. Müge Anlı'yı izliyordum sinirlerim iyice bozuldu ağlamaklı oldum.Biraz nette kafamı dağıtayım dedim.
Hatunlar kocalarından boşanıp yada boşanmayıp başkalarından bebek yapıyorlar sonrada bebeğe kimlik alamıyorlar birde üstüne üstlük bakamıyorum yurda vermeyi denedim diyorlar.
Yüce Rabbim herşeyin en iyisini o bilir ama bunları duyunca canım çok sıkılıyor. Biz burda o kadar uğraş veriyoruz o bebeklere sahip olmak için onca gözyaşı döküyoruz ama hiç haketmeyen böyle kadınlar sahip oluyorlar onlara
3 nisanda öğrenicez canım.. inş gösterirde görürüz cinsiyetini =))
ruhende iyi ol.. bak artık havalarda ısınacak.. daha pozitif olucaz hepimiz...
slm kızlarr ne var ne yok ben pek giremeiyorum bu aralar bulantı ve kusma beni mahvetti dün serum yemek zorunda kaldım yoksa bayılmak üzereydim hastaneye zor yetiştik( yakınlarda hiç hamile haberi yok galiba gözümden kaçmadıysa Rabbim hepinize hayırlı zamanı ne zamnasa o zaman versin bebişlerinizi gönlünüze göre olsun herşey opuyorumnanaktan
canım az kalmıi cinsiyete oyy oyyy kız mı erkek mi acaba
sempatiksalakcinni
bitancığım çok dikkat et kendine
bende yemeği yerken birden bulantı geliyor ama kendimi zorluyorum yemek için:bbo:
gayeciğim canım geçmiş olsun tatlım
hastalık geldi mi hemen geçmiyor
bende de öksürük devam ediyor
canım o tür programları izleyip canını sıkma
izlersek bizde onların ruh haline döneriz
biz hep kendimizi iyi hissedelim canım
Rabbim ol dedikten sonra bebişin gelecektir
belki de geldi göbüşünde az kaldı öğrenecez merak ediyorum walla
birde eda gelse onu da çok merak ediyorumakannehir
hoşgeldin edutum
halev senin 2. olacak dimi inşallah
okudum hayatım sagol da son kullanma tarihi geçmiş aldıgım şeyin geri verdim son 2 tane kalmış onlarında TArihi geçmiş başka da bu kosssskoca şehirde bulamadım arısütü balpolen i şaka gibi ya kafamçokkarıştıhttp://www.mucizekarisim.com/arisutu.htm
kvrck canım bu sayfayı oku bi istersen
haklısın belki yoktur 6.denememiz bitti beklemek en iyisi biliyorum çogunlugun oldugu gibi seninde 8.ayda oldu farkındayım doktorda bana bi 8 9 ay geçsin dedikvrck seni yakaladımkaydirigubbakcemile5
canım yazdıklarını okudum
senden ricam sana teşhis konulmadan bitkiselde olsa o yöntemleri uygulama tatlım
belki rahatsızlığın yoktur canım
illa ki birşey uygulayacam dersen her insanın rahat tüketebileceğin arı sütü polen karışımını kullan eşinde kullanabiliyor
geçmiş olsun canım benim havalar mahvetti herkesiSelam kızlar nasılsınız? Ben dökülüyorum resmen... Dün sabah 7 ye kadar öksürmekten uyuyamadım. Eşimde öksürük şurubu almayı unutmuş,mahvoldum resmen. Sabah dışarıda işim vardı eşimle çıktım evden,daha yeni geldim sayılır. Müge Anlı'yı izliyordum sinirlerim iyice bozuldu ağlamaklı oldum.Biraz nette kafamı dağıtayım dedim.
Hatunlar kocalarından boşanıp yada boşanmayıp başkalarından bebek yapıyorlar sonrada bebeğe kimlik alamıyorlar birde üstüne üstlük bakamıyorum yurda vermeyi denedim diyorlar.
Yüce Rabbim herşeyin en iyisini o bilir ama bunları duyunca canım çok sıkılıyor. Biz burda o kadar uğraş veriyoruz o bebeklere sahip olmak için onca gözyaşı döküyoruz ama hiç haketmeyen böyle kadınlar sahip oluyorlar onlara
ah hayatım ya keşke keşke ama yok işte bişilerkıvırcıkım keşke kendine bir meşgale bulabilsen.. zaten oralar ıssız dediğine göre.. uğraşında olmayınca aklında hep hamilelik kürler falan oluyor...kafanı biraz dağıtabilsen daha rahat edersin..
ayyy dur tahmin edeyimmm kız olcak bayanssulusmile bakalım tutucak3 nisanda öğrenicez canım.. inş gösterirde görürüz cinsiyetini =))
ruhende iyi ol.. bak artık havalarda ısınacak.. daha pozitif olucaz hepimiz...
ay canım ya tatlı telaşlar bunlar kuzenim eşi 5 ay serum yedi umarım seninki çabucak geçerbende 2 haftadır hem kusuyodum hem yiyodum zorla da olsa ama 3 gündür bulantıdan ağzıma aldığım lokma anında çıkıyodu 3 gün hiç bişi geçmedi boğazımdan öyle olduğu halde boş mideyle kusuyodum en sonunda serumluk olduk bi tane daha serum alıcam bugün gerçi bugün biraz daha iyiyim dünkü serum iyi geldi bikaç sonra taktırırım belki senin bebiş napıyo canım cinsiyetine az kalmış bende o günlere gelsem de şu bulantılar biraz hafifler belki boshayallersmile
benimle birlikte evlenen arkadaşlarımın oldu bi ben kaldım etrafımdaki herkes doğurdu hayırlısı tabiki ama ne bileyim ya kardeşimin 2 tane ablamında 4 tane evladı oldu bende tık yok bazen düşünüyorum da acaba hiç mi olmayacak diye ki inşallah hepimizin olur bilmiyorumkismile
aynen bende bazen öyle düşünüyorum. diyorum belkide hiç olmayacak. Benimde tüm arkadaşlarımın çocukları oldu yada hamileler.Benimle aynı zamanda evlenen bir arkadaşım şimdi 3 aylık hamile. boshayallersmile
aynen bende bazen öyle düşünüyorum. diyorum belkide hiç olmayacak. Benimde tüm arkadaşlarımın çocukları oldu yada hamileler.Benimle aynı zamanda evlenen bir arkadaşım şimdi 3 aylık hamile. boshayallersmile
kızımm öyle düşünceksek ben yandımm benle evlenenlerin çocuğu anaokuluna gidyooo abooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?