neden canım benım??
bayanların vucudu armut tıpıyse buyuk ıhtımalıyle hersey yolundadır demektır hormonlardan oturu dıyor ama elmaya dogru gıdıyorsaa bel ve cevresınde gobek bolgesınde kalınlasma oluyorsa o zaman bı cok hastalıgın habercısı olabılır dıkkat etmek lazım denılıyor...
bu ay benim ostrojenim düşüktü başta sonrada akıntı felan oluşmadı...canımı sıkmayayım diyorum ama galiba yumurtalama olmadı bu ay... inşallah sana oynarız bacım
valla yalan...benim hep derdim basenlerimdi...kalçalarım genişti...son 1-2 yılda midem göbeğim çıktı...ve eğer pko hep benimleyse yanlış işte
edut+, lapaci, kvrck, mugmug1+, halev+, lorkee
Seçenekler
Konuyu E-Mail olarak gönder
Bu Konuya abone ol
edut+, lapaci, kvrck, mugmug1+, halev+, lorkee günaydııın şekerlerrrrrr
cumlemıze hayırlı olsun
ben dun fal baktırdım
bıraz kafam dagılsın dıye :)
hazırandan sonra dedı sempatiksalakcinni
cumlemıze hayırlı olsun
ben dun fal baktırdım
bıraz kafam dagılsın dıye :)
hazırandan sonra dedı sempatiksalakcinni
Seçenekler
Bu Konuya abone ol
mugicim sen nerelerdesin uzun zamandır görüşemedik tatlımm zemuszemus
valla ben normalde fal baktırmam sevmem...sadece burda kahve içince kapar kenim bakar öle eğlenirim...2 gün önce bizim burdaki görevli adam aldı falımı...beşik var kız bebek dedi ama adamla laubali olmayayım diye ne zaman felan demedim...aman yalanda olsa umut kız
canım fazla aklıma getırmemek ıcın buraya az gırmeye karr verdım
valla cok keyıflıyım bu aralar
oyle gunler gecıyor
gecen hafta tatıldeydık yıne
kafa dagıttık
bu kadar dagılmaya bebek gelsın dıyoruz artık
gecen ayda benım 5 gun gecıktı
sankı derler ya gecıkme olurmus oncesınden
hayırlısı dıyoruz
sen nsılsın??
iyi yapmışınızz valla bizde önümüzdeki hafta gitcez tatile 3 güncük olsun yeter dimiii
Seçenekler
Bu Konuya abone ol
kızlaaaarrrr.... Selam nasılsınız? kıvırcığım cepten mesaj çekince bana son gücüm kuvvetimle aldım pc'yi kucağıma girdim hemen topice. Bugün çok kötüyüm. öksürmekten sesim kısıldı... burnuma viks çekiyorum,boğazıma viks sürüp sarıyorum,elimde sürekli sıcak çay var.Su yada çay içmezsem öksürük krizi tutuyor.Gece hiç uyumadım sayılır yine.
Mugişiiiimmm yemin ederim bu sabah aklımda sen vardın... Dedim bu kız hiç gözükmüyor ortalarda acaba bir yere mi gitmişti diye düşündüm. Nasılsın? neler yapıyorsun canım?
günaydın kuzu...kasık ağrım başladı hafif hafif...p.tesi gelicek kırmızılar
kızlaaaarrrr.... Selam nasılsınız? kıvırcığım cepten mesaj çekince bana son gücüm kuvvetimle aldım pc'yi kucağıma girdim hemen topice. Bugün çok kötüyüm. öksürmekten sesim kısıldı... burnuma viks çekiyorum,boğazıma viks sürüp sarıyorum,elimde sürekli sıcak çay var.Su yada çay içmezsem öksürük krizi tutuyor.Gece hiç uyumadım sayılır yine.
Mugişiiiimmm yemin ederim bu sabah aklımda sen vardın... Dedim bu kız hiç gözükmüyor ortalarda acaba bir yere mi gitmişti diye düşündüm. Nasılsın? neler yapıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?