Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cumlemıze hayırlı olsun
ben dun fal baktırdım
bıraz kafam dagılsın dıye :)
hazırandan sonra dedı sempatiksalakcinni
hadi bakalım gelsin bebişşşşş

KIVIRCIĞIM biraz sakin ol tatlımm acele etme tüplerin tıkalı olması zaten çok düşük bir ihtimalmiş senin olcakk bebişinn hem de tombişşş
ay inşallahhhhhhhh bayılırım tombiş bebeklere ısırıp ısırıp sevceksin onları

bence dersini çalışmamış o yüzden numara yaptı çok kötüyüm ya kaydirigubbakcemile3

ay inşallahhhhhhhhhhhhh

kıyamam geçmiş olsun ama kaçkırmanı istemedim gerçi biraz konu degişti ama biz havadisleri yazdık buraya

gayecim ya sen şifayı fena kapmışsın en kısa zamanda iyileşte şu ankaralılar buluşma gününü yapalım ne dersin alkisalkisalkis

hayır
hayır
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ankaraya gelmeden asla olmaz
bak bi gidin ben yokken bende gittiginiz yere bomba ihbarı yapmazsam banada kıvırcık demesinler ahanda şurayada yazıyorum klava:

Canım arkadaşımın biri 2 yaşında biri 4,5 aylık çocukları var. 1 hafta onlarla takıldım ve onlardan kaptım hastalığı.. Salgın var sanırım.çocuk kreşten kapmış bizde çocuktan.
Bende 2-3 hafta önce baktırdım fala daha öncede aynı kişiye baktırmıştım benim evleneceğimi,kimle evleneceğimi,evleneceğim tarihi,annemin ameliyatını v.s. hereyi bilmişti. Bu sefer 5 hafta yada en geç 5 aya kadar hamile görüyorum seni dedi. Tabi fal bilmez Allah bilir herşeyi ama umut oluyor işte insana.

bende burda fal baktırmıştım arkadaşa 3 kalp göründü ve daha zamanın var dedi hayırlısı bakalım tekrar bakacak müsait olduğunda çok iyi fal bakar eşimle evlenmeden işyerinden kimse bilmiyordu ama arkdaşa falımda gördü herşeyi

Aynen oyle
herseyı Allah bılır
hayırlısı hepımıze

günayddııınnn yeni gelen bayanlar.. sabah şerifleriniz hayır ola... =))))))
gayecim geçmiş olsun...

hayır
hayır
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ankaraya gelmeden asla olmaz
bak bi gidin ben yokken bende gittiginiz yere bomba ihbarı yapmazsam banada kıvırcık demesinler ahanda şurayada yazıyorum klava:

sen nezaman gelcen kıvırcığım sensiz olmaz tabiii :enbuyukkk:

kıyamam geçmiş olsun ama kaçkırmanı istemedim gerçi biraz konu degişti ama biz havadisleri yazdık buraya

Evet canım bende programı izliyordum zaten... Ama bildiklerimizin dışında birşey söylemediler.Hepimiz için hayırlısı olsun... Sende içini ferah tut. Bence senin durumun tamamen psikolojik. Bu şekilde kafaya takmaya devam edersen cidden kendini hasta edeceksin... Biraz daha rahat ol. Eğer bir sıkıntı varsa bile herşeyin bir tedavisi var. biraz sıkıntı çekersin biraz yorulursun doktor ile ev arasında ama sonunda bebişine kavuşursun canım.

gayecim ya sen şifayı fena kapmışsın en kısa zamanda iyileşte şu ankaralılar buluşma gününü yapalım ne dersin alkisalkisalkis

ayy evet şekerim yaaa.çok fena oldum... İyileşeyim hemde havalar güzelleşir bu arada yapalım şu buluşma işini. süper olur.

2 nisanda ordayım inşallah
eger yazın buluşcaksanızda eger 1 ay önceden haber verirseniz ona göre ayarlarım kendimi opuyorumnanaktan
dün aradım trabzonda bi doktoru tüp bebek uzmanıymış arkadaşım vasıtasıyla adet oldugunda ara randevu al 2. yada 3. gün gel muayene edelim dedi ama acele etme daha erken senin için dedi bende bu ay ankaraya gideyim dönüncede 1 ay ugraşayım daha 8 aydada olmazsa öyle gidicem trabzona

gunaydın lapaci

günaydın canım....
arada giriyorsun yazıyorsun ama ben işte olduğum için genelde takip edemiyorum.. arada bir bakıp okuyorum yazılanları.. baktığımda da sen gitmiş oluyorsun =)
iyi olduğunu gezdiğini okuyorum ama... ne güzel.. havalar da ısınıyor artık zaten boll bbbooll gezin tozuunnnnn eğlenin ki bebiş fikri çıksın kafanızdannn

Evet bencede kendine 2 ay daha zaman ver. Eğer bu aradada olmazsa o zaman başlarsın maratona.Fakat bu 2 ay içinde psikolojik olarakta rahat hissetmen lazım...

vala aynen oyle
bebıslerı attık kafamızdan
surprız yapsın dıye :sinifsinif:

ay bende isterim aslında ama hafta sonu gelince kocamla geliyorum oda illa yanyana gezelim istiyor....bu hafta sonuda istanbuldayız 5 çift:))) bir arkadaşımız boş gebelik yaşadı ya ona moral ekibi toplanıyoruz kızlar...

bi kaç gündür böylesin zaten. artık azalır giderek inş... en iyisi bile 1 hafta hasta ediyor insanı...

2. antibiyotik bitiyor. viksler bir yandan... Fakat 2 gündür en feci safhasındayım. Umarım yarın daha hafiflemiş olur... Gebelik şüphesi olduğundan antibiyotiği ona göre veriyorlar o da çok etki etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…