Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben 8.aydan sonra delirmeye başlıycam herhalde 2 ayım kaldı kafamçokkarıştı

CANIMCIĞIM HİÇ TEDAVİSİNİZ 8 AYI ATLAT Kİ 8.AYDA OLACAK SENİNDE BENİM GİBİ BANA ÖYLE GELİYOR
AMA UMUTSUZ OLMA TATLIM VE KENDİNDE HASTALIK ARAMA

kız yazık kocam diyor ki bu yaz tatilden sonra yapsaydık bari:))) sanki oluyorda:)))))))

o kim...edut diye birini tanımıyorum ben

kocacğımın tahtına oturacak minik kuzu inşallah:))))

CANIM BİZDE TATİL PLANINI İPTAL ETTİK
KAFALARI RELAX TUTALIM
HANİ BURDA YEMEKLERDEN KONUŞUYORDUK GÜNCEL HAYATTAN KONUŞUYORDUK
KONULARIN BİRAZ DIŞINA ÇIKARSAK B,RAZ DAHA RAHAT OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUMbilmiyorumkismile

edut.. doktor geçen yaz beni tatile yolladı.. bi git gel sonra tedaviye devam edelim dedi... tatile gidip hamile olarak dönen çok oluyomuş =) kafa rahat olduğu için bebek düşünmediğin için olabiliyomuş....
aam bende işe yaramadı.. çünkü o ay yumurtam olmadı =) progesteron testi yaptırdım ordan çıktı yumurtlamadığım

allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere canlarım
hayırlı zamanlarda inş. :Saruboceq:

sağlığımız yerinde olsunda bebekte er geç gelir
kızlar olmuyo diye düşünürseniz olmaz olacak diyee düşünün canlarım

kızlar yarın görüşürüz ben çıkıyorum öptüm hepinizi

dimi dimi..nasıl yağmur yağıyor bir bilsen

kuzum sen dinle geçenlerde bana biri burda fal baktı bebek gördü ki...evli bebği olmayan birine ne denir bu denir...ama ben görsen yumurlamadıpım halde hamileyim sanıyorum kendimi:)))) kesin tatile ihtiyacım var..........-tatlicadiarzu-

havalar ısınsın, güneş açsın... gelsin deniz kum güneş üçlüsü =))))

ecrincim... doktor yine yumurtan yok demiş sana... rahim filmi önermiş....
rahim filminden hiç korkma.. ben çektirdim ve o ay hamile kaldım. çekilen ay hamile kalan çok kişi var.. bilmiyorum denk mi geldi ama ufak tefek tıkanıklıkları açıyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. gerçi bende tıkanıklık çıkmadı ama işte o ay hamile kaldım....
korkulacak hiç bir yanı da yok... smear testi kadar bir şey....
inş güzel sonuçlar alırsın...

ben kaçıyorum artık.. herkese iyi akşamlaarrrrr.... opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakııınnnn yerimseniben

burası da çok soğuk buz kesiyor resmen

kız akşama yemekte ni varrrr
söyle bakalım?
hamarat arkadaşım neler döktürdün kim bilir?

Canım 1-2 gündür beğendi sos çekiyordu... dünden pirinç pilavım var beğendi sos yaptım üstüne de et kavuruyorum. bu kadar...

Ben akŞama sulu kÖfte yapacaĞım, salata, yoĞurt o kadar...dÜndende bamyam var ama kocam sevmıyor

ayy evet bende çok istiyorum ama

çok sıcak olması di mi lapaci :)

sabah varya kuş sesiyle uyandım süperdi...şimdi karla karışık yağmuta döndü....bide kısa kollu kazak giymiştim kocam öldürür beni böle görse

Kızlar ben gıder sızı Öper.....bye anacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…