Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet sureklı takıp gerekıyormus seker kalp ıcın
bende ızlıyom
sımd tedavıyı de anlatacak

evet sureklı takıp gerekıyormus seker kalp ıcın
bende ızlıyom
sımd tedavıyı de anlatacak

sırf o değil ki saçta kepek kepek pullanma ciltte kızarıklık şekere dirernç....allah beterinden korunsun..mevsim dönümünde kafamı bir görseniz utanıyırum bu aralar....

ooooo gelecek hafta bayram var ınsallah kızlar
en azından 4 hamıle cıksın ınsallah nilde ---------------------- 22 mart
edut------------------------ 22 mart
bitte----------------------- 22 mart
kardelen_cicegi-------- 22 mart
mugmug1--------------- 23 mart
zeytin1007-------------- 24 mart
gyshnky----------------- 24 mart
nurzul--------------------- 25 mart

lorkee, lapaci, kvrck, mugmug1, bitte, halev, edut günaydınn hatunlarr
nasılsınız
günaydın hayatımmmmmmmmm
kuzu dinlede anlat bizede sana zahmet
tabi şekerim hemen naklen yayın yaparım ben size opuyorumnanaktan

arada da mügeyi izliyorum iki gündür sinir ettiler beni kadın 2 çocugunu para karşılıgı satmış 3.süde 1 aylık bebek onu da satarken yakalanmış ve bunu o kadar dogal anlatıyor ki kadın inanamazsınız ya

sırf o değil ki saçta kepek kepek pullanma ciltte kızarıklık şekere dirernç....allah beterinden korunsun..mevsim dönümünde kafamı bir görseniz utanıyırum bu aralar....

hayatım bende de var o bazen başıma bandana ya da bere takıp çıkıyorum o kadar kötü kafam ama bana psikolojik dediler pkoyla alakası yoktu

kızlar programdan hemen sonra internete veriyolarmış programı ordan akşam izleyebilirsiniz

hayatım bende de var o bazen başıma bandana ya da bere takıp çıkıyorum o kadar kötü kafam ama bana psikolojik dediler pkoyla alakası yoktu

kuzum psikoloji ilede alakalı diyorlar hatta yağlı egzama diyorlar ama ben bir araştırmada okudum pko luların çoğunda varmış

ii bacım...kvrck ın bize bilgilerini dinliyoruz bitanem....
reklamlar girdi fıstıgım

kızlarrrrrr bu arada akşam eşimin nöbeti var 12 de gelicek gece bana eşlik edin internettennnnnnn lütfennnnnnnnnnn

ay kuzuuu keşke(( ama benim bu ay zor bacım ya

kızlar bugun en azından sehıtlerımıze bı fatıha etmeyı unutmayalım ...
Allah hepsınden razı olsun

lorkee, lapaci, kvrck, mugmug1, bitte, halev, edut günaydınn hatunlarr
nasılsınız
sana da gunaydın canım

ınsallah canım benım ...
hepımız guzel haberler ıstıyoruz beklıyoruz artık

ahh bu pkoooo klava:
başa belaa.... uzak olsun hepimizden.....

bayanların vucudu armut tıpıyse buyuk ıhtımalıyle hersey yolundadır demektır hormonlardan oturu dıyor ama elmaya dogru gıdıyorsaa bel ve cevresınde gobek bolgesınde kalınlasma oluyorsa o zaman bı cok hastalıgın habercısı olabılır dıkkat etmek lazım denılıyor...

dkh kesınlıkle kısırlık yapmaz ve kanser yapmaz dıyor...
tuylenme vs olan cocuklard 16 yasından sonra verılebılır bu ılaclar vs denılıyor....
uzun surelı kullanımlardA DA kesınlıkle kısırlıga sebep olmaz dıyor ...
:dilcikar:
ben bılmem doktorun yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…