hadi bakalım gelsin bebişşşşşcumlemıze hayırlı olsun
ben dun fal baktırdım
bıraz kafam dagılsın dıye :)
hazırandan sonra dedı sempatiksalakcinni
ay inşallahhhhhhhh bayılırım tombiş bebeklere ısırıp ısırıp sevceksin onlarıKIVIRCIĞIM biraz sakin ol tatlımm acele etme tüplerin tıkalı olması zaten çok düşük bir ihtimalmiş senin olcakk bebişinn hem de tombişşş
bence dersini çalışmamış o yüzden numara yaptı çok kötüyüm ya kaydirigubbakcemile3yok canım ılla dogustan demıyor ama bebekken bıle baslamıs olabılır dıyor...ılerıkı yaslardada bellı olabılır dıyor ..belkıde ıste senın dedıgın gıbı gobek mıde cıkınca baslamıstır sen de de
gunayydın sana da ...
konuyu anlatan doktora bısey oldu bırden kıtlendı adam oturttu aytug...
heralde adamın kan sekerı mı tansıyonumu ne dustu bırden ...
ay inşallahhhhhhhhhhhhhvalla ben normalde fal baktırmam sevmem...sadece burda kahve içince kapar kenim bakar öle eğlenirim...2 gün önce bizim burdaki görevli adam aldı falımı...beşik var kız bebek dedi ama adamla laubali olmayayım diye ne zaman felan demedim...aman yalanda olsa umut kız
kızlaaaarrrr.... Selam nasılsınız? kıvırcığım cepten mesaj çekince bana son gücüm kuvvetimle aldım pc'yi kucağıma girdim hemen topice. Bugün çok kötüyüm. öksürmekten sesim kısıldı... burnuma viks çekiyorum,boğazıma viks sürüp sarıyorum,elimde sürekli sıcak çay var.Su yada çay içmezsem öksürük krizi tutuyor.Gece hiç uyumadım sayılır yine.
Mugişiiiimmm yemin ederim bu sabah aklımda sen vardın... Dedim bu kız hiç gözükmüyor ortalarda acaba bir yere mi gitmişti diye düşündüm. Nasılsın? neler yapıyorsun canım?
kvrck+, lorkee+, edut+, bitte, mugmug1+, lapaci+
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz
gayecim ya sen şifayı fena kapmışsın en kısa zamanda iyileşte şu ankaralılar buluşma gününü yapalım ne dersin alkisalkisalkis
canımmmmmmm
gecmıs olsun cokcok
nerde usuttun bu kadar???
vala buralardayım Gayecım buraya bıraz ara verdım
tatıl matıl ev ıs guc bıraz uzaklastık
sen nasılsın canım benım?
fal dıyodum baktırdım keyıften
kadın hazırandan sonra dıyo :hulya:
kvrck+, lorkee+, edut+, bitte, mugmug1+, lapaci+
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz
Canım arkadaşımın biri 2 yaşında biri 4,5 aylık çocukları var. 1 hafta onlarla takıldım ve onlardan kaptım hastalığı.. Salgın var sanırım.çocuk kreşten kapmış bizde çocuktan.
Bende 2-3 hafta önce baktırdım fala daha öncede aynı kişiye baktırmıştım benim evleneceğimi,kimle evleneceğimi,evleneceğim tarihi,annemin ameliyatını v.s. hereyi bilmişti. Bu sefer 5 hafta yada en geç 5 aya kadar hamile görüyorum seni dedi. Tabi fal bilmez Allah bilir herşeyi ama umut oluyor işte insana.
hayır
hayır
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ankaraya gelmeden asla olmaz
bak bi gidin ben yokken bende gittiginiz yere bomba ihbarı yapmazsam banada kıvırcık demesinler ahanda şurayada yazıyorumklava:
kıyamam geçmiş olsun ama kaçkırmanı istemedim gerçi biraz konu degişti ama biz havadisleri yazdık buraya
gayecim ya sen şifayı fena kapmışsın en kısa zamanda iyileşte şu ankaralılar buluşma gününü yapalım ne dersin alkisalkisalkis
2 nisanda ordayım inşallahsen nezaman gelcen kıvırcığım sensiz olmaz tabiii :enbuyukkk:
dün aradım trabzonda bi doktoru tüp bebek uzmanıymış arkadaşım vasıtasıyla adet oldugunda ara randevu al 2. yada 3. gün gel muayene edelim dedi ama acele etme daha erken senin için dedi bende bu ay ankaraya gideyim dönüncede 1 ay ugraşayım daha 8 aydada olmazsa öyle gidicem trabzonaEvet canım bende programı izliyordum zaten... Ama bildiklerimizin dışında birşey söylemediler.Hepimiz için hayırlısı olsun... Sende içini ferah tut. Bence senin durumun tamamen psikolojik. Bu şekilde kafaya takmaya devam edersen cidden kendini hasta edeceksin... Biraz daha rahat ol. Eğer bir sıkıntı varsa bile herşeyin bir tedavisi var. biraz sıkıntı çekersin biraz yorulursun doktor ile ev arasında ama sonunda bebişine kavuşursun canım.
günayddııınnn yeni gelen bayanlar.. sabah şerifleriniz hayır ola... =))))))
gayecim geçmiş olsun...
gunaydın lapaci
sağol tatlım... Umarım çabuk geçer çünkü mahvoldum
dün aradım trabzonda bi doktoru tüp bebek uzmanıymış arkadaşım vasıtasıyla adet oldugunda ara randevu al 2. yada 3. gün gel muayene edelim dedi ama acele etme daha erken senin için dedi bende bu ay ankaraya gideyim dönüncede 1 ay ugraşayım daha 8 aydada olmazsa öyle gidicem trabzona
günaydın canım....
arada giriyorsun yazıyorsun ama ben işte olduğum için genelde takip edemiyorum.. arada bir bakıp okuyorum yazılanları.. baktığımda da sen gitmiş oluyorsun =)
iyi olduğunu gezdiğini okuyorum ama... ne güzel.. havalar da ısınıyor artık zaten boll bbbooll gezin tozuunnnnn eğlenin ki bebiş fikri çıksın kafanızdannn
sen nezaman gelcen kıvırcığım sensiz olmaz tabiii :enbuyukkk:
bi kaç gündür böylesin zaten. artık azalır giderek inş... en iyisi bile 1 hafta hasta ediyor insanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?