Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya burdaki doktordan istedim ben çok şiddetli agrın olur dayanamazsın hem anestezi verip yapmamız lazım boşa yaptırma dedi de o yüzden şaşırdım
sizin kaçıncı ayda istediler ki yoksa siz mi istediniz

hım anladım canım sagol ama klomen tedavisi için şuan gerek yok galiba bana düzenli adet görüyorum kistimde yok
tabi yumoşlarım yeterli büyüklükte oluyor mu ve çatlıyormu onu bilmiyoruz ama
neyse ayseli dinlemekte yarar var galiba bi 8. ay olsun sonra bakayım

tamam tamam tüpler tıkalımı diye bakıyloar kaçıncı ayda yaptılar bunu hayatım yoksa siz mi istediniz

valla ben yaptırmadım ama normalde deneme süren bitince kontrol ediyorlar...bildiğim lkadarıyla rahşme kadar bir sırınga gibi bişi ile o kanallara ilaç veriyorlar...azcık ağrılıymış

doktorlarımda bugün hormonlardan bahsediyor izlemek isteyen varsa kızlar

pko insanın kaderidir asla geçmez hatta anne karnındayken bile vardı onlarda bu diyor

pkolular aslında daha şanslıymış kızlar çünkü onlarda daha çok yumurtlama olurmuş tabi dogru kullanılırsa

irsi mi anı genetıkmı bu pko?
ewet hayatım genetik miş anne karnındayken bile varmış
ve diyorlar ki şeker ve kalp hastalıgı riski bunlarda çok daha fazlaymış mutlaka kontrol ettirsinler diyor

ağrılı oluyorsa eski teknoloji aletlerdendir. normalde ağrı yok çünkü...anestezi falan asla gerekmez.. zaten dediğim gibi toplamda 5 dk dahi sürmüyor..
ben 8. ayda çektirdim... doktor önerdi zaten benimde aklımdaydı gittim çektirdim...
ama sen acele etme derim ben... 10-12 ay olsun hele.... sonrasıdna bakarsın duruma...
eğer yumurtlama oluyormu olmuyormu merak ediyorsan adetinin 21. günü herhangi bir sağlık kuruluşunda yada laboratuvarda progesteron testi yaptırabilirsin.. kan veriyorsun kandaki progesteron düzeyineb akıyorlar... b-hcg gibi.. oradan anlıyorsun yumurtlama olmuşmu o ay olmamışmı diye

gunaydın mıleettt
bende onu ızlıyorum kıvrck
doktorlarımda bugün hormonlardan bahsediyor izlemek isteyen varsa kızlar

irsi mi anı genetıkmı bu pko?

dıyor kı genetık olma ıhtımalı daha yuksek ...
hatta bebeklıklerınde bunların genelı kucuk bebek olarak dogmuslar dıyor...
hastalıgı onleymeyız erken gelınce ama zarar vermesını onleyebılırız dıyor

bu hastaların kızı olursa eger ergenlik döneminde götürsünler doktora anneden geçebilir bebege diyolar

anladım hayatım ewet bunu yapabilirim galiba

bır kadının koltuk altında kabarık sarı kahve rengınde derı degısımı beneklı gıbı bısey sozkonusysa bu kadın yuksek ınsulın dırencıne sahıptır seker hast kalp hast ve pkolu olabılır dıyor

lorkee, lapaci, kvrck, mugmug1, bitte, halev, edut günaydınn hatunlarr
nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…