Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayeciğim canım geçmiş olsun tatlım
hastalık geldi mi hemen geçmiyor
bende de öksürük devam ediyor
canım o tür programları izleyip canını sıkma
izlersek bizde onların ruh haline döneriz
biz hep kendimizi iyi hissedelim canım
Rabbim ol dedikten sonra bebişin gelecektir
belki de geldi göbüşünde az kaldı öğrenecez merak ediyorum walla

birde eda gelse onu da çok merak ediyorumakannehir

3 nisanda öğrenicez canım.. inş gösterirde görürüz cinsiyetini =))
ruhende iyi ol.. bak artık havalarda ısınacak.. daha pozitif olucaz hepimiz...

canım az kalmıi cinsiyete oyy oyyy kız mı erkek mi acaba
sempatiksalakcinni

bitancığım çok dikkat et kendine
bende yemeği yerken birden bulantı geliyor ama kendimi zorluyorum yemek için:bbo:

bizim işyerinde de nette sorunlar çok olmaya başladı

kvrck seni yakaladımkaydirigubbakcemile5
canım yazdıklarını okudum
senden ricam sana teşhis konulmadan bitkiselde olsa o yöntemleri uygulama tatlım
belki rahatsızlığın yoktur canım

illa ki birşey uygulayacam dersen her insanın rahat tüketebileceğin arı sütü polen karışımını kullan eşinde kullanabiliyor

canım az kalmıi cinsiyete oyy oyyy kız mı erkek mi acaba
sempatiksalakcinni

bitancığım çok dikkat et kendine
bende yemeği yerken birden bulantı geliyor ama kendimi zorluyorum yemek için:bbo:

ayy kızlar inş bir an önce geçer bulantılarınız.. ben ömrümde belki 2 kere ya istifra ettim yada hiç etmedim yani.. o da zehirlenmiştim ondan... çok feci bişi.. mahfoluyorum midem kalktığı zaman... allahtan hiç sıkıntı çekmedim... inşallah siz de ileriki haftalara gelirsinizde geçer tüm sıkıntılarınız...

Sağol Ayselcim. Bende heyecanla merak ediyorum.Umarım bebişim gelmiş ve sessiz sessiz göbüşüme yerleşiyor benimle bağını kuruyordur.

Eda'nın sanırım internetle ilgili bir sorunu var.Forumda olmasa bile Face'de karşılaşırdık onunla ama facede de görmüyorum. Sanırım internetinde sorun var yada seyahate falan gitti internet yok gittiği yerde.

benimle birlikte evlenen arkadaşlarımın oldu bi ben kaldım etrafımdaki herkes doğurdu hayırlısı tabiki ama ne bileyim ya kardeşimin 2 tane ablamında 4 tane evladı oldu bende tık yok bazen düşünüyorum da acaba hiç mi olmayacak diye ki inşallah hepimizin olur bilmiyorumkismile

okudum hayatım sagol da son kullanma tarihi geçmiş aldıgım şeyin geri verdim son 2 tane kalmış onlarında TArihi geçmiş başka da bu kosssskoca şehirde bulamadım arısütü balpolen i şaka gibi ya kafamçokkarıştı
haklısın belki yoktur 6.denememiz bitti beklemek en iyisi biliyorum çogunlugun oldugu gibi seninde 8.ayda oldu farkındayım doktorda bana bi 8 9 ay geçsin dedi
tamam hayatım herşey tamamda benim sürekli kahverengi akıntım oluyor ve ilişkiden kısa bi süre sonra tamamen şişiyor vajinam çok fazla şişiyor hemde ben bunlardan korkuyorum eger bi problem varsa geç kalmak istemiyorum korkuyorum

geçmiş olsun canım benim havalar mahvetti herkesi
sabah bende izledim programı ve deli oldum ya kumandayı televizyona atmamak için zor tuttum kendimi ama kısmet işte herkesin bisınavı var onlar bebek oldu diye sınava tabi tutuluyorlar bizde olmuyor diye kısmet herşey
ah hayatım ya keşke keşke ama yok işte bişiler

3 nisanda öğrenicez canım.. inş gösterirde görürüz cinsiyetini =))
ruhende iyi ol.. bak artık havalarda ısınacak.. daha pozitif olucaz hepimiz...
ayyy dur tahmin edeyimmm kız olcak bayanssulusmile bakalım tutucak
ay canım ya tatlı telaşlar bunlar kuzenim eşi 5 ay serum yedi umarım seninki çabucak geçer
artık dogduktan sonra acısını çıkartırsın bebişten

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

aynen bende bazen öyle düşünüyorum. diyorum belkide hiç olmayacak. Benimde tüm arkadaşlarımın çocukları oldu yada hamileler.Benimle aynı zamanda evlenen bir arkadaşım şimdi 3 aylık hamile. boshayallersmile

seninki yine iyiymiş benimle aynı gün düğünü olan kızın şuan 2 aylık bebegi var elinde alsanaalsanasmile

kızımm öyle düşünceksek ben yandımm benle evlenenlerin çocuğu anaokuluna gidyooo abooooooooooo

kızımm öyle düşünceksek ben yandımm benle evlenenlerin çocuğu anaokuluna gidyooo abooooooooooo

kaydirigubbakcemile3 ayyy ilahi yaaa... Allah seni tez vakitte anne yapsın emi. kaydirigubbakcemile3 bi yandan öksürüyorum bi yandan gülüyorum... ölücem sonunda nefessiz kalıp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…