ya burdaki doktordan istedim ben çok şiddetli agrın olur dayanamazsın hem anestezi verip yapmamız lazım boşa yaptırma dedi de o yüzden şaşırdımgünayddıınn... evet herkes uyuyorr =))))
rahim filmi normal smear gibi... bir alet gibi birşey yerleştiriyor.. alet dediğime bakma yani minik bir aparat... oradan içeri şırınga gibi birşey ile boyalı bir madde veriyor... bu arada röntgenlerini çekiyor... o sıvıyı ekranda görüyorsun ilerliyorsa sorun yok... tüplere kadar gidiyorsa gayet güzel.. ama bir yerde takılırsa tıkanıklık var.. hepsi bu... aleti yerleştirip röntgeni çekmesi toplamda 5 dk dahi sürmüyor... sıvıyı verirken hafif bir ağrı oluyor.. adet olduğundaki bel ağrısı gibi.. hepsi o.. ben korkuyordum açıkçası.. dedim ki internette okudum biraz acılıymış o yüzden gerginim dedim. okuyorlar öyle yazıları korkarak geliyorlar buraya okumayın sakın dedi.. işlem bittikten sonra ne oldu ağrıdımı dedi =)) yok dedim bişi hissetmedim.. =)
hım anladım canım sagol ama klomen tedavisi için şuan gerek yok galiba bana düzenli adet görüyorum kistimde yokdoktor klomen tedavisi yaptı... 6 defadan sonra klomenden yanıt alınamıyor diye düşünüyorlar.. o yüzden önce rahim filmi çektiriyor sonrada aşılamaya geçelim diyor... aşama bunlar hep anlayacağın.. sen daha klomen teadvisi bile görmedin direkt rahim filmi çektirmezler..
ama ben illa çektireceğim dersende çektirebilirsin.. çünkü doktor karışmıyor film işine.. sen çeken bir yer bulup rahim filmi çektireceğim diyorsun çekiyorlar.. doktorun göndermiş olması gerekmiyor yani..
ama çektirdiğin yer çok önemli.. teknolojik yeni cihazlarda canın yanmıyor. ama eski aletlerde çok yanıyormuş.. onların çekim yöntemi farklı imiş.. ben çooookk araştırmıştım o zaman =)))
birde fiyatı çok değişken.. bazı yerler 350 dedi bana bazı yerler 250.. ben en son pazarlık ede ede 150 ye çektirdim =) sgk yada özel sağlık sigortası karşılamıyor rahim filmini...
tamam tamam tüpler tıkalımı diye bakıyloar kaçıncı ayda yaptılar bunu hayatım yoksa siz mi istediniz
Gunaydın kızlar
nabersiniz?
günaydın canım nasılsınnnnnnn
ıyıyım bebısım sen nasılsın??
pko insanın kaderidir asla geçmez hatta anne karnındayken bile vardı onlarda bu diyor
ewet hayatım genetik miş anne karnındayken bile varmışirsi mi anı genetıkmı bu pko?
hım anladım canım sagol ama klomen tedavisi için şuan gerek yok galiba bana düzenli adet görüyorum kistimde yok
tabi yumoşlarım yeterli büyüklükte oluyor mu ve çatlıyormu onu bilmiyoruz ama
neyse ayseli dinlemekte yarar var galiba bi 8. ay olsun sonra bakayım
doktorlarımda bugün hormonlardan bahsediyor izlemek isteyen varsa kızlar
irsi mi anı genetıkmı bu pko?
ağrılı oluyorsa eski teknoloji aletlerdendir. normalde ağrı yok çünkü...anestezi falan asla gerekmez.. zaten dediğim gibi toplamda 5 dk dahi sürmüyor..
ben 8. ayda çektirdim... doktor önerdi zaten benimde aklımdaydı gittim çektirdim...
ama sen acele etme derim ben... 10-12 ay olsun hele.... sonrasıdna bakarsın duruma...
eğer yumurtlama oluyormu olmuyormu merak ediyorsan adetinin 21. günü herhangi bir sağlık kuruluşunda yada laboratuvarda progesteron testi yaptırabilirsin.. kan veriyorsun kandaki progesteron düzeyineb akıyorlar... b-hcg gibi.. oradan anlıyorsun yumurtlama olmuşmu o ay olmamışmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?